FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - PETROLUL

LIGA 2: UTA - Petrolul Ploiești 1-1 » Costel Enache își laudă elevii, Laszlo Balint este tranșant: „Ni s-a dus naibii avantajul!”

UTA și Petrolul au remizat la Arad, scor 1-1 // foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiesti +5   FOTO
UTA și Petrolul au remizat la Arad, scor 1-1 // foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiesti

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 21:05 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 21:15

Costel Enache (47 de ani), antrenorul Petrolului, și Laszlo Balint (41), omologul său de pe banca celor de la UTA, au comentat remiza de la Arad, scor 1-1.

Costel Enache spune că nu are ce să le reproșeze jucătorilor de la Petrolul, care au obținut un punct ce îi ține matematic în cărți în lupta pentru promovare.

„Nu mai ținem cont cu cine jucăm, deși avem un respect deosebit pentru partenerii noștri. Sunt o echipă de valoare, au confirmat asta în tot campionatul. Nu am reușit să punem în practică ce ne-am dorit, dar nu am ce să le reproșez jucătorilor. Acest punct ne ține matematic în șanse. În acest play-off, sunt doar finale. La noi chiar a devenit o finală meciul cu Turris. 

Am încercat întotdeauna ca ideea de bază să fie unitatea de grup, ca starul nostru să fie echipa. În momentul în care lipsesc unii dintre colegi, e destul de delicat. Am descoperit că nu e o boală pe care să o luăm în râs sau în treacăt. Suntem puțini și aștept de la fiecare maximum din ceea ce poate”, a declarat Costel Enache la finalul partidei, la Look Sport.

Laszlo Balint: „S-a dus naibii avantajul pe care l-am avut!”

Laszlo Balint a fost mult mai acid la declarații, certându-și jucătorii pentru golul primit.

„Am reușit să scoatem un punct. Este greu să emiți pretenții la promovare când primești gol de maniera la care am făcut-o noi. A fost practic prima minge aruncată în careu de cei de la Petrolul. Este greu să ai pretenții când faci astfel de greșeli defensive. La prima lor centrare... mi-e greu să îmi găsesc cuvintele, chiar și sufletul pe care îmi doream să îl văd din partea băieților s-a lăsat așteptat.

Mă bucur că la pauză am reușit să revigorez puțin echipa. Am egalat repede, ne-am mai creat câteva ocazii, din păcate nu ne-am putut asigura cele 3 puncte. Mai sunt 9 puncte în joc, din păcate ne-am complicat destul de mult situația. S-a dus naibii avantajul pe care l-am avut înainte de acest play-off! Noi am reușit să aducem echipa în această ipostază, să vedem dacă vom putea duce această luptă până la final”, a spus Balint la finalul meciului.

Jucătorii trebuie să înțeleagă, să ne trezim. Știam ce fel de play-off ne așteaptă, cum va fi și ce intensitate va avea fiecare meci. Le-am spus-o și băieților, din acest play-off va promova cine va merita. Trebuie să demonstrăm în cele 3 meciuri rămase că merităm promovarea - Laszlo Balint, antrenor UTA

+1 FOTO

Citește mai multe știri despre Liga 2:

Detalii despre cazul de coronavirus de la FC Argeș » Cine e persoana infectată + reacția președintelui: „Am obținut acceptul DSP pentru a ne antrena”

Primele 5 transferuri pentru promovarea în Liga 1 la FC U Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează