INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - TOTTENHAM

Englezii sunt la picioarele lui Radu Drăgușin! Nota primită în amicalul cu Bayern: „A arătat ce înseamnă”

Radu Drăgușin a fost asaltat de fanii sud-coreeni pentru selfie-uri și autografe / Foto: Imago
Radu Drăgușin a fost asaltat de fanii sud-coreeni pentru selfie-uri și autografe / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 16:54 / Actualizat sambata, 03 august 2024 18:41

Radu Drăgușin a bifat prima lui repriză după revenirea din vacanță, weekendul trecut, în amicalul pierdut de Tottenham în fața lui Bayern (1-2), la Seul.

Radu Drăgușin a revenit pe dreptunghiul verde, după participarea la Euro 2024 cu naționala României. La o săptămână de la întoarcerea din concediu, managerul lui Tottenham, Ange Postecoglou, l-a titularizat astăzi în amicalul cu Bayern (1-2), disputat la Seul, în cadrul „Audi Cup”.

Cotidianul Football London l-a notat cu 7 pe Radu Drăgușin

Utilizat doar în prima repriză, internaționalul român a avut viață grea cu atacanții lui Bayern, dar evoluția sa a fost ok împotriva echipei pe care a refuzat-o în iarnă, pentru a semna cu Spurs.

Cotidianul englez Football London l-a notat cu 7, cea mai mare notă dintre cele acordate titularilor lui Tottenham. Englezii au fost conduși la pauză cu 1-0, însă la golul lui Vidovic, din minutul 4, vina a fost a portarului Vicario, care i-a pasat neglijent lui Spence.

Football London: „Radu Drăgușin a fost stabil și proaspăt”

„Deși la prima apariție în presezon, a arătat ce înseamnă să ai un fundaș central natural acolo, pentru că a fost stabil. Revenit la echipă weekendul trecut, a părut proaspăt”, l-a caracterizat Football London pe Drăgușin.

Bayern a irosit mai multe ocazii până la pauză, dar în minutul 56, Goretzka n-a mai iertat și a urcat scorul la 2-0 pentru nemți. Ulterior, pe măsură ce antrenorul Vincent Kompany a operat tot mai multe schimbări, Tottenham a trecut la cârma partidei, iar Pedro Porro a redus din handicap cu un șut splendid, de la 20 de metri (66).

Sud-coreenii Kim și Son n-au strălucit în fața conaționalilor

Spurs au avut apoi mai multe ocazii de a egala, inclusiv din situații de singur cu portarul, vezi ratarea lui Bergvall (69), însă n-au mai reușit să schimbe tabela.

Amicalul a fost și un duel al sud-coreenilor din cele două echipe, Kim Min-Jae versus Son, însă niciunul n-a strălucit în mod deosebit. Kim, ușor accidentat, a și fost înlocuit la un moment dat (min. 55) de Kompany. De partea cealaltă, Son a ieșit în minutul 75.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (30)
dutedica
dutedica  •  04 August 2024, 09:54

De ce? L-au urcat pe casa sa potriveasca antena? Ce le plac unora armăsarii.

GardaIosefina
GardaIosefina  •  04 August 2024, 09:40

=)))))))))) hal de jurnalism

penultimul
penultimul  •  04 August 2024, 06:24

Nu e neica nimeni la picioarele nimănui. Bine că nu ați scris că îi pupa moțul papucului și se inchina că la sfintele moaște. Iar atunci când e un sportiv criticat , nu dau presa/suprterii/adversarii de pamant cu respectivul. Doar fac niste aprecieri critice.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează