GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  HEALTH TALKS, EP. 11

EXCLUSIV Sportul i-a schimbat viața! Dezvăluiri emoționante ale Iulianei Pepene: „În urmă cu trei ani, am aflat că sufăr de boala Graves, dar după un an de mers la sală, am analizele perfecte și nu mai iau pastile” + Alimentul inedit la care nu poate renunța

Iuliana Pepene în sala de forță FOTO: Ionuț Iordache (GSP) +48   FOTO
Iuliana Pepene în sala de forță FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 14:03 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2024 14:21

EPISODUL 11. Invitata de astăzi a emisiunii Health Talks by GSP este Iuliana Pepene, prezentatoare TV, care a devenit dependentă de sala de fitness după ce a participat la America Express

  • Această emisiune NU oferă sfaturi medicale sau de nutriție, ci doar prezintă experiența de viață și felul în care văd lucrurile invitații.

- Iuliana, aș vrea să te întreb mai întâi dacă mai ții minte exact momentul în care ai zis că trebuie să faci o schimbare în viața ta.
- Da, eram la America Express și mi-am dat seama acolo că pot mai mult decât credeam eu. Fiind o fire destul de leneșă, sunt zodia Taur, iar taurii sunt gurmanzi și leneși, nu îmi plăcea să merg la sală. Mai alergam pe bandă, dar foarte rar. Dar văzând acolo că pot, am făcut un pact cu mine să mă apuc de sport atunci când revin acasă. Pentru că am 33 de ani și trebuia să schimb ceva la mine. După 30 de ani, se vede imediat diferența, mai ales la femei, și atunci am zis că trebuie să fac ceva. Poate că a fost prea târziu, cred că ar fi trebuit să încep mai demult pentru că e minunat sportul. Minunat!

+43 FOTO

- Ai gândit doar din punct de vedere estetic sau a fost și un alt motiv în spate?
- Uite, în competiția de care spuneam puțin mai devreme, a fost un efort fizic intens, dar și un efort psihic foarte puternic. Și, uneori, mi se părea că prin efort fizic lăsam cumva în urmă efortul psihic, mă detașam de el. A fost și o ambiție personală. Eu sunt un om muncitor. Îmi place să muncesc, să am pentru ce să muncesc și să am o motivație. Și atunci nu mai aveam nicio motivație, așa că mi-am găsit motivație în a lucra cu mine. Mi-am propus să schimb multe lucruri la mine și am început cu asta. Cu alimentația, cu sportul pe care îl fac aproape zilnic.

Iuliana Pepene: „Odihna este marele minus al vieții mele”

- În afară de sport și alimentație, ce ai mai schimbat? Pe partea de odihnă sau hidratare?
- Cred că odihna este marele minus al vieții mele de vreo 10 ani încoace. Eu lucrez dimineața, am un program de la 6 la 8 dimineața. Mă trezesc la 3 jumătate dimineața și cam de atunci începe ziua mea. Atunci nu pot să-mi fac un program de somn normal, să-mi reglez somnul, să am minimum 6-8 ore de somn. Și uneori dorm 4 ore, uneori dorm 6 ore și atunci nu am un ritm anume. Și cred că este un mare minus. Cred că și la sală aș fi dat un randament mult mai bun dacă aveam orele de somn necesare.

- Care sunt exercițiile preferate pe care le faci la sală?
- Așa cum ziceam la început, înainte alergam doar pe bandă, dar făceam de capul meu. Nu știam ce înseamnă sala, nu știam să folosesc aparatele. Și a fost o întâmplare să găsesc un om potrivit la momentul potrivit. Am dat de un antrenor care a fost foarte deschis și mi-a explicat foarte multe lucruri înainte. Fără el nu aș fi făcut nimic. A stat și cu biciul pe mine. Dacă n-aș fi avut suport din partea lui, probabil m-aș fi lăsat la un moment dat. Dar e foarte important atunci când începi să faci sport să ai un om care să te motiveze, să-ți explice. Și ulterior să vezi și rezultatele. Cred că rezultatele sunt un imbold super să continui să faci sport. Am început cu greutăți și mi s-a părut uimitor cât de rapid reacționează organismul și cât de tare se modifică. În trei luni am văzut niște diferențe substanțiale.

- Cum a fost începutul?
- Am început cu greutăți mici sau cu bara goală. Dar m-au ambiționat și celelalte fete din sală, atunci când vedeam că ridică niște greutăți mari. Noi, femeile, suntem un pic mai curajoase decât bărbații. Și când vezi în jur că fetele lucrează cu greutăți mai mari, parcă te provoacă și pe tine. Și acum fac îndreptări, care sunt exercițiile mele preferate, cu 70 de kilograme. Eu având 56.

Iuliana Pepene: „Când simți că nu mai poți, de atunci începi să lucrezi”

- E interesant pentru că am avut-o invitată pe o antrenoare de bodybuilding, care îmi spunea același lucru, că femeile sunt, din punct de vedere mental, mult mai puternice decât bărbații. Dar cred că este important să ne comparăm cu noi și nu cu ceilalți. Ai reușit să faci asta?
- Da, bineînțeles. Nu am vrut să forțez nimic. Te poți accidenta foarte rapid la sală, trebuie să o iei treptat. Și da, când ajungi la performanța celorlalți și vezi că ești și tu acolo, te bucuri. Dar până atunci, trebuie neapărat să o iei treptat. Dacă aș fi fost de una singură la sală, aș fi forțat situația. Dar având un om potrivit lângă mine, care m-a îndrumat și a stat cu ochii pe mine non-stop, atunci am ajuns la performanța asta împreună. Se leagă și prietenii la sală, e un loc foarte fain unde poți socializa. Îți lași mintea liberă, te focalizezi mai mult pe corpul tău și îți uiți puțin gândurile în ordine.

- De obicei, femeile nu prea fac forță din teamă de a nu deveni prea masculine.
- Este total greșit. Femeile nu se transformă la fel ca bărbații. Mușchii bărbaților se umflă mult mai rapid. La noi e foarte greu, sunt puține femei care arată masculin. Noi suntem genetic obișnuite cu durerea, să suportăm mai mult și avem o putere foarte mare în picioare. Asta pentru că noi dăm naștere la un moment dat și avem nevoie de susținere pentru făt.

- Asta îmi spunea și invitata mea. Bărbatul ridică mai multe greutăți, dar femeia are o rezistență mai mare.
- Știi ce îmi spunea antrenorul meu? Când simți că nu mai poți, de atunci începi să lucrezi. Adică atunci trebuie să îți dai silința mai mult, să-ți coordonezi mintea și să crezi că mai poți.

Motivul pentru care Iuliana Pepene s-a apucat de sport

- Cardio nu faci deloc?
- Fac și cardio, dar trebuie să recunosc că nu îmi place. Nu-mi place să stau pe bandă, nu-mi place să fac bicicletă. Dar acum fac niște circuite, tot cu greutăți. Urc pe un cub imens, fac sărituri și așa mai departe, dar mi se pare că-i mai antrenant și nu mă plictisesc.

Iuliana Pepene: „Mă simt foarte bine când merg la sală”

- Faci și yoga sau exerciții de relaxare?
- Nu, uite, așa a fost să fie în cazul meu. Dacă aș fi mers într-o sală și aș fi întâlnit un antrenor de yoga, probabil aș fi făcut yoga acum. Așa a fost să fie, să dau de antrenorul meu, Stelian, care face sport de la 18 ani. Are 53 de ani acum, nu i-ai da niciodată anii pe care îi are. Mă uit la el și e mereu motivat și arată bine. Cred că ar trebui, de fiecare dată când mergem într-o sală, să alegem un antrenor pe care se vede munca. Antrenorul meu este excepțional, îți ține moralul sus, te ajută, te susține, îmi trimite ce vitamine trebuie să iau pentru că, la început, am avut probleme cu articulațiile. Mă durea un umăr foarte tare și nu puteam să fac exercițiile cum trebuie. Ușor, ușor le-am adus pe toate pe linia de plutire și acum nu mă mai doare nimic și mă simt foarte bine când merg la sală. În schimb, nu am scăpat nici după un an și un pic de febra musculară.

- Cât timp ai febră musculară?
- Cam două zile. Prima zi ușor, a doua zi foarte puternic, a treia zi mă lasă. Ideea e că eu luni fac picioare, marți fac spate, miercuri am cardio sau circuite, joi piept, vineri fese și atunci se comută febra în diverse părți ale corpului. Sâmbătă și duminică sunt zile de relaxare.

- În zilele de weekend nu faci mișcare deloc?
- Cobor câteva scări, urc în mașină și vin înapoi acasă. Nu, nu mai fac nimic, recunosc. Dacă n-aș avea pe cineva care să stea după mine, nu aș face sport. Antrenorul meu este culturist și mi-a explicat pe grupe de mușchi cum funcționează și mi se pare uimitor că poți să înveți ceva nou. Mi se pare foarte interesant să cunoști anatomia și să înțelegi ce se întâmplă în corpul tău.

Iuliana Pepene: „Am zile în care mă duc dărâmată la sală, dar plec superfresh”

- Așa e, am citit un studiu care arăta că dacă ne concentrăm pe grupa de mușchi pe care o lucrăm, simțim mult mai bine exercițiile respective.
- Exact. Mintea este uimitoare. Trebuie doar să-ți induci anumite stări și să ții tot ce e mai bun. Pentru că dacă ești supărat sau ești stresat, corpul somatizează. Am zile când nu apuc să merg la sală. Și crede-mă, sentimentul ăla de vinovăție... Nu e problemă că pierd o zi de antrenament, dar s-a creat cumva adicția asta.

- Dar ai zile în care nu ai chef să te duci la sală?
- De multe ori mă duc fără chef pentru că dorm foarte puțin. Antrenorul meu îmi și spune că nu știe cum fac. Am zile în care mă duc dărâmată, dar plec superfresh, cu zâmbetul pe buze. Dar nu durează mult. Eu sunt cumva invidioasă pe oamenii care spun: eu merg la sală și când plec de acolo sunt plin de energie. La mine nu se întâmplă asta. După jumătate de oră, am căzut.

- Asta poate și pentru că nu te odihnești suficient.
- Așa e. Somnul este indispensabil. Avem nevoie de el ca de o revizie tehnică. Practic și febra musculară ar trece mai repede dacă aș dormi. Corpul se repara.

Iuliana Pepene: „Sunt mai atentă la proteine acum”

- Hai să vorbim acum de alimentație. Ce mâncai înainte? La ce ai renunțat? Ce mănânci acum?
- Să știi că n-am făcut mari schimbări în alimentație. Poate că sunt mai atentă acum să mănânc mai multe proteine. Dar eu n-am avut niciodată probleme cu greutatea. Și nici nu-mi plac alimentele care nu sunt sănătoase. Nu mănânc fast food, nu mănânc dulciuri, mănânc foarte multe fructe în schimb. La alimentație este totul bine. Problema ar fi doar să mănânc la niște ore fixe sau să-mi fac un program în care să-mi iau toți nutrienții corpului. Îmi prioritizez anumite chestii și mâncarea e pe ultimul loc. Din păcate. Când sunt agitată, cam asta se întâmplă, dar încerc să iau suplimente dacă nu reușesc cumva să iau totul din alimentație.

- Având în vedere că ai un program destul de haotic, cum reușești să ai trei mese pe zi?
- Nu am niciodată trei mese pe zi. În ultima perioadă, nu mai ies nici în oraș. N-am mai ieșit la restaurante pentru că mi-am dat seama că la restaurant mănânci ori mai dulce decât trebuie, ori prea sărat și atunci prefer să-mi fac acasă. Îmi fac salate. Îmi place foarte mult o rețetă de avocado, ți-o recomand. Avocado cu ou fiert, sare, lămâie. Atât, e simplă. Este atât de bună, este genială. Și asta mănânc cam în fiecare zi. Oul este superaliment. Mănânc acasă, dar mănânc cel mult două mese pe zi. Și când mănânc foarte mult, parcă nu mă simt bine.

- Ai zis de avocado și ou. Care sunt celelalte alimente pe care le mănânci aproape zilnic?
- Când am început sala, antrenorul îmi spunea că trebuie să mănânc ovăz. Și am zis prețios, cum să mănânc eu ovăz?, e groaznic. Și mi-a dat niște rețete, cum să-l combin cu lapte de migdale, cu niște fructe, cu iaurt. Nici nu voiam să aud. Mi se părea incredibil să mănânc așa ceva. Dar am încercat și am observat multe lucruri care s-au schimbat la mine. Pe lângă faptul că ai un tranzit intestinal extraordinar, îți face și pielea mult mai curată. Am studiat un pic ce face ovăzul în organism și mi se pare incredibil. Mănânc ovăz în fiecare zi. Apoi, semințe de chia. Mănânc foarte multe migdale. Uneori exagerez. Normal, ar trebui să mâncăm o palmă de migdale în fiecare zi, dar ronțăi mai multe.

Iuliana Pepene: „Sportul m-a scăpat de boala Graves”

- Te înțeleg perfect, așa cum zici tu de ovăz, așa mi s-a întâmplat mie cu broccoli. Nu credeam niciodată că o să-mi placă, dar când am citit cât de complexă este această legumă, acum o mănânc cu poftă. Ți s-a mai întâmplat asta cu vreun aliment?
- Uite, eu am avut o problemă acum vreo trei ani, mă simțeam foarte rău, nu înțelegeam ce am, îmi era foarte cald, aveam ca niște bufeuri. Nu m-aș fi dus la medic, dar am văzut într-o zi că un ochi este mai mare decât celălalt. Mi s-a spus că am ceva la tiroidă, s-au inflamat mușchii mici ai ochiului și a împins ochiul un pic în afară. N-am avut voie să mănânc broccoli din cauza tiroidei o lungă perioadă de timp. Am avut o boală autoimună, Graves se numește. Spun că am avut pentru că mi-am făcut analizele după ce am început să fac sport și, ce să vezi?, totul este în parametrii normali și am renunțat la pastile. Sportul chiar este medicament.

- În afară de salata aceea cu ou, cum mai combini avocado?
- Îl mănânc și gol. Am nevoie de grăsimea sănătoasă din avocado. Eu locuiesc singură, nu mai locuiesc cu părinții. Dacă stăteam cu părinții, probabil aveam în casă o grămadă de alimente. Ulei, făină. Eu nu mai am ulei în casă de vreo 10 ani. Nu știu ce e acela ulei.

- Nici ulei de măsline?
- Nici. Nu folosesc ulei, nici măcar la salată. Nu pun ulei peste nimic, de asta mănânc mai mult avocado. Mulți renunță în totalitate la grăsimi când vor să slăbească, dar e o greșeală. Creierul are nevoie de grăsimi. Dacă nu mănânci, nu poți să gândești. Și cred că avocado e cel mai bun aliment pentru grăsime.

- Salata o mănânci goală, fără ulei și oțet?
- Cu lămâie. Multă lămâie. Îmi place întotdeauna să o combin cu puțină carne. Fie că-i pește, fie că-i pui. Mănânc foarte multe legume, fructe. Eu am crescut la Zărnești, aveam grădină. Lapte aveam de la bunica mea, ea avea vacă. Totul era bio, cum se zice aici, în București.

- Ai găsit de unde să-ți procuri legume și fructe mai sănătoase în București?
- Da, uneori merg la piață, pur și simplu, dar mai iau și din supermarket, dar sunt atentă ce aleg.

Iuliana Pepene: „Sportul este medicament”

Iuliana Pepene: „Nu pot renunța la slăninuță”

- Care ar fi alimentul cel mai nesănătos la care ți-a fost greu să renunți?
- Nu știu, uneori mai mănânc slăninuță. Se pune? Nu e ceva la care aș renunța. Când merg acasă, tata mă întreabă dacă nu vreau niște slăninuță. Și eu nu mă pot abține. Nu mă pot abține.

- Slăninuța nu e chiar așa nesănătoasă. Depinde cât mănânci.
- Este foarte bună. Bine, să nu mănânci un kilogram de slăninuță în fiecare zi, că atunci ai o problemă.

- În afară de slăninuță, nu mai mănânci altceva nesănătos?
- Nu am avut obiceiul ăsta să mănânc nesănătos. Sau mănânc uneori, nu știu, fast food, că mănâncă și prietenii și n-aș vrea să fiu în afara a grupului. Dar niciodată nu m-am dus singură să-mi cumpăr ceva prăjit. Nu mănânc prăjit, de exemplu, dar nu mănânc prăjit pentru că nu-mi place. Mănânc fiert, fierturi.

Iuliana Pepene, despre mâncarea nesănătoasă

- O privești ca pe o activitate socială, mai degrabă, de a petrece timpul cu prietenii tăi, nu de a mânca ceva din poftă.
- Uite, sunt un om cu mult bun-simț. Dacă se mănâncă nachos, mănânc și eu nachos. Nu o să mănânc un castron întreg, dar mănânc și eu cu ei. Dacă suntem într-o gașcă, ne conformăm și suntem cu toții acolo. Cred că i-aș face să se simtă prost dacă le-aș spune că e nesănătos.

- Ai vreun obicei mai puțin întâlnit sau mai bizar pe care l-ai adoptat în acest an și care te-a făcut să te simți bine?
- Să mă chinui. Se pune? Cred că acesta este elementul bizar. Asta pentru că au fost momente când simțeam că nu mai pot și cu toate astea m-am chinuit și m-am dus în continuare și la muncă, și la sală, și nu m-am dat bătută. Atât. În rest, nu. Sunt un om perfect normal care nu face rău nimănui.

- Dar crezi că o să o poți duce la nesfârșit așa, să te chinui?
- Eu cred că toate lucrurile bune, durabile și frumoase necesită muncă. Și trebuie să te și chinui. La mine s-a întâmplat asta. Mi-am dorit foarte mult să fac televiziune, am ajuns în televiziune și am zis OK, acum ce fac? Hai să mă apuc de sport. Întotdeauna trebuie să am ceva pentru care să lupt. Nu te gândi că eu mă chinui constant. Poate mental, poate că de cele mai multe ori creierul spune: hai, stai acasă pe canapea, lasă, nu te mai duce nicăieri! Totodată ambiția mă împinge de la spate. Dar e absolut normal. Corpul se protejează cumva.

Iuliana Pepene: „Contează și un pic de susținere”

- Cred că la tine un impuls important a fost și competiția la care ai participat, acolo unde chiar trebuia să îți depășești limitele.
- Știi ce am făcut de fapt acolo? Acum, stând de vorbă cu tine, mi-am dat seama că m-am dedublat cumva acolo. Eu eram corpul și mintea era cumva colega mea. Și colega mea era în aceeași gașcă cu mine și nu puteam să o dezamăgesc. Au fost multe probe când am zis că nu mai pot, gata, renunț, nu mai alerg. Și am putut până la final, până când am câștigat proba și am văzut cât de mult contează și un pic de susținere din partea celuilalt și cât de mult contează dorința de a-l mulțumi și pe celălalt, că nu era vorba numai despre mine.

- Cum stai cu hidratarea? Bei suficientă apă, bei alte lichide?
- Sunt foarte sinceră, nu reușesc să beau 2 litri de apă pe zi, beau orice alt lichid, dar nu apă, nu știu de ce, nu știu ce am. Am încercat să mă educ din punctul ăsta de vedere, știu cât de importat e să mă hidratez. Mai pun în apă niște electroliți sau ceva care să stimuleze gustul și să pot să beau. Încerc să mă hidratez cel puțin cât îmi cere organismul. E o discuție amplă aici. Văzusem un documentar cu un nutriționist american care spunea că, de fapt, dacă bei 2 litri de apă pe zi, nu înseamnă că te hidratezi. Din contră, s-ar putea să te deshidratezi, să filtrezi tot ce-i mai bun din organismul tău și, bineînțeles, ce nu-ți trebuie, dar și ce trebuie. Și atunci trebuie să bem apă cu electroliți, apă cu vitamine, ca atunci să readuci în corpul tău tot ce trebuie.

- Așa e. E important și cum bem cei doi litri. Dacă bem jumătate de litru odată, eliminăm repede acel lichid și nu ne hidratăm suficient. Despre electroliți ai vorbit cu antrenorul tău personal, el ți-a spus ce trebuie să iei?
- Da. Iau anumite suplimente, pentru că ți-am zis, nu mănânc foarte mult. Nu cred că îmi iau nutrienții din alimentație și atunci mai suplinesc. Când am o contractură musculară, iau magneziu, el îmi spune mereu să iau magneziu, că e foarte bun, ne ajută și la somn, și ca să resimțim mai puțin efortul pe care îl depunem. Vitamine, tot felul de vitamine, colagen am avut nevoie, colagen marin, care se asimilează foarte bine.

- Eu nu iau suplimente deloc. Încerc să mănânc foarte multe legume și fructe și îmi iau necesarul de vitamine de acolo.
- Probabil absorbția din alimentație este mult mai bună. La suplimente, undeva la 10% se reține în corp. Probabil alimentele sunt mult mai bune, dar îți trebuie timp să stai să pigulești toate legumele.

Iuliana Pepene: „Mănânc mușchi de vită foarte des”

- Spuneai că ești atentă la proteine. Ce proteine consumi?
- Pe primul loc e mușchiul de vită. Îmi place să mănânc carne roșie. Mănânc mușchi de vită foarte des. Încerc la fiecare masă să am puțină carne. Am renunțat cumva la lactate. Nu știu dacă e un argument solid. Am citit că tot ce ține de lactate la femei nu e atât de bun pentru că faci celulită. Și atunci am renunțat total la lapte, la brânzeturi, deși uneori mai mănânc cottage cheese, care are foarte multă proteină. Sunt o grămadă de produse proteice acum.

- Nu sunt întotdeauna bune produsele acelea.
- Nu. Sunt niște bombe calorice.

- Că de multe ori, pe lângă proteina aia, care nici nu știi de fapt ce fel de proteină e, mai vine la pachet cu tot felul de e-uri, cu zahăr. Dacă ai citi lista ingredientelor, ai vedea că nu e așa de sănătos.
- Așa e. Mai bine mănânci un ou. Este magic. Este un superaliment. Eu nu prea consum nici pudră proteică. Un sfat de la antrenorul meu este să nu facem niciodată proteina cu apă pentru că se elimină foarte repede. Și atunci trebuie să o combini cu ceva solid, cum ar fi iaurt.

Iuliana Pepene: „Nu te grăbi în timpul antrenamentelor”

- Că tot a venit vorba de sfaturi. Poți să ne spui dacă mai ții minte un sfat pe care l-ai primit sau pe care l-ai citit și care ți-a folosit ție în acest parcurs al tău?
- Să nu mă mai grăbesc când fac antrenamentele. Trebuie să-ți simți mușchiul și să știi ce lucrezi. Cred că asta am învățat acum, în ultimul timp m-am educat din punctul ăsta de vedere, pentru că eu voiam să fac repede și să scap. Este o prostie. Cu cât faci exercițiul mai lent, cu atât lucrezi mult mai bine.

- În timpul vacanțelor îți menții același stil de viață activ sau te relaxezi mai mult?
- Mă relaxez, mănânc la fel cum mănânc de obicei, adică sănătos, dar nu fac sport, recunosc. S-a întâmplat rar să merg la sala de sport a hotelului și să fac ceva. Și asta pentru că ploua afară. Și atunci a fost mai mult să mă dezmorțesc.

- Care e metoda ta preferată de relaxare?
- Să stau singură acasă, să mă uit la un film bun. Cam asta.

Iuliana Pepene: „Dacă îmi spunea cineva că o să merg la sală, râdeam”

- În încheiere, ai putea să ne spui un specialist sau poate un youtuber pe care îl urmărești? Sau o carte pe care ai citit-o și pe care ne-o recomanzi?
- Cred că cel mai bine este să vi-l recomand pe antrenorul meu sau să-și găsească fiecare un antrenor personal. Am citit diverse cărți, dar să știi că uneori se contrazic între ele. Și cred că cel mai bine este să mergeți să faceți sport, să experimentați pe corpul dumneavoastră ce se întâmplă și să vedeți câte beneficii aduce. N-aș fi crezut niciodată. Acum un an, dacă îmi spunea cineva că o să merg la sală, râdeam. Acum nu există să nu merg la sală. Chiar și după ce terminăm interviul acesta, voi merge la sală. Așa că nu o să recomand nimic. Experimentați pe corpul vostru. Eu așa zic că e cel mai bine. De câte ori citești ceva, parcă te induce în eroare. Citești altceva și altceva și nu știi să-ți faci o părere proprie.

- Și eu am citit foarte multe lucruri care se bat cap în cap, dar e important să-ți găsești propriul drum, să alegi ce ți se potrivește ție.
- Așa da. Dar eu prefer să mă iau după ce îmi spune antrenorul meu. Și e important să vă luați întotdeauna după antrenorii care arată ca antrenori. Acolo vezi dovada faptului că omul ăla știe ce face. Omul ăla a muncit și se vede pe el. Când omul ăla arată bine, îți dai seama că sfaturile pe care ți le dă sunt bune. Mai ales că el le-a experimentat pe propriul lui corp.

Emisiunea întreagă cu Iuliana Pepene

- Mulțumesc mult, Iuliana, și îți doresc să te ții în continuare de treabă!
- Mulțumesc și eu! Te aștept la sală.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Stoica a ieșit la atac după ce a văzut lotul lui Lucescu: „Fotbalul nu e așa simplu cum pare”
Nationala
Mihai Stoica a ieșit la atac după ce a văzut lotul lui Lucescu: „Fotbalul nu e așa simplu cum pare”
L-au convins! Daniel Niculae semnează luni în Superliga! Contract până în 2026
Superliga
L-au convins! Daniel Niculae semnează luni în Superliga! Contract până în 2026
Răspuns prompt al lui George Pușcaș, după ce Lucescu l-a preferat pe Bîrligea în locul lui
Stranieri
Răspuns prompt al lui George Pușcaș, după ce Lucescu l-a preferat pe Bîrligea în locul lui

Top alimente care ne pot îmbunătăți viața sexuală, de la Cristian Mărgărit, nutriționist cu o experiență de peste 20 de ani: „În loc să căutăm să creștem testosteronul, mai bine eliminăm lucrurile care îl scad”

Nici Hagi, nici Balaci, nici Dobrin! » Fotbalistul român pe care Trică îl declară GOAT: „Pentru mine, a fost cel mai mare, cel mai MARE!”


Comentarii (10)
AA.........
AA.........  •  15 Septembrie 2024, 11:14

Imi place *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vardy.Party
Vardy.Party  •  14 Septembrie 2024, 18:58
Postat de _Van_Basten pe 14 Septembrie 2024, 14:48

Te asteptam si pe tine, Mitzo, cu povesti despre ciclism.

Nu cred că le aprobă, pentru că ar fi reclamă mascată la alte sporturi.

rav410wrc
rav410wrc  •  14 Septembrie 2024, 18:38
Postat de rav410wrc pe 14 Septembrie 2024, 15:58

Preferam oricand "povestile" *** !! ;)))

Pai daca nici "pepene" nu mai poti servi pe fituica !?! :(((

Vezi toate comentariile (10)
Comentează