INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Rummenigge: "Van Gaal nu stă pe un scaun ejectabil, traversăm perioada grea împreună"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a dat asigurări, în presa germană, că postul lui Louis van Gaal nu e în pericol, în ciuda începutului de sezon dezamăgitor al campioanei en-titre şi a degradării relaţiilor dintre tehnicianul olandez şi conducere, informează AFP.

"Nu există nici un ultimatum pentru Van Gaal. Van Gaal nu stă pe un scaun ejectabil. Noi, şi când spun noi mă refer la Uli Hoeness şi la mine, suntem convinşi că Van Gaal este un foarte bun antrenor şi vrem să traversăm această perioadă dificilă împreună", a precizat Rummenigge pentru ediţia de sâmbătă a cotidianului Bild.

Înaintea meciului cu Eintracht Frankfurt, de sâmbătă, din etapa a XIV-a din Bundesliga, Bayern ocupă locul 8 în clasament, la 14 puncte de lider, Borussia Dortmund, iar Rummenigge a fixat ca obiectiv obţinerea a zece puncte în ultimele patru meciuri până la pauza competiţională din iarnă.

"Însă, chiar dacă nu vom reuşi, vom continua să-l susţinem pe Van Gaal. După discuţii purtate cu jucători precum Mark van Bommel, Philipp Lahm şi Bastian Schweinsteiger, ştiu că relaţia dintre antrenor şi componenţii lotului este bună, ceea ce este cel mai important", a mai spus Rummenigge.

Mediafax

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează