FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - OŢELUL 2-0

Porumboiu ironizează CFR-Oţelul: "La primul gol, un zid era la Oradea, unul la Cluj" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 21:42

Adrian Porumboiu, patronul celor de la FC Vaslui, a ironizat partida dintre CFR Cluj şi Oţelul, încheiată cu victoria ardelenilor, scor 2-0. VEZI AICI GOLURILE ŞI O GALERIE FOTO DE LA MECI!

"Am urmărit cu maximă atenţie partida de la Cluj. Mă pot număra şi eu printre papagalii de care vorbea antrenorul Jorge Costa. Mă pricep un pic la fotbal şi am văzut şi eu mai mulţi papagali.

La primul gol, un zid trebuia să fie la Oradea şi altul la Cluj. Se desfac amîndouă precum Oituzul. Nu mi-am făcut speranţe înainte de meci. Cînd am vorbit ce-am vorbit, lumea m-a luat în derîdere. Ce s-a întîmplat demonstrează miliard la sută că am avut dreptate", a spus Adrian Porumboiu la GSP TV.

...despre meciul direct cu CFR Cluj de etapa viitoare: "Nicăieri în lume nu sînt mai buni ca noi. Dacă se joacă pe teren şi nu intervine nimeni, îi vom bate"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Superliga
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”
Stranieri
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”
Stiri extrasport
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (39)
mgexpert
mgexpert  •  27 Martie 2012, 09:42

..şmecher nea'Adi.. Scapă de cel mai în formă atacant al CFR-ului, după ce l-a pus pe tuşă şi pe Marius Niculae înaintea meciului cu Dinamo(măcar un köszönöm să-i fi zi şi el lui Istvan Kovacs..) Această Scufiţă Roşie cu un ciorap galben-verde are colţi de lup..deşi se jură că e vegetariană..

transilvanialibera
transilvanialibera  •  27 Martie 2012, 01:38

jiji a recunoscut in direct ca gazul a stat capra ..au invitat oile sa dea gol...dar ce sa-i faci....proST.ELiSTI da multi+))))))

horatiucristurean
horatiucristurean  •  27 Martie 2012, 00:32
Postat de bdgeorge pe 26 Martie 2012, 22:28

Iti dai like singur mai lache!!! traiesti intr-o lume paralela cand a spus moldoveanul anul trecut ca nu are nici o emotie Otelul bate la CFR tot asa ati sarit toti ca e nebun,cand in retur a spus ca bate CFR la Galati iar nebun..acum la fel a spus ca va bate CFR-ul iar e nebun??? hai ca merge odata de doua ori dar si a treia oara?? sunteti penibili cu echipa voastra de adunaturi...sa fiti campioni va urez ca anul asta sunteti DEGEABA la coeficientul vostru sigur prindeti o echipa din Italia ,Spania sau Anglia...si la revedere scrie pe voi......echipa de doi lei

Vezi ce inseamna sa fii prost? Campioana nu poate prinde echipa din Italia, Spania sau Germania, pentru ca e pe traseul campioanelor, si prinde numai campioane din tarile cu coeficient de la locul 15 in jos. Asa ca hai si pa du-te la culcare ca habar nu ai ...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează