FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Gigi Becali l-a dat de gol pe nașul Gică Hagi! Ce decizie ar urma să ia în privința naționalei

Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit despre zvonurile privind numirea lui Gică Hagi în funcția de selecționer al primei reprezentative.
Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit despre zvonurile privind numirea lui Gică Hagi în funcția de selecționer al primei reprezentative.

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2024 09:41 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2024 10:18

Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit despre zvonurile privind numirea lui Gică Hagi în funcția de selecționer al primei reprezentative.

Finanțatorul celor de la FCSB nu crede că nașul său, Gică Hagi, va accepta oferta de a fi selecționerul României.

Gigi Becali: „Poate să vină și Guardiola și Mourinho și ăla de la Real Madrid!”

Gigi Becali crede că „Regele” va refuza oferta Federației. Finanțatorul celor de la FCSB consideră că Hagi dă randament când pregătește o echipă zilnic.

„Eu nu cred. Eu nu cred că acceptă Gică. Sunt sigur că ei îl vor, pentru că e numărul 1 și singurul care poate face ceva. E părerea mea, poate să supere cine vrea. Poate să vină și Guardiola, Mourinho și ăla de la Real Madrid și tot nu poate să facă nimic.

Și toți dacă vin să stea pe bancă, tot nu fac nimic. Nu avem jucători! Pe cine? Cu Edi ne-am calificat că a făcut mama lui rugăciuni!

Gică Popescu l-a criticat pe bună dreptate pe Edi. El a practicat o strategie mai mult de noroc”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Digi Sport Special”.

Eu cred în Gică când are echipa la dispoziție zi de zi. Atunci face minuni. Are România vreun jucător de 30 de milioane? Trebuie să ai 2-3 jucători la echipele mari ca să reușești. Edi a plecat ca să nu se facă de râs. Eu știam, vorbisem cu un duhovnic. Are oferte din Europa și din Arabia Saudită. Edi a fost hoț, trebuia să zică din prima

- Gigi Becali, finanțator FCSB

Misiune imposibilă pentru viitorul selecționer

În conferința de marți susținută marți, Răzvan Burleanu a spus că așteaptă propunerile Comisei Tehnice și i-a trasat viitorului tehnician un obiectiv clar: calificarea la Mondialul din 2026. Obiectivul este extrem de complicat.

După ce a ajuns la EURO 2024 terminând preliminariile pe locul 1, naționala României va avea acum o misiune mult mai dificilă. Spre deosebire de EURO 2024, la CM se califică doar echipa de pe primul loc din preliminarii. Iar echipele de pe locul 2 vor merge la un baraj, împreună cu alte patru echipe din Nations League. „Tricolorii” se află în acest moment în urna a 2-a.

Cum arată în prezent urnele pentru CM 2026

  • Urna 1: Franța, Spania, Anglia, Belgia, Olanda, Portugalia, Italia, Croația, Germania, Elveția, Danemarca, Austria
  • Urna 2: Ucraina, Turcia, Polonia, Suedia, Țara Galilor, Ungaria, Serbia, Slovacia, ROMÂNIA, Cehia, Scoția, Norvegia
  • Urna 3: Slovenia, Grecia, Irlanda, Finlanda, Albania, Georgia, Islanda, Macedonia de Nord, Muntenegru, Irlanda de Nord, Bosnia, Israel
  • Urna 4: Bulgaria, Luxemburg, Armenia, Belarus, Kosovo, Kazahstan, Azerbaidjan, Estonia, Cipru, Lituania, Letonia, Feroe
  • Urna 5: Moldova, Andorra, Malta, Gibraltar, Liechtenstein, San
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene revoltătoare la finalul meciului Kosovo - România! Radu Drăgușin a luat atitudine
Nationala
Scene revoltătoare la finalul meciului Kosovo - România! Radu Drăgușin a luat atitudine
I-a înfuriat la maxim pe suporteri chiar înaintea debutului pe banca naționalei Angliei: „Concediați-l acum!”
Campionate
I-a înfuriat la maxim pe suporteri chiar înaintea debutului pe banca naționalei Angliei: „Concediați-l acum!”
Lecția 2.0 » Au publicat imaginile din vestiarul naționalei: „România a fost aici!”
Nationala
Lecția 2.0 » Au publicat imaginile din vestiarul naționalei: „România a fost aici!”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (11)
bogat
bogat  •  24 Iulie 2024, 13:32

Aici trebuie sa recunosc ca Gigi are un punct bun de vedere, strategia nationalei s-a bazat foarte mult pe noroc si mila divina.

tase67
tase67  •  24 Iulie 2024, 13:03

Se citeste,dar printre rinduri,din reactiile lui, ca Gica Popescu nu iarta, dar nu se spune direct. Totusi, este clar ca este si el nemultumit ca liderul generatiei de aur, cu care lucreaza de atitia ani,sa il ajute vreodata pe Burleanu. Gica Popescu ar trebui sa fie constructiv si sa lase patimile omenesti deoparte, si sa ierte, pentru ca doar asa putem trece cu adevarat peste cumpenele vietii care, desi in trecut, ne pot afecta decisiv traiectoria viitorului Trebuie sa stim sa le ingropam pentru izbinda binelui impotriva raului.Gigi Becali are si el patima lui cu Burleanu, nu este de accord nici el, la fel ca Gica Popescu, dar,daca sintem crestini adevarati, asa cum ni se cere in scripturi, trebuie sa ne intindem o mina de ajutor, ca fratii, in aceste situatii si in acest fel pot veni multe binecuvintari nesperate asa cum am vazut si atunci cind Edi a devenit selectioner. Edi a inceput operatiunea ridicarii din acest noroi, trecem printr-un moment bun, hai sa iertam relele din trecut cu adevarat, pentru binele fotbalului romanesc, pentru ca altfel este posibil ca rusinea care a durat atitia ani la nationala imediat dupa ce au trecut anii generatiei de aur sa ne invinga permanent, si sa capete alte fatete pe care nu cred ca exista multe oglinzi in lumea noastra fotbalistica capabile sa le reflecte Uneori trebuie sa stii sa ii ajuti pe altii sa te rogi cu adevarat pentru adversar pentru a putea sa te ajuti pe tine, ia seama la invataturile astea mai intii, Gica Hagi!

luter
luter  •  24 Iulie 2024, 12:20

gica te rog lasa treaba cu nationala ,ai mai fost si nu ai rezolvat mare lucru .stai in afacerea ta, ca nu te injura nimeni .nu ai calitate de manager al unei echipe ce o verifici foarte rar inainte de intalniri amicale sau oficiale .dupa parerea mea ai fost un foarte bun fotbalist dar ca antrenor ?????? tipand si injurand constant oamenii pe care tu ii platesti ,la nationala nu merge .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează