FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VASLUI, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Pape titular » Senegalezul ar putea fi surpriza pregătită de Mulţescu pentru meciul cu Vaslui

Pape ar putea debuta pentru Dinamo în meciul cu Vaslui
Pape ar putea debuta pentru Dinamo în meciul cu Vaslui

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 20:00

Dinamo aşteaptă partida cu Vaslui, de duminică, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct pe Digi 1, pentru a-şi lua revanşa în faţa suporterilor după eşecul de la Timişoara, cu nou-promovata ACS Poli.

Gheorghe Mulţescu a pregătit minuţios partida cu moldovenii, încercînd să găsească formula cea mai bună. Antrenorul de 61 de ani pare tentat să înceapă duminică în sistemul 4-4-2, iar mai multe schimbări vor avea loc în echipă.

Srgian Luchin este indisponibil între 4 şi 6 săptămîni din cauza unei accidentări la genunchi, locul său în echipă urmînd să fie luat de Dragoş Grigore. Steliano Filip va rămîne fundaş stînga, în timp ce Collins Fai va trece pe dreapta. Laurenţiu Rus va urca în linia mediană, ori în centru, ori pe dreapta.

Surpriza cea mai mare vine din ofensivă. Joel Thomas nu va face cuplu cu Ionel Dănciulescu, ci cu Pape Ndaw, senegalezul de 19 ani avînd şansa să debuteze pentru "cîini" într-un meci oficial.

Echipa probabilă:
Bălgrădean - Fai, D. Grigore, Asanovici, St. Filip - L. Rus, C. Matei, Elton, Curtean - Thomas, Pape

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Dănciulescu e descumpănit
La Timişoara, Ionel Dănciulescu a fost integralist, însă a pasat greşit la golul lui Cristi Bărbuţ, de 2-0. Criticat de foşti dinamovişti, dar şi supărat după debutul în Liga 1, golgeterul all-time al roş-albilor va fi doar rezervă cu Vasluiul la cererea sa, el considerînd că e mai bine să intre pe parcursul meciului dacă va fi nevoie de el.

"Matei are spaţiu limitat în bandă!"
Gheorghe Mulţescu a vorbit ieri la Fotbal Club, la Digi, despre situaţia lui Cosmin Matei: "Matei poate să dea randament dacă e odihnit şi liniştit. În centru e postul care l-ar face să se pună în valoare, se poate duce în stînga sau în dreapta, în timp ce în tuşă avea spaţiul limitat. Am vorbit cu el şi mi-a spus că a mai jucat acolo şi îi place. Eu vreau să îi dau o haină care să îi vină bine, nu să-l strîngă".

L-ar vrea pe Niculae
Dinamo caută încă un vîrf experimentat, iar Gheorghe Mulţescu spune că ar fi încîntat ca Marius Niculae să revină în Ştefan cel Mare. "Marius Niculae ar fi un jucător util, dar sînt multe lucruri de rezolvat. Problema transferurilor e discutabilă. Mi-ar trebui doi jucători pentru a face echipa să funcţioneze, fiindcă acesta e primul obiectiv. Abia apoi vin rezultatele. Vrem să formăm o echipă pentru patru, cinci ani de acum încolo", a spus antrenorul la Fotbal Club.

Thomas încă o şansă
Chiar dacă nu a avut o evoluţie bună cu Timişoara şi a fost criticat de Cornel Dinu, Joel Thomas va primi credit şi la partida cu Vaslui. "Cu Joel Thomas am stat în fiecare zi şi în Anglia mi-a dat speranţe prin evoluţiile foarte bune pe care le-a avut. Am discutat cu el şi a înţeles şi el că a ţinut mingea mai mult decît trebuia la Timişoara", a explicat Mulţescu situaţia atacantului de 26 de ani.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Sporturi
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”
Superliga
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (31)
xzx
xzx  •  27 Iulie 2013, 21:21
Postat de zidane92 pe 26 Iulie 2013, 09:38

totusi sa nu uitam ca rus la dinamo cel mai bun randament l-a dat ca mijlocas dreapta dupa plecarea lui torje

Rus reuseste o centrare buna intr+un campionat si tu zici ca a dat cel mai bun randament ??? cred ca esti dus )))))))) Rus e o PETARDA care nu face fata nici in liga3 )) sunt curios cu ce se ocupa parintii lui )

mateiserban
mateiserban  •  26 Iulie 2013, 17:40

baaaaaaaa! am scris ca n-ar avea loc in echipa mea si le-as rezilia contractele lui danciulescu, joel si curtean pt ca sunt prea lenti pt fotbalul de nivel inalt si ca luchin nu merita nici 3.000 nu 10.000 euro pe luna pentru ca este vizibil gras. astia de la jsp mi-au sters comentariul, cica nu sunt sclavi ai impresarilor prin presa!!!!

mateiserban
mateiserban  •  26 Iulie 2013, 15:25

incerc si eu un prim 11, cu toate ca o sa-mi iau bobarnace!! balgradean rus(fai), grigore, durimel, radu boubacar stratila, matei, rotariu, filip andrei cristea hai sa-l si explic. eu sunt de parere ca trebuie sa fie cel putin 3 jucatori de picior stang in echipa: fundasul si mijlocasul stanga si unul dintre atacanti (cel impins sau cel retras). atacantii se demarca fiecare pe partea piciorului de baza pentru a putea finaliza din prima cu piciorul bun. astfel cristea s-ar demarca spre dreapta, iar rotariu care vine din spate spre stanga. demarcarea pe partea piciorului slab atrage nevoia de preluare si asezare si se pierde mult timp

Vezi toate comentariile (31)
Comentează