FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA, LUNI, 19:30, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tensiuni înainte de Chiajna - Steaua » Laurenţiu Reghecampf îşi poate da afară prietenul: "Nişte catastrofe! Credeţi că eu tolerez prostiile astea? O să se lase cu destituiri" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 februarie 2014 09:50

Steaua şi Chiajna se vor înfrunta luni pentru a doua oară în 10 zile. În tur, "roş-albaştrii" s-au impus cu un categoric 4-0, jocul slab al ilfovenilor generînd suspiciuni printre rivalele campioanei. (Detalii)

Mircea Minea, primarul Chiajnei, e gata să renunţe la serviciile lui Ionuţ Chirilă, în cazul în care echipa sa se va prezenta la fel de lamentabil şi la a doua confruntare cu Steaua. Asta deşi Concordia a strîns 25 de puncte în prima parte a campionatului şi ocupă locul 10, în ciuda faptului că a fost primită în Liga 1 după startul sezonului.

"În Ghencea am fost nişte catastrofe. Asta am văzut şi eu în echipa Chiajnei. Am fost de nerecunoscut, judecînd după ce am arătat în tur. Nu înţeleg ce s-a întîmplat cu ei în pauza de iarnă. Poate le-a căzut porcul mai greu de Sărbători. M-a deranjat foarte tare ceea ce s-a întîmplat. Adică, te duci la meci la predare?

Pentru că asta am făcut noi în Ghencea. Ne-am dus ca găina la tăiere. Dacă şi luni se va întîmpla la fel, atunci se lasă cu destituiri şi vă rog să scrieţi exact aşa! Şi în cadrul lotului, şi în stafful tehnic. Credeţi că eu tolerez prostiile astea? Niciodată, iar asta le-am transmis şi lor", a spus Mircea Minea, conform adevarul.ro.

Meciul dintre Chiajna şi Steaua va avea loc luni, de la ora 19:30, pe DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (40)
simohayha
simohayha  •  20 Februarie 2014, 19:53
Postat de mama.is.here pe 20 Februarie 2014, 10:31

cat costa biletul la circul de luni, de la chiajna?

Mai putin decat la Circul din Stefan Cel Mare... Daca vorbim de circ, 80 de lei m-a costat in primavara ca sa vad dresură de caini rosii si nervosi pe National Arena. In vara n-a mai fost circ ci carnaval... cu ingeri. De plastic.

apoca
apoca  •  20 Februarie 2014, 19:32
Postat de salaaurel pe 20 Februarie 2014, 14:42

Dle primar ai grija sa nu te destituie pe tine DNA-ul,ai mare grija ca asta sunt in forma rău. Acum hai pa te las lor ca se pricep.

pe toti sa-i ia futu-i in aripa ... ce e tampenia asta cu echipe pe banii primariei?!? ... a ca vrei sa faci tu o sponsorizare sa scrie pe tricouri sau pe stadion "Visit Chiajna" asta e corect, da' orice altceva ar trebui sa fie ilegal!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Februarie 2014, 19:03

Ce rau e dom' primar ? Parca prea rau....acum ceva timp zicea ca are incredere maxima in ..."dom' profesor Ionut Chirila " ......!!!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează