INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

FOTO E știrea mondenă a momentului: iubita fotbalistului din Premier League, filmată alături de pilotul de Formula 1!

Magui Corceiro // foto: Instagram @ magui_corceiro +31   FOTO
Magui Corceiro // foto: Instagram @ magui_corceiro

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 11:42 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 13:30

Relația dintre fotbalistul Joao Felix (23 de ani) și Margarida (Magui) Corceiro a luat o nouă turnură. Modelul portughez a fost fotografiat împreună cu Lando Norris, pilot de Formula 1, deși în mod oficial este în continuare partenera lui Felix.

În urmă cu un an, Joao Felix și iubita lui, Magui Corceiro, au fost în mijlocul unui scandal monden de proporții, după ce aceasta fusese filmată în ipostaze tandre alături de Pedro Porro, fotbalist la Sporting CP.

Magui a negat public că ar fi călcat strâmb în relație, iar Joao Felix a fost deranjat de zvonuri: „Imaginea lui Magui este pătată de prostii! Nimeni nu a trădat pe nimeni. Gata, încetați”.

+27 FOTO

E știrea mondenă a momentului: iubita lui Joao Felix, filmată alături de pilotul de Formula 1!

La un an distanță, Magui a „recidivat”. A fost fotografiată pe străzile din Monaco alături de Lando Norris, pilot de Formula 1, care se pregătește pentru Marele Premiu al Principatului Monaco.

Magui a fost zărită într-o mașină condusă de Lando Norris. Ea stătea pe bancheta din spate, iar în dreapta pilotului de Formula 1 era un prieten al acestuia. Cei doi au fost fotografiați împreună și într-o cafenea, conform Marca. Imaginea poate fi văzută în galeria foto de mai jos: 

+27 FOTO

Imaginile i-au alertat pe fanii fotbalistului, mai ales că Lando Norris este singur acum, după ce s-a despărțit de modelul Luisinha Olivera.

Există posibilitatea ca Joao Felix și Magui să se fi despărțit, având în vedere că nu s-au mai afișat împreună de curând, dar nu există o confirmare oficială în acest sens.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

„Cea mai frumoasă femeie din hochei” își înnebunește admiratorii: „Ai putea însenina ziua oricui”

E sexy și la golf! Fosta iubită a unui jucător din Liga 1, apariție incendiară

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
brentford
brentford  •  24 Mai 2023, 13:50
Postat de brentford pe 24 Mai 2023, 12:57

Articol de Sebastian Vasile :))))))))) Bahhhhh,ma tavalesc de ras,nu alta. :))))) Bravo,nea Vasile! Dai si tu o bere la PET cand primesti bonurile de masa?

Hopa! Pai ce faceti? Acum o bagati la inaintare pe "Andra Mocanu"? Bah,rad si curcile de voi,amatori impachetatori de la pescaria Mahmudia!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Mai 2023, 13:43

AM l0veste din nou ...ce articol frumos cata emotie ne produce AM ...este de o modestie cercetatoare ...cum a stat ea pe strazile din Monaco sa faca tot ce a invatat cu respect... legea este prezentul perpetuu de care si agata intamplarile ...

brentford
brentford  •  24 Mai 2023, 12:57

Articol de Sebastian Vasile :))))))))) Bahhhhh,ma tavalesc de ras,nu alta. :))))) Bravo,nea Vasile! Dai si tu o bere la PET cand primesti bonurile de masa?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează