GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

E timpul pentru turnee finale: premii totale de 1.000.000 lei la Vlad Cazino

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2024 13:51 / Actualizat vineri, 14 iunie 2024 13:51

Vara 2024 vine cu festivaluri de muzică și evenimente sportive mult așteptate, însă distracția la sloturi online și live casino nu face pauză! Ba chiar ține pasul cu ritmul intens al divertismentului de top. În propriul teren, Vlad Cazino organizează nu mai puțin de 10 turnee finale, destinate pasionaților de jocuri ca la aparate și jocuri de masă de cazinou cu dealer real live!

Să fie distracție pe bune și atmosferă de turneu final, competiție și premii pe măsură, a hotărât vampirul Vlăduț. Pe tine, jucător selectat în lotul național pentru distracție epică, te așteaptă premii totale de peste 1 milion de RON în cele 10 turnee palpitante la sloturi online și în cazinoul live. Mai mult decât atât, Vlad Cazino a pregătit sesiuni de happy hours și multe alte surprize șmecherifice, de descoperit în universul vampiresc.

Programul de distracție prevede 5 săptămâni VLADtastice, cu câte un turneu de sloturi și câte un turneu cu jocuri de masă de cazinou cu dealer live. Săptămână de săptămână, Vlad Cazino (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil) organizează astfel câte un turneu de sloturi online și unul de live cazino. Cum să ai șanse la premii? Optezi pentru campanie, alegi jocurile eligibile și, cu ceva noroc de partea ta, ai parte de premii extra.

5 turnee de Sloturi și 5 turnee de Live Cazino, pe platforma Vlad Cazino

În fiecare dintre cele 5 săptămâni de campanie promoțională în universul Vlad Cazino, turneul de sloturi propune un anumit joc. De exemplu, în săptămâna 10 - 16 iunie 2024, slotul inclus în promoție este Temple Tumble. Poți să câștigi o parte din fondul de premiere de 100.000 RON cash. La final, nu mai puțin de 250 de jucători vor fi premiați în cadrul turneului săptămânii, pe baza clasamentului turneului, iar marele premiu este de 15.000 RON. Detaliile complete pot fi accesate în regulamentul campaniei.

Fanii jocurilor de masă de cazinou pot participa și la Turneul de Live Cazino, de asemenea cu premii de 100.000 RON cash. După ce ai optat pentru promoție, trebuie să joci de cel puțin 5 RON la oricare din jocurile selectate pentru șansa de a câștiga un premiu blanao de până la 15.000 RON. Primii 200 jucători cu cel mai mare rulaj vor împarți fondul de premiere. Punctele în turneu se calculează în funcție de sumele pariate, iar clasamentul turneului determină câștigătorii premiilor. Extra beneficii de la Vlad Cazino, pentru extra distracție!

Divertisment la cote înalte, alături de Vlad Cazino

O avalanșă de oferte epice este anunțată vara aceasta pe platforma Vlad Cazino, astfel încât să rimeze perfect cu cele mai importante evenimente de sezon! Pe website-ul vladcazino.ro sau în aplicația de mobil Vlad Cazino poți să accepți invitația în campaniile promoționale derulate de către generosul vampir Vlăduț. Trăiește o experiență de joc unică, plină de mister și cu recompense generoase!

Nu știm cum poate fi posibil, dar dacă încă nu ai pășit pe tărâmul distracției Vlad Cazino, este momentul perfect să o faci: poți să te bucuri și de bonusul de bun venit, pentru a începe cu bine experiența ta în cel mai tare cazinou românesc, la cele mai înalte standarde globale.

Vlad Cazino, cazinou online 100% legal și sigur, este prima astfel de platformă cu un concept românesc, bazat pe experiența internațională a Grupului Kindred - operator de top în domeniul jocurilor de noroc pe internet. O mulțime de sloturi și jocuri de cazinou live sunt permanent disponibile publicului dornic de experiențe epice pe www.vladcazino.ro.

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează