INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Reacție neașteptată la 18 ani după câștigarea titlului mondial de Franța! Un jucător de bază uimește: "Oare s-a jucat corect?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2016 13:32

Fostul mare jucător al Franței, Emmanuel Petit, a uimit după ultimele declarații cu privire la Campionatul Mondial din 1998, care s-a jucat chiar în țara sa.

Mijlocașul, care a marcat în finala cu Brazilia, scor 3-0, a vorbit într-un interviu și se îndoiește de corectitudinea acelui turneu final.

"De câteva săptămâni mă întreb: Oare chiar am câștigat Campionatul Mondial din 1998? Nu a fost un aranjament sau ceva similar?

Pe teren noi am dat totul, la 100%, contra adversarilor noștri, am făcut totul pentru a câștiga, dar cu tot ce se întâmplă în fotbal, mă întreb: nu cumva am fost doar marionete?", a zis fostul jucător al Barcelonei pentru televiziunea Arte conform sport24.lefigaro.fr.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează