GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Cu 9 etape rămase, Liverpool poate bate recordul de puncte într-un sezon! 9 echipe se bat pentru locurile de Liga Campionilor!

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 10:35 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 10:41

Reluarea Premier League aduce o măsură binevenită pentru fanii competiției: toate partidele rămase de disputat până la finalul sezonului se vor juca la ore diferite, astfel încât suporterii să poată urmări meciurile la televizor. Ba, mai mult, televiziunea locală BBC va transmite gratuit toate întâlnirile. 

Liverpool, 82 de puncte, mai are nevoie de doar 2 victorii pentru a câștiga titlul. Următoarea clasată, Manchester City, are 60 de puncte și, cu 9 etape rămase de disputat, este doar o chestiune de timp până când echipa lui Jurgen Klopp va pune mâna pe trofeul acordat câștigătoarei Premier League. Ar fi primul din ultimii 30 de ani!

Dar Liverpool poate depăși inclusiv recordul de puncte într-un sezon! Momentan, Manchester City deține această performanță, după ce, în sezonul 2017-2018 a obținut 100 de puncte. Cu 27 de puncte rămase în joc, ”cormoranii” pot ajunge până la 109 puncte dacă vor câștiga toate meciurile, însă 19 ar fi suficiente pentru a bate recordul lui City. 

Nouă echipe speră la Liga Campionilor

O situație bizară e cea legată de locul 5, ocupat momentan de Manchester United. Aceeastă poziție ar putea ajunge în Liga Campionilor dacă Manchester City nu reușește să obțină la TAS o decizie favorabilă privind anularea interdicției de a participa timp de 2 ani în cupele europene pentru încălcarea fairplay-ului financiar. 

În cazul unui verdict negativ, lupta pentru locurile de Liga Campionilor va fi extrem de interesantă. De la locul 3 și până la locul 11, cu 9 etape rămase de disputat, fiecare echipă trebuie să lupte serios pentru șansele sale. 

În privința retrogradării, cele mai mari șanse de a părăsi Premier League le are Norwich. Ultima clasată e la 6 puncte de salvare și mai are de jucat, printre alții, cu Manchester United, Manchester City, Arsenal și Chelsea. Aston Villa, echipa cu cea mai slabă apărare a campionatului, are și ea un program dificil. Aflată pe poziția a 19-a și fiind la un singur punct de salvarea de la retrogradare în acest moment, penultima clasată va întâlni Chelsea, Liverpool, Manchester United și Arsenal în etapele rămase.  

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează