GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów în sferturile de finală ale Cupei Europene

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2023 15:09 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 15:09

Pasionații de tenis de masă și susținătorii echipei de tenis de masă KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów au un motiv în plus de a sărbători. Victoria împotriva echipei adversare TTV Ostrawa 2016, cu un scor de 3 la 1 a adus mai mult decât o bucurie – le-a adus avansarea în sferturile de finală ale Cupei Europene la tenis de masă.

De la începuturi timide la o victorie sigură 

Clubul de tenis polonez despre care poți afla toate informațiile pagina oficială ksorlicz1924.pl a învins sâmbătă, 18 noiembrie, într-un meci de seară, formația cehă TTC Ostrawa 2016, avansând, în acest fel, în sferturile de finală ale Cupei Europene la tenis de masă. Aceasta deși este vorba despre un club de tenis de masă local, a cărui notorietate nu s-ar fi anunțat fără o victorie de acest fel. 

Performanțe individuale remarcabile și coeziunea echipei 

Pentru a ajunge la acest rezultat, fiecare membru al echipei pare că a dat tot ce a avut mai bun. Astfel, Jeongwoo Park a marcat două puncte, învingându-l pe slovacul Adam Klajber 3:0, iar Piotr Cyrnek a marcat un punct, fiecare dintre aceștia câștigând împotriva liderului echipei rivale, Jakub Kleprlik cu 3:1, respectiv 3:0. 

Chiar dacă Robert Floras a fost învins cu 1:3 de membrul din echipa adversă, coeziunea echipei și rezultatele coechipierilor au fost cele care au salvat echipa clubului polonez în fața celui ceh.

Ce urmează? 

După o competiție strânsă și rezultate mai mult decât îmbucurătoare, echipa de tenis de masă a clubului local se pregătește pentru sferturile de finală unde va avea drept adversar echipa care joacă în prezent în turul al doilea din grupa Ligii Campionilor. 

Întâlnirea cu marele adversar va fi pe 22 decembrie, iar tragerea la sorți va avea loc în aceeași zi. În perioada 30 ianuarie – 4 februarie 2024, sunt programate sferturile de finală ale Cupei Europene, iar semifinalele sunt programate în perioada 27 februarie – 3 martie. 

Dacă parcursul echipei va fi cel așteptat, aceasta va participa la finalele programate în perioada 19-21 aprilie și 26-28 aprilie. 

Oferă susținerea ta clubului KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów

Victoria echipei merită să fie recunoscută, iar pentru aceasta te invităm cu căldură să susții clubul KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów și, de ce nu, să găsești în această susținere un motiv suficient de bun pentru a vizita localitatea în care acesta se află clubul de tenis de masă, precum și Polonia, țara în care vei putea descoperi atâtea minunății. 

Pornește din Suchedniów și vizitează Cracovia, Varșovia și Łódź, trei dintre cele mai importante orașe din Polonia în care vei regăsi o istorie bogată și atracții unice. 

Citește și:
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
Superliga
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează