INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

O legendă a lui Manchester îi spulberă orice speranţă lui Mourinho: "Nu o s-o antrenezi niciodată pe United!"

Foto: Reuters.com
Foto: Reuters.com

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 12:18

Goalkeeper-ul danez care a apărat poarta lui United mai bine de 8 sezoane susţine că Jose Mourinho nu va putea antrena niciodată pe "Old Trafford" din cauza stilului său controversat. Peter Schmeichel, ajuns acum la 49 de ani, nu pune la îndoială calităţile portughezului, dar este de părere că acestuia îi lipseşte un lucru esenţial la Manchester, stabilitatea.

”Nu va fi niciodată succesorul lui Ferguson. Chiar dacă are multe calităţi incontestabile, Mourinho ar putea aduce la Manchester şi lucruri negative de care acest club nu are nevoie. Peste tot pe unde a antrenat: Chelsea , Inter şi acum Real Madrid nu a stat mai mult de 3 ani”, a declarat fostul idol al lui United, conform The Sun.

Surprins că presa spaniolă o dă favorită clară pe Real Madrid în confruntarea cu United din UEFA Champions League, Schmeichel a replicat: ”Aproape toată lumea o consideră pe Real favorită, ciudat. În mod normal ar trebui să-i batem (n.r. Manchester United) pentru că avem un sezon excelent”.

Peter Schmeichel a evoluat pentru ambele echipe din Manchester de-a lungul carierei sale, dar la United a scris istorie, cucerind de 5 ori titlul în Premier League şi UEFA Champions League în sezonul 1998-1999.

(Valentin Melci)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  12 Februarie 2013, 15:58

Este doar parerea lui,si asta nu conteaza,mai ales la Mancester United!!Din cite siu eu,Schmeichel a petrecut mai mult timp facind filme pentru Discovery de cind sa lasat de fotbal!

c_o_r
c_o_r  •  12 Februarie 2013, 15:09

Și chiar, ce era așa de greu să spuneți că Schmeichel și-a dat cu părerea!!! (vezi titlul și chiar crezi că viitorul lui Mourinho depinde de ce spune ăsta...)

danyun
danyun  •  12 Februarie 2013, 13:37
Postat de ciuraru pe 12 Februarie 2013, 12:55

Ferguson a fost mereu un personaj controversat, de unde si acel fergie time, amenzile, certurile cu alti antrenori/patroni, cu televiziunile si in special cu jucatori emblematici pe care nu a ezitat sa-i expedieze cand a observat ca binele clubului e pus in plan secund. Chiar a recunoscut ca se vede pe el, mai tanar, in Jose Mourinho si daca portughezul castiga UCL cu Real Madrid eu il vad stabilindu-se la o echipa in Anglia pentru mai mult de 3 ani, a recunsocut ca acolo se simte cel mai bine legat de fotbal, presa, mod de viata etc.

Adevarat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează