GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Slovacia vs. România. Un singur obiectiv: CALIFICAREA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 12:06 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 12:06

E duelul așteptat de o țară întreagă și care ne generează cele mai frumoase emoții din vara lui 2024. Zidul Galben din tribună e la datorie, iar fanii de acasă sunt și ei cu ochii pe fiecare secundă de dinaintea partidei Slovacia – România.

Grupa E ne propune suspans până la ultimul fluier, mai ales că toate cele 4 echipe au acumulat fiecare câte 3 puncte după 2 meciuri disputate. Pe ce loc crezi că vom încheia seria? Îndrăznește să pariezi și să te bucuri alături de Denis Drăguș, Florin Niță și ceilalți jucători din echipa lui Edward Iordănescu.

Bet Builder și alte variante atractive la Slovacia - România

Cei mai inspirați pariori profită din plin de opțiunile existente la duelul decisiv Slovacia – România. Descoperă NOUL Bet Builder de la TotoGaming, funcție care-ți permite să combini piețe diferite dintr-un singur eveniment pe același bilet de pariuri. Ce-ai zice dacă ai mixa un succes al României cu total goluri și cu total cornere în prima repriză? Acum nu mai e nevoie să te limitezi la o singură selecție dintr-un joc pe același bilet. Bel Builder este disponibil doar pentru meciuri de fotbal.

Vrei să joci mai mult de un tichet pe marele meci cu slovacii? Merge și un Avans 2 Goluri din Destinația Campionilor. Dacă ai noștri pun o diferență de 2 goluri pe tabela de marcaj, pariul tău pe România e validat imediat câștigător. Nu mai aștepți finalul partidei cu slovacii să te bucuri de biletul tău! Avans 2 Goluri este disponibil doar pe perioada Campionatului European la Toto.

Top 3 pariuri de jucat la Slovacia vs. România

Chiar dacă febra marelui turneu din Germania ne-a cuprins pe toți, în mod sigur găsim variante interesante de pariere la meciul decisiv al fotbaliștilor lui Iordănescu. Pentru un pariu de sub 2,5 goluri în meciul de la Frankfurt, TotoGaming vine cu o cotă de 1,40. Sunt șanse mari să avem un duel tacticizat, cu puține ocazii de gol.

Primul gol să fie marcat de Echipa României? E o abordare curajoasă, însă care poate fi profitabilă. Același operator vine către tine cu o cotă de 2,38 pentru acest pariu. Ar fi un prim pas spre singurul obiectiv, CALIFICAREA.

A treia propunere din partea TotoGaming este un pariu cu marcator. Ce-ai zice să alegi un gol din partea unui Dennis Man mult mai inspirat decât cel din meciul cu Belgia? Jucătorul de la Parma primește o cotă de 5,00 pentru un gol înscris în orice clipă a jocului cu Slovacia.

Cotele prezentate aici pot suferi modificări până la ora disputei Slovacia vs. România.

Hai în Destinația Campionilor, unde avem un obiectiv foarte clar: Calificarea Naționalei României.

Citește și:

Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Euro 2024
Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close