INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Pauza blestemată » Nici Barcelona nu-i perfectă: 2-2 la San Sebastian

OUT DOUĂ LUNI. Alexis Sanchez (dreapta) a trebuit înlocuit în minutul 31 după ce a suferit o ruptură musculară la mușchii bicepși ai piciorului drept. Barca nu va conta pe atacantul chilian 8 săptămîni
f Reuters
OUT DOUĂ LUNI. Alexis Sanchez (dreapta) a trebuit înlocuit în minutul 31 după ce a suferit o ruptură musculară la mușchii bicepși ai piciorului drept. Barca nu va conta pe atacantul chilian 8 săptămîni f Reuters

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:30

Echipa catalană a avut foarte des probleme în meciurile disputate imediat după întoarcerea jucătorilor săi de la ”naţionale”


Pep Guardiola nu s-a temut degeaba. "Mereu ne-a costat pauza rezervată partidelor echipelor naţionale", susţinea antrenorul Barcelonei în presa spaniolă de sîmbătă, iar seara i s-a dat dreptate. Deşi a condus rapid cu 2-0, trupa "blaugrana" s-a văzut egalată la San Sebastian (2-2), unde Real Sociedad a imitat-o şi înscris la fel de repede un gol după altul.

S-au căutat explicaţii. Două minute de haos. Lipsă de concentrare. Siestă prematură. Probabil, a fost cîte puţin din fiecare. Cert este că, pe "Anoeta", demonstrînd că nici ea nu-i perfectă, Barcelona şi-a trăit "blestemul" ultimelor sezoane: mai mereu s-a clătinat în partidele imediate întoarcerii internaţionalilor săi de la reprezentative.

După astfel de situaţii s-au pierdut întotdeauna puncte importante. De pildă, în stagiunea 2008-2009, Barca nu a cîştigat decît 9 din 15 puncte posibile, în următoarea a irosit 6 din 12, pentru ca sezonul trecut să obţină 10 puncte din 15. Acum are deja un decalaj de două puncte faţă de Real Madrid, o ipostază în care nu s-a mai aflat de 3 ani.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!


"Nivelul nostru de atenţie nu a fost cel corespunzător. Am primit o lecţie pentru viitor. Sper să fi învăţat din ea"
Josep Guardiola, antrenor FC Barcelona

Mourinho: "N-a fost penalty!"
Real e cu punctaj maxim, dar ca să treacă de Getafe (4-2) a avut nevoie şi de arbitru. "Centralul" Clos Gomez a greşit grav în minutul 59, la 1-1, cînd a acordat 11 metri madrilenilor la un fault comis de Cata Diaz asupra lui Ronaldo în afara careului, tot lusitanul finalizînd. "N-a fost penalty", a admis chiar Mourinho, care a adăugat: "Cristiano nu-i însă simulant, cum sînt alţii". Jose s-a referit la Messi, care tocmai încercase în zadar să obţină un penalty cu Sociedad căzînd uşor în careu.

Citește și:

Apelul tulburător făcut de Vitali Klitschko, după ce rușii au bombardat Spitalul de copii din Kiev: „Cine suntem noi dacă permitem așa ceva?”
Altele
Apelul tulburător făcut de Vitali Klitschko, după ce rușii au bombardat Spitalul de copii din Kiev: „Cine suntem noi dacă permitem așa ceva?”
Basarab Panduru e sceptic! A lansat o ipoteză surprinzătoare după lovitura dată de CFR: „Eu nu cred”
Superliga
Basarab Panduru e sceptic! A lansat o ipoteză surprinzătoare după lovitura dată de CFR: „Eu nu cred”
Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat plecarea unui fotbalist: „L-am dat gratis”
Superliga
Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat plecarea unui fotbalist: „L-am dat gratis”

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”


Comentarii (5)
xstream
xstream  •  12 Septembrie 2011, 13:48
Postat de alexoprica pe 12 Septembrie 2011, 03:07

"o ipostază în care nu s-a mai aflat de 3 ani." anul trecut, barcelona a pierdut acasa in etapa a 2-a. el clasico a inceput cu realul in fata, nu este sfarsitul lumii.

probabil se referea la clasament. desi si din primul meci erau pe primul loc, cu golaveraj superior! oricum ronaldo iarasi a cules un penalty pe care tot el l a transformat... an de an aceeasi poveste! arbitraj aiurea iar la accidentarea lui alexis fundasul merita cel putin un cartonas galben, atac intarziat din spate prin alunecare!

stancuvlad
stancuvlad  •  12 Septembrie 2011, 11:55

de unde le scoate ma? Mesii se chinuie sa ramana pe picioare desi il cam secera fundasii la mai toate fazele. TOTI oamenii pe care ii stiu si tin cu Real Madrid spun ca asta admira cel mai mult la Mesii, faptul ca ramane pe picioare oricat de mult poate. Cat despre Manelo Ronaldo, te uiti la fata lui dupa ce nu ia arbitru decizia pe care o vrea el si te-ai lamurit. Zici ca in 2 secunde urmeaza sa izbucneasca in lacrimi. Oare nu s-au saturat pana acum cei din Madrid de cuplul de bocitoare portugheze de pe acolo?

stiinta76
stiinta76  •  12 Septembrie 2011, 08:05

e clar a inceput razbelu madrilenilor contra barca prin orice mijloace adica si cu arbitri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează