GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Finala Cupei se joacă azi! Vezi acum cotele mărite și plasează SuperBilete!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 13:22 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 13:28

Finala cu numărul 81 a Cupei se joacă azi în condiții speciale: fără spectatori, în plină pandemie de COVID-19 și incertitudine în ceea ce privește finalul unui sezon chinuit. 

Chiar dacă programarea în această zi -înainte de sfârșitul  ediției de campionat- a fost una controversată, există un căștig major pentru noi, microbiștii: vom afla cine își trece în palmares acest trofeu onorant. În plus, poți vedea meciul în direct la Superbet pe site și direct din aplicația de pariuri sportive, poți paria la SuperCote și poți prinde și cotele mărite în timpul partidei, pentru cele mai populare pariuri live, care sunt incluse în oferta SuperLive. De asemenea, ai și opțiunea Cash Out, care îți permite să închizi pariul înainte de sfârșitul meciului, dacă ești mulțumit de nivelul la care a ajuns câștigul sau dacă vrei să limitezi urmările unui pariu mai puțin inspirat. Vezi acum cea mai bună ofertă din România pe Finala Cupei!

Un stadion pe care Finalele se decid în prelungiri

Sau și mai departe! La loviturile de departajare. Ilie Oană e arena care găzduiește ultimul act al Cupei, în sezonul 2019-2020. Un stadion pe care Voluntari și Viitorul au câștigat Cupa, de fiecare dată, Astra fiind echipa învinsă. Azi, ambele echipe vor căuta să decidă meciul în limita celor 90 de minute. Programul e încărcat (la Sepsi) iar FCSB tocmai a schimbat antrenorul (Toni Petrea poate debuta direct cu un trofeu câștigat!).  Dacă simți că statistica finalelor de la Ploiești va fi respectată, atunci intră pe site-ul și aplicația de pariuri sportive Superbet și vezi cotele mărite pentru pariurile care au adus bani în toate finala jucate la Ploiești: GG (ambele echipe marchează), PSFX (egal la pauză sau la final). Instalează acum gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

Cel mai bun atac din Cupă vs cea mai bună defensivă

Sepsi a marcat de 17 ori în Cupă (e drept, 8 goluri au fast înscrise de covăsneni doar în semifinale, în fața lui Poli Iași), FCSB a încasat un singur gol, de la Hermannstadt. Miza finalei foarte probabil își va pune amprenta asupra jocului. Se va risca puțin și diferența se va aștepta să fie făcută de supertalentul și superinspirația jucătorilor, capitol la care pe hârtie e avantajată FCSB. 

Echipele probabile te pot inspira pentru SuperBilete

SEPSI: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ștefan – Vașvari, Achahbar, I. Fulop (5.50 cotă să marcheze) – Carnat, Safranko (3.50 cotă să marcheze), Ștefănescu.

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțîru – Moruțan, O. Popescu, Tănase (2.95 cota să marcheze)– Man, Petre, Coman (2.85 cota să marcheze).

Vezi toate cotele speciale pe marcatori, cornere, cartonașe precum și multe alte opțiuni pentru Finala Cupei și pentru fiecare meci tare de azi!

Specialul pe care s-a făcut istorie: +2.000.000 Lei câștigați!

Poate că ai aflat deja! La Superbet s-a bătut recordul national în materie de câștiguri din pariuri sportive. Cu un bilet repetat de 30 de ori pe care un parior a prins în 12 meciuri specialul Penalti sau cartonaș roșu”. În Finala Cuperi, acest special are cota 1.95. Dacă vrei o doză și mai mare de adrenalină, atunci alege varianta la cota 7.00: penalti și cartonaș roșu. Tu decizi. Important este să joci informat și responsabil și să știi în fiecare moment că pariurile sportive trebuie private ca un mod de relaxare. E drept, atunci când prinzi Supernorocul pe bilete tale, superbet cu siguranță îți va plăti cel mai rapid, cele mai mari câștiguri din România, așa cum o face zi de zi, pentru pariorii din toată țara!

Meciurile directe dau o favorită certă

După cum probabil ai bpnuit, FCSB, care a câștigat 6 dintre cele 8 meciuri jucate contra lui Sepsi. O singură victorie pentru covăsneni. În acest sezon, 0-0 la Sfântu Gheorghe și 2-1 pentru FCSB la București, în sezonul regulat al campionatului. 

Centralul abritrează în premieră o Finală!

La 16 ani de la prima partidă arbitrată în eșalonul de elită al fotbalului românesc, Sebastian Colțescu e delegat la Finala Cupei. De la reluarea campionatuli la 13 iunie, Colțescu a acordat în medie câte 6 cartonașe galbene per meci. A arbitrat-o pe Sepsi chiar în victoria cu Chindia, scor 2-0, pe 13 iulie. Pe FCSB n-a arbitrat-o de la reluarea competiției, dar coincidență, i-a arbitrat pe roș-albaștri tot contra Chindiei, scor 1-1 în februarie în acest an, meci în care a dat 5 galbene. 

Deschide cont și încasează Bonusurile de Bun Venit Online la Superbet!

Trăiește și mai intens meciurile de poveste din fotbalul românesc. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperJoacă online! Dar profită și de Pariul Șansă, reintrodus de azi în agențiile Superbet, pentru ca tu să ai o SuperVară! #PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Săptămâna de fotbal: Trofee, Superstaruri, streaming, cote mărite, Cash Out și Pariul Șansă la Superbet în această săptămână plină de meciuri tari!

Retrageri nelimitate prin transfer bancar la Superbet

Citește și:

„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează