FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Prima reacție a lui Ioan Varga, după răbufnirea nervoasă a lui Louis Munteanu față de Dan Petrescu

Ioan Varga +13   FOTO
Ioan Varga

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2024 13:30 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2024 13:31

Ioan Varga, patronul CFR-ului, a anunțat prima măsură după cele întâmplate la meciul dintre Petrolul și CFR Cluj, terminat la egalitate, 0-0. Louis Munteanu (22 de ani), atacantul ardelenilor, a fost trimis pe teren la pauză și schimbat în prelungiri de Dan Petrescu (56 de ani). Ulterior, atacantul l-a ignorat total pe antrenor și s-a așezat nervos pe bancă.

Varga a văzut conflictul dintre cele două părți și a reacționat. Acesta a explicat faptul că va avea o ședință cu cei doi pentru a lămuri toate lucrurile, iar ulterior va lua o decizie.

A văzut gestul lui Louis Munteanu și l-a pus la punct imediat: „O generație răsfățată, nu mai intram în vestiar”
PETROLUL - CFR CLUJ
A văzut gestul lui Louis Munteanu și l-a pus la punct imediat: „O generație răsfățată, nu mai intram în vestiar”

Ioan Varga, după conflictul dintre Louis Munteanu și Dan Petrescu: „Mâine avem ședință”

Scenele inedite au continuat la Ploiești, pentru că la câteva zeci de secunde distanță camerele au revenit la banca lui CFR, unde Petrescu, așezat pe vine, încerca să dialogheze cu Munteanu. Nu părea că argumentele „Bursucului” aveau efect, Louis privea în altă direcție, în continuare nervos.

Patronul CFR-ului a anunțat faptul că va organiza o ședință luni în care va discuta cu cei doi pentru a afla mai multe despre această situație.

„O să fac mâine (n.r. – luni) o şedinţă, o să văd care a fost problema, apoi vom vorbi mai multe despre această situaţie”, a declarat Varga, pentru Sport pe Surse.

+8 FOTO

În mod surprinzător, la flash-interviu, Dan Petrescu a fost destul de calm, nu a avut o reacție dură la adresa elevului său.

„S-a supărat la schimbare. E normal să te superi, e încă tânăr și a venit după o calificare. L-am văzut că șchioapătă puțin și sincer am crezut că e accidentat. Plus că nu joacă următorul meci. De asta l-am schimbat. Nimic altceva. Îl înțeleg că e supărat, dar cred că data viitoare ar trebui să fie mai atent”, a declarat antrenorul CFR-ului.

În urma acestui rezultat, CFR este pe locul 3, la egalitate cu Oțelul Galați și Petrolul. Pentru vicecampioana României urmează duelul de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Superliga
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Superliga
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start
Superliga
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start

Fosta vedetă din Superliga se distrează cu iubita în Dubai! Francesca a lăsat România, unde era vedetă TV, și s-a mutat cu el în Emiratele Arabe Unite

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (12)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  20 Octombrie 2024, 20:25
Postat de ViviNapoca pe 20 Octombrie 2024, 17:09

Nu poți pretinde prea multe bune maniere de la acești " idoli ai manelelor și maneliștilor " cu scoli la F.F. ,sau prin cămine pe la academii stil Hagi ! Cu toate ca ar fi la a 2- a " ieșire în decor " ( atâtea știm noi ) Nu ar trebuii făcut mare Caz ,Banii pe el tot iei 3 milioane de euro ,Ii pui clauza și PA. Du- te unde vrei cu mentalitatea asta ,Nici o paguba ,( mai scăpăm de un salariu mare ; Nemeritat la asemenea comportament ) ! La a 3- a figura din astea trebuie trecut la a se antrena singur dacă nu agreaza grupul ( Era țăranul supărat pe tot Satul ) ! Fără favoritisme deoarece în vara este CE ,-U 21 ,Si cum am spus tot iei banii pe el !

Munteanu trebuia sa fie in teren din minutul 1. Nu introdus la pauza si nu schimbat cu 1 min inaintea finalului, chiar si cu riscul pentru un cartonas rosu. Ce-a facut Petrescu e o porcărie fără margini, semn de slăbiciune si lașitate. Sper să vină odată “oferta” foarte mare si sa-si vada de drumul lui.

gheorghe
gheorghe  •  20 Octombrie 2024, 18:51
Postat de Zazu pe 20 Octombrie 2024, 14:56

Sincer chiar nu înțeleg reacții de genul acesta! De a critica că jucătorul,nu l a pupat,îmbrățișat pe ....antrenor sau cine o mai fi pe bancă! Poate mie,altcuiva nu i stă în caracter să facă asta! Corect! E un gest de politețe care nu ar trebui să fie omis! Dar,poate e cineva care nu vrea sa fie politicos cu toată lumea,vrea,îi place să fie mai necioplit! De ce se impune o anumită atitudine,conduită? Așa o fi caracterul omului! Mai dificil! De ce să fie cineva musai cum vrem noi? Dacă nu face sluj la antrenor presă...gata îl desființați

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  20 Octombrie 2024, 18:30

Louis se crede în suita regală și de aici și aerele de mare coțopist al fotbalului . De fapt acest infatuat este doar un balon de săpun creat la academia perlelor . Neluțu a luat țeapă iar Becali ridică acatiste de nu la coptat la FCSB .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează