FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Prea gras pentru Liga 1 » Eric a fost trimis la echipa a doua pe motiv că are prea multe kilograme

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2017 00:00

Pustai l-a adus în vară pe Eric de Oliveira la Mediaș și tot el îl trimite pe mijlocașul ofensiv în vârstă de 31 de ani la formația secundă a clubului.

Decizia tehnicianului a surprins pe toată lumea, ținând cont că Pustai l-a susținut mereu pe Eric, inclusiv în aparițiile publice.

"Profesorul" l-a exclus din lotul pentru meciul cu Voluntari, de astăzi, întrucât brazilianul nu vrea sub nici o formă să slăbească. Surse autorizate susțin că Eric are mai bine de 95 de kilograme! În acest sezon, sud-americanul a fost pe teren în 21 din cele 23 de etape disputate de Gaz, a marcat un gol și a reușit 8 assisturi.

44 de goluriîn 160 de meciuri în Liga 1 a înscris Eric

"Eric trebuie să mai slăbească pentru a putea să-și ajute echipa. Încet, încet, dacă își dorește și el, poate reveni la forma de altădată"
Cristian Pustai, pe 29 iulie 2016

"Evoluția lui Eric e invers proporțională cu greutatea. Începe să revină la forma fizică în care s-a consacrat și în acest moment este un jucător important"
Cristian Pustai, pe 30 octombrie 2016

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează