INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Verdict pentru Ronald Koeman » Ce suspendare a primit după ce a fost eliminat cu Cadiz + decizie și în cazul lui Frenkie de Jong

Ronald Koeman
Foto: Imago
Ronald Koeman Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 12:47 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 13:36

Ronald Koeman (58 de ani), antrenorul Barcelonei, și-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat în finalul meciului cu Cadiz, terminat la egalitate, scor 0-0.

Acesta va lipsi în următoarele două meciuri de pe banca catalanilor, cel cu Levante de acasă și deplasarea de la Madrid, unde Barcelona o va întâlni pe campioana Atletico.

Antrenorul a fost eliminat, conform raportului arbitrului partidei, Carlos del Cerro Grande, pentru că: „a protestat la al patrulea oficial cu brațele ridicate, strigând și părăsind zona tehnică”, notează spaniolii de la Marca. Comisia de Disciplină a stabilit și o sancțiune financiară de 1.300 de euro

Frenkie de Jong, suspendat și el

În doar 4 minute (61, 65), Frenkie de Jong a văzut două „galbene” și a fost trimis la cabine. „Centralul” Del Cerro i-a arătat al doilea cartonaș în urma unei faze controversate. 

Mijlocașul oaspeților a ajuns mai repede la minge decât Espino, a jucat balonul, apoi l-a „ciupit” pe uruguayan, care își calcă și el adversarul.

Barcelona a prezentat un videoclip pentru a arăta că mijlocașul nu intrase imprudent, dar Comisia de Disciplină nu l-a luat în considerare, astfel că și mijlocașul olandez va lipsi la meciul cu Levante. De asemenea, forul spaniol a respins cererea Barcelonei de a anula cartonașul galben primit de Busquets pe final de meci, când a șuat o a doua minge apărută pe teren în direcția adversarilor de la Cadiz, care erau în ofensivă.

„Nimeni nu mai crede în Koeman”

E posibil ca Ronald Koeman să nu mai stea pe banca Barcelonei. Deși, oficial, batavul e încă susținut la club, „nimeni nu mai crede în Koeman”, susține AS. Potrivit Mundo Deportivo, Xavi Hernandez ar fi gata să accepte oferta lui Joan Laporta. 

Nu mai are la Al-Sadd clauza potrivit căreia poate pleca oricând la Barcelona, dar qatarienii nu s-ar opune. Ce e mai important, președintele Laporta a fost convins de cei din jurul său că Xavi ar fi o alegere foarte bună, susține Mundo Deportivo. Inițial, nu îl voia pe fostul campion mondial și european. 

Roberto Martínez, 48 de ani, catalanul selecționer al Belgiei, era favoritul său, însă acesta nu va părăsi în această toamnă naționala „dracilor roșii”. Vrea să fie lângă echipă în Final Four-ul Ligii Națiunilor (6-10 octombrie). Și n-ar rata nici Mondialul din Qatar, în 2022.

Rezumatul meciului Cadiz - Barcelona 0-0

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Compania secretă în care a investit Pique și care a ajuns acum să valoreze 3.6 miliarde de dolari!

Chiar dacă se află în cădere liberă, Barcelona are viitor » Fotbalistul care deține un record incredibil. Niciun fotbalist din primele 5 ligi nu are aceste cifre

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
Liga 2
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  25 Septembrie 2021, 14:29

la ce rezultate are Koeman, si la salarul anual de 8,7 mil euro, cred ca si "Magiun" sau "Falub" avea rezultate mai bune la un club ca Barcelona!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează