FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA SLOBOZIA

Președintele Unirii Slobozia a lămurit problema cu suporterii de la meciul cu Rapid: „Nu este normal! Între cluburi trebuie să existe un respect!”

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2024 21:15 / Actualizat marti, 24 septembrie 2024 22:09

Președintele Unirii Slobozia, Ilie Lemnaru, a lămurit problema cu așezarea suporterilor de la meciul cu Rapid, pierdut cu scorul de 1-2.

Adrian Mihalcea, tehnicianul Unirii Slobozia, a spus că jumătate dintre suporterii care au fost pe stadionul din Clinceni la acest meci ar fi avut bilete false, iar nou-promovata nu a putut să facă o rețetă financiară importantă.

Ilie Lemnaru a lămurit problema cu suporterii de la meciul cu Rapid: „Nu este normal! Între cluburi trebuie să existe un respect!”

„Nu este adevărat că au intrat cu bilete false. Adrian Mihalcea a fost influențat de cei din jurul terenului. Noi nu am acceptat niciodată ca Tribuna 2 să fie pentru Rapid. La începutul săptămânii am stabilit cu cei de la Rapid ca peluzele și tribuna 1 să fie pentru ei, așa am precedat și cu FCSB.

Nu am făcut-o ca să încasăm bani, am avut prețuri foarte mici, 30, 40 de lei. Ce s-a întâmplat a fost din cauza firmei de ticketing. Sâmbătă și duminică s-a ridicat un semn de întrebare pentru că s-au dat 350 de bilete înapoi. Cei din galerie au spus că sunt certați între ei, că sunt împărțiți în 4 facțiuni.

Când am ajuns la stadion am observat că în Tribuna 2 erau deja suporteri rapidiști și am înțeles după aceea că li s-au dat lor biletele din partea firmei de ticketing.

Cei care au ajuns acolo în tribună la Rapid au ajuns din întâmplare? Toată lumea a știut și acceptat asta, erau mai ușor de ținut rapidiștii la Tribuna 2 deoarece acolo se aflau cei de la Jandarmerie și aveau mai mult loc de desfășurare. Noi am știut doar când am ajuns la stadion.

Cei de la ticketing au spus că au dat biletele la liber. Peluza 2 era goală, Tribuna 1 era goală, dacă îi luăm pe suporterii Rapidului din Tribuna 2 și îi ducem către peluză și Tribuna 1 sunt exact locurile unde trebuiau să stea ei. Așa s-a întâmplat și cu Dinamo, când Mihalcea a fost înjurat.

Nu e normal, între cluburi există un protocol care trebuie respectat, se oferă o lojă și încă 25 de locuri la tribuna 0. Acele locuri sunt pentru sponsori, pentru soțiile jucătorilor, dar acolo au stat suporteri. Mie dacă îmi dau acum cei de la Craiova 20 de locuri în afară de lojă, ce fac, aduc o galerie acolo? Nu, trebuie să respectăm protocolul, noi l-am respectat mereu!

Și la masa presei a fost tot o eroare din partea firmei de ticketing. În loc să blocheze locurile 1-27, au blocat 15 locuri în rândul 5 și încă 12 în rândul 4, unde nu era locul presei. Vor fi cel puțin câte 3 stewarzi de acum acolo pentru că nu e normal”, a declarat Ilie Lemnaru la emisiunea „Fotbal Show” de pe Prima Sport.

Ilie Lemnaru a anunțat când revine Unirea Slobozia acasă

„Am început licitația încă din aprilie, am făcut o contestație care ne-a amânat 45 de zile. Au fost 3 firme care au licitat, conform legii trebuie să tai 20 de zile lucrătoare ca să declari câștigătorul, după care încă 7 zile în cazul în care se face contestație, iar apoi se mai amână încă 45 de zile. În acest an Unirea nu va juca la Slobozia!”, a declarat președintele Unirii în cadrul aceleiași emisiuni.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Liga 3
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Superliga
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Campionate
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează