FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Ze Maria dă cărţile pe faţă în Gazzetta dello Sport: ”Angelo Massone tratează jucătorii ca pe sclavi «pentru că sînt români»”

Ze Maria
Ze Maria

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 20:07

Dat afară de două ori într-o săptămînă de la Ceahlăul, Ze Maria a răbufnit într-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, dezvăluind reacţiile xenofobe şi discriminatorii ale patronului Angelo Massone.

”Se vorbea de un proiect pe termen lung, dar am lucrat cu un preşedinte care îşi trata jucătorii ca pe sclavi. Susţinea că trebuie conduşi cu o mînă de fier «pentru că sînt români».

A făcut promisiuni pe care nu le-a respectat şi a stricat o jucărie lăudată de toată lumea. Probabil era gelos, nu suporta să nu îşi vadă numele în ziare”, a atacat Ze Maria.

”Nu voia să-mi plătească nici biletul de avion”

Tehnicianul a explicat şi cum a fost primită vestea demiterii de jucători: ”Au ameninţat că nu se vor antrena şi că nu mai intră pe teren. Mai ales că nu erau plătiţi de două luni. Massone a fost furios pe revolta «sclavilor», așa cum a numit-o patronul”.

”Cînd m-a concediat, mi-a spus să plec din hotel. Nu voia nici măcar să-mi plătească biletul de avion pentru acasă şi mi-a spus «mai vedem cum te comporţi», cînd l-am întrebat de restanţe. Pînă la urmă mi-a plătit biletul”, a încheiat Ze Maria.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Stiri extrasport
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
960990087253798
Gelu Cracana  •  23 Aprilie 2015, 10:28

ce performanta au ca sa primeasca si bani.... in rest nu comentez... cind simbata ai meci la botosani si tu mergi cu echipa la gratar joi inaintea meciului? mai zi ceva.

spivak
spivak  •  22 Aprilie 2015, 23:38

Păi în Italia românii chiar asta şi sunt, ***i.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  22 Aprilie 2015, 22:17
Postat de a.c.a.b_st pe 22 Aprilie 2015, 20:28

le-am spus rapidistilor sa-si faca cruce ca n-a ajuns asta la ei..macaroanele,cel putin astia care vin pe la noi,sunt mult mai ordinari decat orice excroc roman...

pai oricum trebuia se stie ca e un tepar de prima mana, doar de ce bagase clubu livingston in faliment ??? de doritor de performanta ce era nu ???

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close