GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Călătorii cu mașina, mai sigure cu camera auto 70mai Dash Cam A510

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2024 11:18 / Actualizat joi, 27 iunie 2024 11:18

De multe ori, cand plecăm cu mașina, fie că ne grăbim fie că e trafic și aglomerație, iar riscul siguranței rutiere poate crește exponențial riscul de accidente. Iar în România, accidentele rutiere rămân o problemă majoră. Tocmai de aceea, pentru siguranța ta și a celor dragi, dar și a masinii tale, este recomandat să-ți echipezi autoturismul cu o cameră auto performantă precum 70mai Dash Cam A510.

Camera auto 70mai Dash Cam A510 oferă siguranță rutieră, supraveghere și sisteme automate de asistență pentru șofer. Este echipată cu tehnologie de ultimă generație precum Night Owl Vision pentru înregistrări clare pe timp de noapte și HDR (High Dynamic Range) care surprinde și afișează detalii extraordinare ale conținutului înregistrat, de la cele mai profunde nuanțe de negru la cele mai strălucitoare nuanțe de alb. Dispozitivul oferă o imagine mai naturală și mai realistă, chiar și cu o gamă extinsă de contrast. Datorită rezoluției ridicate de 1994P, A510 poate înregistra cu claritate orice semn de circulație și plăcuță de înmatriculare. De asemenea, permite vizualizarea oricărui vehicul din față sau din spate datorită configurației sale dual-channel HDR.

Călătorii cu mașina, mai sigure cu camera auto 70mai Dash Cam A510

Cu suport adăugat pentru Kitul Hardwire 4G 70mai, 70mai Dash Cam A510 depășește limitele distanței, oferind alerte instantanee prin aplicație, vizualizare live de la distanță și actualizări în timp real ale locației pentru o conectivitate neîntreruptă de 24 de ore. Sincronizând 70mai Dash Cam A510 cu telefonul tău, vei avea la dispoziție un set suplimentar de ochi atunci când ești departe de vehicul sau când acesta este parcat. (Kitul Hardware 4G UP04 trebuie achiziționat separat). Sistemul ADAS avansat de asistență pentru șofer și GPS-ul incorporat te pot ghida și proteja.

Camera auto 70mai Dash Cam A510 se poate cumpara de la emag.ro, magazinele Altex.ro, geekmall.ro.

Control prin aplicație

Odată ce descarci aplicația 70mai, poți primi alerte instantanee, vizualizare live de la distanță a autoturismului tău și actualizări de locație în timp real. Având A510 instalată pe bord, știi întotdeauna ce se întâmplă în timpul călătoriei, deoarece monitorizează și înregistrează imagini de calitate excepțională. Ziua sau noaptea, ai un companion de încredere pe și în afara drumului.

Funcțiile 70mai A510

A510 este modelul îmbunătățit al celei mai vândute Dash Cam Pro Plus+ de la 70mai.

Înregistrare Dual-Channel

Călătorii cu mașina, mai sigure cu camera auto 70mai Dash Cam A510

70mai Dash Cam A510 poate înregistra atât autovehiculele din față cât și pe cele care merg în spatele autoturismului tău. Înregistrarea dual-channel îți oferă nenumărate beneficii, ca de exemplu monitorizarea unei coliziuni iminente sau a unui accident de tip hit-and-run care pune în pericol toți participanții la trafic, sau surprinderea comportamentului șoferilor agresivi care dau flash-uri sau trec de pe o bandă pe alta în viteză.

Cu ajutorul opțiunii picture-in-picture, camera de bord poate afișa simultan imaginile surprinse atât de camera de bord cât și cea de pe lunetă pe un singur ecran. Acest lucru îți oferă o imagine mai bună de ansamblu pe măsură ce te deplasezi prin oraș sau călătorești pe distanțe lungi.

Senzor STARVIS 2 IMX675

Călătorii cu mașina, mai sigure cu camera auto 70mai Dash Cam A510

Camera auto 70mai Dash Cam A510 este echipată cu senzorul avansat STARVIS 2 IMX675 de la Sony, care capturează imagini video de calitate înaltă 1944p. Camera de bord înregistrează eficient semnele de circulație, plăcuțele de înmatriculare și incidentele de trafic cu o claritate excepțională. Chiar și în condiții de lumină scăzută, poți mări imaginea folosind aplicația 70mai și vizualiza detaliile clar fără a obtura imaginea împrejurimilor, ajutându-te să eviți potențialele coliziuni cu alte vehicule sau pietoni.

70mai Dash Cam A510 înregistrează la o viteză de 60 FPS, ceea ce înseamnă că vei avea imagini stabilile, fluente și detaliate, chiar și atunci când vehiculul este în mișcare. Această caracteristică reduce riscul de neclarități cauzate de mișcare, ceea ce este crucial pentru înregistrarea exactă a evenimentelor, precum accidentele tip hit-and-run sau coliziunile din spate.

70mai Dash Cam A510 este o cameră de bord inovatoare cu AI, comercializată de către BlackTech, distribuitor unic în România.

Tehnologie exclusivă pentru procesarea de imagine MaiColor Vivid+ și HDR

70mai Dash Cam înregistrează imagini de o calitate excepțională pe timp de noapte prin intermediul tehnologiei exclusive MaiColor Vivid+. Poți conta pe dispozitiv pentru a captura detalii precise chiar și în condiții de iluminare dificile, cum ar fi conducerea printr-un tunel sau pe o autostradă slab iluminată. Imaginile rămân clare în diverse scenarii de condus.

De asemenea, cu ajutorul HDR (high dynamic range), camera de bord poate echilibra luminile puternice și umbrele pentru a produce o imagine cât mai naturală. Când este activată opțiunea HDR, camera de bord reduce strălucirea luminilor puternice și a farurilor din spate, asigurând că plăcuțele de înmatriculare rămân vizibile. (Notă: HDR este disponibil doar pentru imaginile înregistrate cu camera de parbriz. Însă, camera de bord suportă înregistrări extinse pe al doilea canal dacă este asociată cu o cameră pentru lunetă, spre exemplu RC 11 (există opțiunea de a achiziționa setul A510+RC11 sau să cumperi mai întâi camera de parbriz și mai târziu camera de lunetă RC11).

Sistem Avansat de Asistență pentru Șofer (ADAS)

Călătorii cu mașina, mai sigure cu camera auto 70mai Dash Cam A510

70mai Dash Cam te poate ajuta să conduci mai bine în timp real prin intermediul sistemului său avansat de asistență pentru șofer (ADAS). Vei fi atenționat prin alerte vocale, de exemplu, când vehiculul din față se mișcă și când te apropii prea mult de acesta, ceea ce ar putea duce la un accident, astfel încât șofatul tău va fi mai sigur și vei putea evita cu mai multă ușurință coliziunile cu alte vehicule.

În cazul unei ciocniri în timpul condusului, 70mai Dash Cam inițiază automat o înregistrare pre-roll (o funcție a camerei care înregistrează câteva secunde de imagini înainte ca un eveniment să aibă loc. Aceasta este posibilă datorită faptului că camera de bord înregistrează constant în modul buffer, păstrând un flux de date temporar. Când senzorul detectează o coliziune sau un alt eveniment declanșator, camera salvează automat și secvențele de dinaintea acestui eveniment. Astfel, "pre-roll" se referă la această porțiune de înregistrare anterioară evenimentului, oferind o perspectivă completă asupra a ceea ce s-a întâmplat) de 5 secunde și apoi continuă să înregistreze timp de 25 de secunde. Poți vizualiza înregistrarea de urgență salvată în folderul "event" al aplicației. Astfel, vei avea dovezi ale incidentului pentru a te proteja împotriva acuzațiilor false.

70mai Dash Cam are și un senzor G pentru a menține mașina în siguranță atunci când este parcată. Când este declanșat, camera de bord începe să înregistreze timp de 30 de secunde pentru a capta împrejurimile. (Notă: Activarea supravegherii inteligente 24 de ore necesită Kitul Hardware 70mai UP03/04, care nu este inclus în pachetul 70mai Dash Cam.)

Control fără efort prin aplicație

Aplicația 70mai îți permite să modifici setările camerei. Conectarea telefonului la aplicația mobilă necesită un efort minim. Pur și simplu pornește Bluetooth-ul pe dispozitivul tău pentru a permite asocierea celor două dispozitive. Aplicația elimină bătăile de cap ale sincronizării telefonului cu A510. Cu o simplă atingere, poți captura momente în timpul filmărilor live.

GPS integrat

Datorită GPS-ului incorporat, A510 înregistrează automat traseul tău în aplicația 70mai. Acest lucru poate ajuta la optimizarea traseului atunci când călătorești pe drumuri străine. Dispozitivul înregistrează viteza de deplasare, timpul și coordonatele precise. Funcționalitatea se dovedește benefică în cazul accidentelor, deoarece poate oferi datele necesare pentru a solicita despăgubiri de asigurare sau pentru a depune o plângere la poliție.

Pregătește-te pentru drum

70mai Dash Cam A510 impresionează prin supravegherea în timp real, excelența vizuală și asistența inteligentă. Chiar și în condiții de lumină scăzută, poți avea încredere că acest dispozitiv captează toate detaliile vizibile pe drum cu viteză, timp și coordonate. Are toate caracteristicile necesare și premium pentru a oferi cea mai bună experiență de condus.
Avand un centru de Service dedicat , Blacktech ofera si garanție si service pentru produsele 70mai, precum si accesoriile necesare pentru drumuri în siguranță.

Black Tech Group SRL este un important importator și distribuitor de produse electronice și gadgeturi smart în România. Compania a fost fondată în 2018 și s-a remarcat rapid pe piață prin parteneriatele sale cu branduri de renume precum Xiaomi, Vivo, Oppo etc.

Black Tech Group oferă o gamă largă de produse smart home și electro IT, acoperind peste 30 de branduri internaționale renumite, binecunoscute deja in Romania, printre care amintim: Dreame,Tronsmart, Jimmy, Kugoo, Petkit, Yesoul, 70Mai, Vsett, Kingsmith, Yeelight, Aqara. Portofoliul Black Tech include telefoane mobile, camere auto, accesorii, aspiratoare robot, purificatoare de aer, trotinete electrice și multe alte gadgeturi destinate unui stil de viață modern și conectat.

Citește și:
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
Superliga
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează