FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

Ce a făcut FCU Craiova în primul meci de la revenirea lui Marius Croitoru + Verdictul antrenorului: „Neapărat 6 transferuri”

Marius Croitoru, după amicalul cu CSM Reșița
Marius Croitoru, după amicalul cu CSM Reșița

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2024 18:03 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2024 19:07

FC U Craiova 1948 a învins CSM Reșița în primul amical de la revenirea lui Marius Croitoru pe banca tehnică a oltenilor, scor, 2-0. Juan Bauza și William Baeten nu au evoluat pentru formația din Bănie.

Partida amicală s-a disputat pe Stadionul Municipal Drobeta-Turnu Severin cu porțile închise, de la ora 11:30, la o temperatură infernală de peste 35 de grade Celsius.

Primul „11” aliniat de Marius Croitoru:
Sandu - R. Negru, Padula, Lumbu, Oltean - D. Albu, V. Pop, Dragu - Ghindovean, Blănuță, M. Ilie

În repriza a doua au mai evoluat: Gurău, Ciucă, Cr. Albu, Manea, Blidar, Crăciun, Sârbu, Jibril, Sidibe

FCU Craiova a deschis scorul în minutul 42 prin Vlad Pop, iar Jibril Ibrahim a dublat avantajul oltenilor în minutul 88 al partidei.

Juan Bauza și William Baeten, deși sunt în lot, nu au evoluat pentru formația antrenată de Marius Croitoru, iar tehnicianul a vorbit despre viitorul lor la echipă.

După partida de pregătire, Marius Croitoru și Flavius Stoican au oferit primele reacții pentru pagina oficială de Facebook a FC U Craiova 1948.

VIDEO. Marius Croitoru, declarații după victoria din meciul FC U Craiova - CSM Reșița: „Avem nevoie de 6 jucători noi”

„Un meci de verificare tipic acestor vremuri, mai ales după ce vii după o perioadă de acumulare, în care ne-a interesat mai mult partea fizică decât cea tehnico-tactică. Am încercat să folosesc mai mult seniori în prima repriză și în a doua mai mulți juniori. E clar că este o diferență mare, e loc și de mai bine. Probabil și cu jucătorii care vor veni în perioada următoare, pentru că îmi doresc 4-5 jucători.

În caz că Bauza și Baeten vor pleca e clar că vom avea nevoie de 4-5, poate 6 seniori, ca să ne putem completa lotul, să aducem echipa la valoarea și la rezultatul pe care îl așteaptă suporterii. Au evoluat toți jucătorii tineri, e clar că este o diferență mare între prima repriză și a doua, dar suntem în căutări, vrem să aducem jucători care să aducă plus-valoare. Trebuie să fim atenți.

Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu Bauza și Baeten și pe urma putem trage linie și putem aduce jucători. O idee mi-am făcut, dar trebuie să aducem 4-5 jucători care să aducă plus-valoare

Este greu de spus pentru că zi de zi apar oferte și tot timpul se schimbă câte ceva. Vom vedea. Fereastra de transferuri este lungă. Trebuie să ne concentrăm pe ce vrem să aducem, ei dacă vor rămâne vor fi un plus, iar în cazul în care vor pleca, este bine să avem jucători care să îi înlocuiască.

Obiectivul este promovarea, categoric. Oricine ar fi venit antrenor aici, la Craiova, cred că obiectivul era același. Are mai puțină importanță de pe locul 1 sau 2, important este să promovezi”, a declarat Marius Croitoru pentru pagina oficială de Facebook a oltenilor.

VIDEO. Flavius Stoican, declarații de presă după înfrângerea din partida amicală cu FCU Craiova: „A fost un antrenament reușit, în ciuda căldurii insuportabile”

„Un prim meci amical împotriva unei echipe bune, care se vede că are jucători valoroși ce vin din Liga 1. Este echipa care are prima șansă la promovare. În ceea ce ne privește pe noi, mai avem de muncă. Au fost momente bune, am avut situații de a marca, am ratat. Au fost și jucători tineri și seniori, a fost un antrenament reușit, în ciuda acestei călduri insuportabile.

Sunt concentrat pe a-i face pe jucători să creadă că orice este posibil, chiar dacă nu plecăm cu prima șansă. Anul trecut am terminat pe prima poziție din play-out și acum ne dorim mai mult, adică play-off-ul. Nu va fi ușor. Noi vreau să fim echilibrați, dar să avem încredere că orice este posibil. Dorința există, suntem focusați pentru a fi mai buni decât anul trecut, încercăm să fim pe un loc de play-off”, a declarat Flavius Stoican pentru contul oficial al oltenilor.

VIDEO. Match Preview Paks - Corvinul » Manșa tur din primul tur preliminar Europa League

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  11 Iulie 2024, 14:12
Postat de hopsiasa pe 10 Iulie 2024, 18:30

Unde e penibilul ala de Popa de plangea si el si masa ca nu il baga ? Acum a fugit?

Primii care au fugit sunt suporterii!

hopsiasa
hopsiasa  •  10 Iulie 2024, 18:30

Unde e penibilul ala de Popa de plangea si el si masa ca nu il baga ? Acum a fugit?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează