FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

Neil Lennon/ foto: Facebook @Rapid +7   FOTO
Neil Lennon/ foto: Facebook @Rapid

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2024 16:21 / Actualizat joi, 30 mai 2024 18:22

Rapid a anunțat despărțirea de Adrian Iencsi (49 de ani), antrenorul secund de la club. El venise în Giulești vara trecută, alături de Cristiano Bergodi.

Iencsi a rămas la Rapid și după plecarea lui Bergodi, de pe 16 aprilie. A fost secundul lui Bogdan Lobonț în finalul sezonului, însă aventura în Giulești a ajuns la final după numirea lui Neil Lennon ca „principal”. E a doua despărțire a zilei anunțată de Rapid, și fundașul Dragoș Grigore a plecat.

Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat
Rapid
Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat

Adrian Iencsi a plecat de la Rapid

„A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăși voi pleca de acasă în căutare de noi experiențe și realizări.

Le mulțumesc mult băieților, colegilor din staff-ul tehnic, conducătorilor, acționarilor și, nu în ultimul rând, celor mai frumoși suporteri din întreaga țară! Sunt sigur ca Rapidul va deveni un club din ce în ce mai puternic și suporterii se vor bucura de câștigarea multor trofee! Succes!”, a declarat Adrian Iencsi, pentru site-ul Rapidului.

Iain Brunskill va fi secundul lui Neil Lennon la Rapid

Înainte de plecarea lui Adrian Iencsi, Rapid l-a angajat pe Iain Brunskill pe postul de antrenor secund. Lennon va avea doi „locotenenți”, pe englez și pe Bogdan Lobonț.

Iain Brunskill a venit la Rapid după ce și-a terminat aventura la Blackpool (a treia ligă din Anglia), unde a fost secundul lui Neil Critchley.

Brunskill și-a început cariera de antrenor în 1998, la Liverpool U19, echipă la care a stat până în 2008. A urmat o aventura ca manager la echipa a doua a lui Blackburn și ca secund la echipa de seniori.

Rapid are și un preparator fizic nou, pe Andy Liddell (50 de ani), fost jucător în Premier League. În plus, giuleștenii au numit și un nou director executiv, pe Marian Mihail.

VIDEO. Neil Lennon, despre următorul pas pentru jucătorii de la Rapid: „Trebuie să fie pregătiți pentru ce urmează”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  31 Mai 2024, 09:54

ce sa faci cu Iencsi? cand Neil are staff-ul lui...

Moshu
Moshu  •  31 Mai 2024, 09:31
Postat de Ageamiu pe 30 Mai 2024, 21:08

Stimatul dn Sucu, pare sa fie adeptul teoriei lui Becali "eu vreau sa faca bani, nu performanta..." (citat din memorie! Cand nu realizezi ca jucatori precum Krasniqi, Rrahmani si nu numai, sunt esentiali in a atinge obiectivul, si-i scoti "la mezat", nu mai poti sa sustii ca investesti pentru performanta. La fel dwe bine, dand-ui mana libera lui Lenon, se va dovedi un fiasco, in ideea in care acesta se grabeste sa transfere jucatori straini FARA SA AIBA HABAR de valoarea jucatorilor din lot. Se pare ca staful rapidului, cu dl managerul Mihail in sun in situatia de a face "sluj" in fata lui Lennon. "Bunele intentii" (investitiile facute in scopul performantei) par a "pava drumul spre Iad" (spre esec, spre neindeplinirea obiectivelor). Alegerea lui Lobont in locul lui Iencsi, o dovada a "priceperii" lui Lennon (alegi secund un fost portar?)

" FARA SA AIBA HABAR de valoarea jucatorilor din lot"...aia-i simplu de vazut,te uiti la cite puncte au facut in play-off si iti dai seama imediat ce mari valori sunt !

bozo76
bozo76  •  31 Mai 2024, 06:32

Sa fie clar. Asya se intampla cand vinzi pisica la "straini". Nu ma refer la scotzieni acum.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează