GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Duelul FCSB - Botoșani analizat pentru pariuri: „roș-albaștrii”, slabi după pauză

Articol de - Publicat sambata, 04 iulie 2020 15:14 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 15:52

FCSB - Botoșani, partidă din cadrul etapei cu numărul 6 din playoff, se joacă azi, de la ora 20:00. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, 27, fiind în acest moment la 11 puncte în spatele liderului CS U Craiova. 

În sezonul regulat, în meciurile directe, fiecare echipă a câștigat în deplasare cu 2-0, iar în turul playoff-ului, scorul a fost egal, 2-2. 

FCSB, slabă după pauză

Statistica meciurilor disputate acasă de FCSB în acest sezon e dezastuoasă. În 15 partide a obținut numai 6 victorii și a scăpat cu poarta intactă doar în 4 rânduri. De asemenea, un alt detaliu statistic ar trebui să îi îngrijoreze pe fanii echipei. În ultima jumătate de oră a celor 31 de etape, FCSB a marcat doar 14 goluri!

De la revenire, elevii lui Vintilă au obținut un singur punct în 3 runde și au marcat un singur gol după pauză, cel reușit de Adi Petre, din penalty, în remiza de acasă cu Mediaș, scor 2-2. 

Pentru partida de azi lipsesc Nedelcu, L. Filip, Oaidă, Panțâru și Soleidis, toți accidentați, iar Planici, Gnohere, Momcilovici și Adi Popa au părăsit clubul. Suporterii bucureștenilor ar trebui să aibă, totuși, pretenții de la primul ”11”, deoarece Tănase, Coman, Man și celelalte nume grele vor fi pe gazon din primul minut. 

FC Botoșani se descurcă bine în deplasare

Moldovenii au și ei ceva probleme de efectiv pentru că Rodriguez, Cascini și Mihai Roman sunt incerți. Dar faptul că au o victorie și o remiză la ultimele două vizite pe terenul celor de la FCSB ar putea să le dea încredere. În fiecare dintre acestea, FC Botoșani a marcat câte două goluri, iar statistica deplasărilor sezonului e, și ea, încurajatoare. 

În cele 16 partide jucate pe terenurile adversarilor, Botoșaniul a pierdut doar de 4 ori. Mai mult, a marcat în 14 dintre acestea și a scăpat cu poarta neperforată în 7 ocazii. 

Pont pentru pariuri: Oaspeții marchează, cota 1.48 la Fortuna

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează