FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA , APĂRATĂ DE STAT

Problema licenţelor ia amploare » STATUL se implică în situaţia Timişoarei şi a Bistriţei!

Rămîne sau nu Poli în Liga 1?
Rămîne sau nu Poli în Liga 1?

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 13:42

Comisia de Învăţământ şi Sport din Senat cere FRF să reanalizeze criteriile de acordare a licenţelor şi gradul de îndeplinire a acestora de către cluburile candidate, "în deplină egalitate de şansă şi de tratament", considerând "nepotrivite" măsurile privind Poli Timişoara, Gloria Bistriţa, FC Bihor.

Comisia Senatului consideră că atât în privinţa acordării licenţelor, cât şi în orice alte speţe, FRF are obligaţia de a promova "exigenţe realiste", în acord cu stadiul de dezvoltare a societăţii româneşti, dar şi de a supune acestor exigenţe toate cluburile aflate în jurisdicţia sa, "în mod absolut egal, fără nici un fel de discriminare".

Aceeaşi Comisie consideră că excluderea echipei Politehnica Timişoara (FC Timişoara) din competiţiile europene şi, cu atât mai mult, retrogradarea sa, reprezintă "măsuri nepotrivite pentru fotbalul românesc şi nedrepte în raport cu cei ce au realizat performanţa clasării pe locul II în clasamentul final al Ligii".

"La fel de nepotrivite considerăm că sunt şi măsurile de retrogradare a echipei Gloria Bistriţa şi de blocare a promovării în Liga I a echipei FC Bihor Oradea, care şi-a dobândit dreptul de a promova prin performanţă sportivă", se mai arată în declaraţia comisiei, semnată de preşedintele Mihail Hărdău şi secretarul Nicolae Robu.

Sursa: Mediafax

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ianis Hagi ar fi acceptat să plece de la Rangers! A pus o singură condiție
Stranieri
Ianis Hagi ar fi acceptat să plece de la Rangers! A pus o singură condiție
„Nu mă pot abține” » Alimentul „interzis” pe care-l savurează Iuliana Pepene: „N-aș renunța niciodată la el”
Fitness
„Nu mă pot abține” » Alimentul „interzis” pe care-l savurează Iuliana Pepene: „N-aș renunța niciodată la el”
Gigi Becali exultă: „Am luat 2,5 milioane de euro, România a crescut economic, e tare!”
Europa League
Gigi Becali exultă: „Am luat 2,5 milioane de euro, România a crescut economic, e tare!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (36)
t_danc
t_danc  •  14 Iunie 2011, 22:02
Postat de cip pe 14 Iunie 2011, 14:54

Atata dati din gura toti , dar nu stiti nici unul macar jumatate de act din dosarul ala de licentiere al lui Poli . N-are nimeni de unde sa stie , iar pana una alta , o comisie i-a dat licenta lui Poli , pentru ca pe urma o singura persoana , Duru , sa faca recurs si sa se judece apoi in familie recursul . E 1 la 1 . Pe de alta parte , seful ANAF a declarat ca Poli n-are datorii la stat , iar litigiul intre Benfica si Poli e pe rol , deci nu poate fi luat drept argument pentru nelicentiere . Tot de la seful ANAF stim ca sunt alte cateva echipe in Liga I cu mari datorii la stat , care au luat totusi licenta . Mai departe judecati voi .

CUI CERI TU SA JUDECE? CELOR CARE NU RATIONEAZA DAR SCRIU TOT FELUL DE PROSTII PE SITE-URI? CERI PREA MULT. ACESTE SPECIMENE SE BUCURA DE RAUL ALTUIA SI NU AU CAPACITATEA DE A GANDI. CA SI COMUNISTII DE LA FRF DE CARE NU MAI SCAPAM SI CARE RETROGRADEAZA SI PROMOVEAZA PE CINE VOR SI STABILESC DINAINTE CAMPIONA.

beeswax106
beeswax106  •  14 Iunie 2011, 21:52
Postat de alexhm pe 14 Iunie 2011, 14:02

astept sa fie primita timisoara si bistrita inapoi ca sa nu mai avem nici o urma de indoiala ca fotbalul din romania este o pacaleala. defapt, regulile din romania sunt o mare pacaleala.

pai asteapta,dar pana atunci hai sa asteptam ca toate echipele sa fie luate la puricat,ce zici?..........daca tot e sa fie pe bune hai sa facem audit la toate echipele din campionat sa vedem atunci ce pacaleala este fotbalul romanesc...............e foarte usor sa tai in carne vie cand nu este vorba de echipa ta nu?.......ai dreptate,regulile din Romania sunt o pacaleala dovada ca doar 2 din 18 echipe au fost retrogradate pacaliciule......eu nu sunt de acord ca Poli si Bistrita sa pice singure...........sa pice toate care nu merita sau nici una

reality
reality  •  14 Iunie 2011, 17:34
Postat de opensource pe 14 Iunie 2011, 15:11

politicienii nu s-o aratat scandalizati cand Gigi Becali, Vadim Tudor si Elba au ajuns parlamentari europeni!? Ce imagine sinistra reflecta Romania prin cei 3 crai de la rasarit! Politicienii sunt pr0stii nr unu ai tarii, asta reiese din activitatile lor si ce-au realizat in timp!

poate vrei sa spui Eba nu Elba, Elba e o Societate Comerciala din Timisoara. Ce-i drept ca e departe de Vaslui dar... asta daca tot urati Timisoara ...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează