INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CALIFICĂRI

Presa maghiară a luat foc după umilinţa din Olanda: "Ruşine!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2013 10:32

Ungaria a fost umilită în deplasarea din Olanda, scor 1-8, iar vecinii noştri au şanse infime de calificare la Campionatul Mondial din 2014.

După înfrîngerea categorică cu Van Persie şi compania, chiar şi selecţionerul Egervari şi-a dat demisia. Presa maghiară a criticat în termeni foarte duri jocul conaţionalilor: "Aţi pătat tricoul. Ruşine!", a notat site-ul Sport365, într-un tricou purtat de Puşkaş acum zeci de ani.

Nemzeti Sport a observat că eşecul este unul istoric: "Am luat 8! Cea mai urîtă înfrîngere din istorie! În locul unui miracol, am suferit o înfrîngere fără precedent".

Şi Origo a fost la fel de vehement: "Fotbalul din Ungaria a fost ucis! În 101 ani nu am mai trăit aşa ceva"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (185)
nicto
nicto  •  13 Octombrie 2013, 15:41

eu stiu ca ungaria a pierdut cu 10-0 la un campionat mondial... cred ca nu ma insala memoria

serban_ionescu
serban_ionescu  •  13 Octombrie 2013, 07:48

discriminare!!!!!!nu se mai poate! ungaria sa ceara autonomie la uefa si dreptul de a arbora un steag cu rezultatele din grupa, sa se permita 14 _15 jucatori in teren si lasati sa dea macar goluri de onoare!

tisiem
tisiem  •  12 Octombrie 2013, 23:29
Postat de steaua1986forever pe 12 Octombrie 2013, 18:55

Ba da, cand o antrena Cornel Dinu intre 1992-1993 si culmea, atunci aveam "Generatia de aur" cu absolut toti in echipa si jucau mult mai prost ca acum. Sau probabil ca ai un creier atat de afectat de 'dinamovita cronica' incat ti se pare ca atunci cand antrena stralucescu jr. jucam "mai bine", nu-i asa? Eu nu il suport pe barbugiu insa foarte mult care il critica in momentele astea nu il critica pe rezultate ci doar pe impresii personale, daca am stat sa judecam drept am putea sa ii gasim niste merite si penalului de piturca cu toata selectia asta dezastru si jocul asta prost pe care il practica acum (absolut fara nicio logica)

Nu prea sunt de acord. Sa nu uitam ca tot Dinu era antrenor si cand le-am dat 5-1 galezilor si echipa juca brici. De fapt cu Dinu a fost un singur meci ratat, dar care l-a costat si mandatul, acel 2-5 cu Cehoslovacia de la Kosice, meci in care i se poate imputa doar (re)selectionarea, la 37 de ani, a lui S.Lung , care a facut atunci cel mai prost meci al carierei (de fapt si ultimul), luand niste goluri jenante din fundul gradinii.

Vezi toate comentariile (185)
Comentează