FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

LPF îl atenţionează pe Mititelu: "Dacă refuzi locul în liga a 2-a, anul viitor joci la judeţ!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 28 iunie 2012 11:11

Adrian Mititelu e hotărît să continue lupta împotriva conducătorilor din fotbalul românesc şi a anunţat că e decis să mai aştepte un an fără ca Universitatea să revină în fotbal. Vicepreşedintele LPF, Alexandru Boc, explică ce riscuri sînt dacă Mititelu refuză locul în liga a 2-a oferit Craiovei

"Conform regulamentului, Universitatea Craiova nu-şi mai poate păstra locul în Liga a 2-a dacă va refuza să participe în acest sezon. Dacă cei de acolo vor decide să înscrie echipa în campionat abia anul viitor, vor trebui să o facă la judeţ, în ultima ligă! Nu vor putea participa nici măcar în cel de-al treilea eşalon, vor trebui să o ia de jos.

Nu înţeleg de ce Adrian Mititelu nu se înscrie acum în campionat, cred că o face doar din ambiţie. Poate găsi oricînd 50 de jucători în Craiova pe care să-i legitimeze. Oltenia e recunoscută ca fiind un adevărat izvor de fotbalişti. În plus, sînt atîţia jucători liberi de contract pe care i-ar putea aduce la Universitatea", a declarat Alexandru Boc pentru EVZ.

Curtea de Apel a decis să anuleze excluderea Universităţii Craiova, măsură luată anul trecut de Comitetul Executiv al FRF.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Superliga
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
Superliga
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
OUT din derby! Absență de ultimă oră pentru FCSB împotriva lui Dinamo: „Nu are ritm, nu riscăm”
Superliga
OUT din derby! Absență de ultimă oră pentru FCSB împotriva lui Dinamo: „Nu are ritm, nu riscăm”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (142)
stresul_tau
stresul_tau  •  29 Iunie 2012, 18:55

acum are olgutza ocazia sa ne demonstreze ca e mai buna decat solomon.daca nu face nik......e mai rau decat el.macar ala avea un proiect in acest sens , pe cand ea..decat vorbe goale. daca va continua cu declaratii de genul ''pungasi''...si ''gasca de la frf''......va deveni pers non grata alaturi de mititelu.....si vom juca in liga 7-a. poate ca asta se si vrea. de fapt...vocabularul ei cam acelasi cu cel al lui mititelu ....doar se stie ca a fost angajata lui , la editie speciala......iar vocabularul acesta l-a invatzat de la boovean.

stresul_tau
stresul_tau  •  29 Iunie 2012, 18:55

mititelule , sa te ajute olgutza acum sa faci echipa, ca asa a promis in campanie. a vrut sa aduca inapoi echipa. a reusit. acum....te lasa de izbeliste?pai daca ai loc in liga 2-a , acum sa-ti dea bani sa faci echipa. altfel , nu e cu nik mai buna decat solomon.cu bani , faci echipa intr-o saptamana.chiar si liberi de contract, dar sa-i plateasca ea.....pana-ti castigi drepturile in instantza. cu procesele ....om trai si vom vedea, dar prioritatea nr 1 este ....echipa.ce zici?...te ajuta?s-o vedem si p-asta. hai fratilor care ati votat-o sa vedem cat iubeste ea craiova....!!!!!sa-i dea bani lui mititelu sa faca o echipa...pana castiga procesele si primeste despagubirile. asta ar fi calea no

azcan
azcan  •  29 Iunie 2012, 15:42

Mititelu sa lase incapatanarea si ambitia si sa inscrie echipa in liga a 2-a . Gura mai mica pentru ca stie si el zicala aceia veche " Capul plecat sabia nu-l taie". Ei au retrogradat pe teren nu pe hartie. Ar trebui sa -i fi dat locul in prima liga fiindca au fost primii sub linie. Vrea sa vina oltenii la poarta lui sa fie nevoit sa doarma cu bodiguarzii in loc de nevasta. Are si el dreptate pe undeva sa mai aiba rabdare ca doar Sandu si Mitica n-or fi presedinti pe viata ca raposatul ( Ceausescu).

Vezi toate comentariile (142)
Comentează