FOTBAL  »  NATIONALA  »  LAUDĂ

Iuliu Mureșan a numit cel mai bun lucru care s-a întâmplat de când nu mai este în fotbal: „Fantastic!”

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2024 13:59 / Actualizat sambata, 31 august 2024 15:59

Iuliu Mureșan (70 de ani), fost președinte la CFR Cluj timp de 17 ani, a comentat venirea lui Mircea Lucescu pe banca tehnică a naționalei României.

Iuliu Mureșan consideră că Federația Română de Fotbal a făcut o alegere foarte bună cu numirea lui Mircea Lucescu.

Iuliu Mureșan: „Un lucru foarte important care s-a făcut în fotbalul românesc”

Fostul președinte al CFR Cluj crede că nu a fost ușor pentru FRF să îl convingă pe „Il Luce” să vină pe banca echipei naționale.

„Un lucru foarte important care s-a făcut în fotbalul românesc, de când nu mai sunt eu, este reprezentat de aducerea lui Mircea Lucescu la națională. Ăsta mi se pare un fapt deosebit, extraordinar. Faptul că a fost convins să vină și să accepte prima reprezentativă este ceva fantastic și eu zic că se va vedea.

Experiența și ochiul lui vor conta mult. Este cel mai titrat antrenor român, poate din toate timpurile. A mai fost Ștefan Kovacs, cândva, pe la Ajax. Cred că FRF a pregătit asta din timp și a venit cu argumente pentru a-l convinge. Nu a fost ușor, sunt sigur”, a declarat Iuliu Mureșan, conform sportpesurse.ro.

Iuliu Mureșan a fost președinte la CFR Cluj timp de 17 ani, între 2001 și 2018. Între 2019 și 2020 a fost președintele celor de la Hermannstadt și între 2021 și 2022 al lui Dinamo. Mureșan a comentat retragerea din fotbal.

„M-am retras. Nu am mai dat un interviu de când m-am retras din fotbal. Sunt bine, sunt sănătos, asta e cel mai important. Meciurile le văd numai la televizor. Nu a fost un context, pur și simplu am zis că am împlinit o vârstă.

În Cluj nu mai aveam unde să lucrez și nu am mai vrut să stau departe de casă. Am fost și la Sibiu, la București. Cel puțin, CFR este echipa mea de suflet, am fost vreo 17-18 ani acolo și am o contribuție”, a declarat Iuliu Mureșan, conform aceleiași surse.

CFR Cluj va juca duminică, 1 septembrie, în deplasare cu Farul Constanța în ultimul meci înaintea pauzei competiționale.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
Handbal
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (7)
o_bic
o_bic  •  01 Septembrie 2024, 04:21

Doctore,așteaptă intâi niște rezultate ale naționalei,nu-ți da cu părerea inainte.

laur33
laur33  •  31 August 2024, 20:14

Cica nu a fost un context, pur si simplu am intalnit o varsta. Dar de contextul ca l-ai dat afara pe Rednic si astfel ai retrogradat Dinamo ce zici nea stomatologule? Stii care-i cel mai bun lucru care ni s-a intamplat noua de cand ai iesit tu din fotbal? Ca nu mai esti tu in fotbal!

portardelegenda
portardelegenda  •  31 August 2024, 18:35

Daca venea in locul lui Burli , da ,era o chestie ,așa ne am pus ,,o bujie Bosch la o Dacie 1100"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează