GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Elveția – Spania, meciul zilei de duminică în Nations League

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 22:32 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 22:32

Duminică, 8 septembrie, debutează a doua etapă din noul sezon al Nations League, iar miza meciurilor este tot mai mare, în special pentru echipele care nu au obținut rezultatele dorite la debut. Printre acestea se numără și Spania, echipă ținută în șah de Serbia, la Belgrad. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 30!

Din oferta Betano de duminică, 8 septembrie, am ales șase dintre meciurile programate în Nations League și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare joc în parte pentru a debloca Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

Danemarca – Serbia (19:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.91)

Duel între două echipe care n-au pierdut în prima etapă. Danemarca a învins Elveția pe teren propriu (2-0), în timp ce Serbia a ținut în șah pe teren propriu campioana europeană Spania (0-0).  Danemarca și Serbia s-au întâlnit cel mai recent la EURO 2024, când au remizat fără goluri.

Croația – Polonia (21:45)
Rezultat final – Croația (cota 1.72)

Fosta vicecampioană mondială a debutat în noua ediție a Nations League cu înfrângere pe terenul Portugaliei, în timp ce Polonia s-a impus in extremis în deplasare cu Scoția (3-2). În ultimele patru meciuri Croația n-a obținut nicio victorie. Cu succesul de la Glasgow echipa Poloniei a pus capăt unei serii de trei meciuri fără victorie. Ultima oară când s-au întâlnit, la EURO 2008, Croația a învins Polonia (1-0).

Portugalia – Scoția (21:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.62)

Lusitanii au pornit această campanie din Nations League cu victorie pe teren propriu contra Croației, un adversar de top, scor 2-1. Un meci în care Cristiano Ronaldo (39 ani) a marcat golul cu numărul 900 din întreaga carieră. Scoția a pierdut trei din ultimele cinci meciuri, interval în care n-a înregistrat nicio victorie. Portugalia a câștigat ultimele trei meciuri directe cu Scoția (10-1 golaveraj).

Elveția – Spania (21:45)
Rezultat final – Spania (1.70)

De departe cel mai așteptat meci al zilei de duminică în Nations League va fi cel de la Geneva dintre Elveția și Spania, două echipe care n-au câștigat în prima etapă. Elveția a pierdut 2-0 în Danemarca, meci pe care l-a încheiat în dublă inferioritate numerică, în timp ce Spania a remizat în deplasare cu Serbia. Singura victorie a Elveției în ultimele cinci meciuri este cea obținută contra Italiei (2-0) în optimile de finală la EURO 2024. Spania are o serie de 11 meciuri fără înfrângere. Cinci din ultimele șase meciuri directe au avut sub 2.5 goluri marcate. În 2022, Elveția și Spania și-au împărțit victoriile în grupa din Nations League, fiecare câștigând pe terenul adversarei.

Luxemburg – Belarus (16:00)
Rezultat final – Luxemburg (cota 1.75)

Luxemburg a pierdut patru din ultimele cinci meciuri disputate fără să marcheze vreun gol. Excepție face victoria din amicalul contra celor din Kazahstan (2-1) în luna martie a acestui an. Belarus n-a obținut niciun succes în ultimele cinci jocuri, iar în prima etapă din Nations League a remizat fără goluri cu Bulgaria, echipă care a încheiat meciul în inferioritate numerică. Belarus s-a impus în ambele dispute anterioare din Nations League, sezonul 2018-2019.

Suedia – Estonia (21:45)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 2.05)

Suedia a învins Azerbaidjan în deplasare (3-1) în prima etapă, în timp ce Estonia a pierdut pe teren propriu cu Slovacia (0-1). Pe teren propriu Suedia are patru victorie și o înfrângere în ultimele cinci meciuri. Estonia n-a mai câștigat în deplasare din 12 ianuarie 2023, când se impunea într-un amical cu Finlanda. La începutul acestui an Suedia a învins Estonia cu 2-1 într-un amical. În grupa din preliminariile EURO 2024 suedezii au câștigat ambele dispute, 7-0 în deplasare și 2-0 pe teren propriu.

Pe cele șase meciuri de fotbal de mai sus din Nations League am obținut cota 32.45 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 20 de lei potențialul câștig este de 649,15 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 20% oferit de Betano care înseamnă 125,83 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Vezi toate știrile Betano

Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează