GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacolul din NBA continuă, cu SuperStaruri și SuperCote. Cea mai bună ofertă pe baschetul american e la Superbet

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 19:05 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 19:07

„Bula” din Orlando nu a alterat spectacolul din NBA. Superstarurile de peste ocean au revenit cu poftă de joc și își intră treptat în ritm în perspectiva duelurilor decisive din play-off. 

Tabloul play-off-ului este în mare măsură stabilit. Marea miză rămâne locul 8 în Conferința de Vest, iar azi se dispută un meci crucial în cursa pentru această poziție. 

Deschide cont la Superbet și bucură-te de spectacolul din NBA!

Memphis, obligată să câștige cu Utah

Memphis Grizzlies a reînceput sezonul de pe locul 8 în Vest, poziție pe care o ocupă și în prezent. Însă cele 3 înfrângeri suferite până acum - toate în dueluri directe în cursa pentru play-off, cu Portland TrailBlazers, San Antonio Spurs și New Orleans Pelicans - i-au complicat situația. 

În aceste condiții, duelul cu Utah Jazz, din această seară, poate fi crucial. Mai ales că pentru Memphis urmează meciuri dificile, cu Oklahoma City Thunder, Toronto Raptors, Boston Celtics și Milwaukee Bucks. 

Vestea proastă pentru Grizzlies este că l-a pierdut pentru restul sezonului pe  Jaren Jackson Jr, care a suferit o rupere a meniscului. Astfel, Ja Morant, principalul favorit la titlul de debutantul anului, va avea misiunea de a-și duce echipa în play-off. Va reuși să o facă?

Vezi cotele pentru meciul Utah - Memphis și pune pariul câștigător!

Continuă seria excelentă a campioanei Toronto Raptors?

Campioana sezonului trecut, Toronto Raptors, se simte excelent în Florida. A câștigat ambele meciuri disputate, cu liderul Vestului, LA Lakers, și una dintre forțele Estului, Miami Heat, și a ajuns la 6 victorii consecutive, care i-au consolidat locul 2 în Est. 

Orlando Magic nu mai are cum să rateze play-off-ul, însă se află în duel direct cu Brooklyn Nets pentru locul 7 și trebuie să răspundă la victoria rivalilor contra lui Milwaukee Bucks (119-116). Se anunță așadar un duel spectaculos, cu un deznodământ incert. Pe cine pariezi?

Vezi toată oferta pe NBA disponibilă pe site-ul Superbet și în aplicație!

Ce se mai joacă azi

LA Lakers și-a asigurat deja primul loc în Conferința de Vest, la finalul sezonului regulat, însă vrea să intre în play-off în cea mai bună formă. În această noapte, va avea un adversar tare, pe Oklahoma City Thunder, care încă speră să prindă locul 4 în Vest. Un alt duel pe care nu trebuie să-l ratezi și la care și-am pregătit cele mai bune cote!

În programul zilei mai sunt meciurile San Antonio Spurs - Denver Nuggets, Washington Wizards - Philadelphia 76ers și Boston Celtics - Brooklyn Nets. 

Bonusul de Bun Venit Online îți poate fi de folos în orice competiție sportivă ai nevoie de el!

Da. La Superbet.ro plecarea în aventura transformării informației, experienței, inspirației și pasiunii tale pentru sport și jocurile de cazinou în câștig presupune și un bonus substanțial. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei și pe care îl primești la primele tale trei depuneri! Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde a revenit Pariul Șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Liga Europa trebuie să aibă o regină! A doua competiție intercluburi a planetei se reia miercuri! Pariază la Superbet pe rundele finale!

Revine Liga Campionilor, după cea mai lungă pauză din istoria competiției: care sunt favoritele?

Răzvan Lucescu reia drumul spre titlu în campionatul miliardarilor!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close