INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  MARIBOR - UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTO 4 detalii de la chinul Maribor - Craiova » Recordul lui Bancu, prostia și nervii lui Maldonado și de ce Universitatea a jucat fără sponsorul principal pe tricouri

Universitatea Craiova a fost învinsă de Maribor, scor 0-2, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Deplasarea din Slovenia a fost marcată de 4 momente inedite. +7   FOTO
Universitatea Craiova a fost învinsă de Maribor, scor 0-2, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Deplasarea din Slovenia a fost marcată de 4 momente inedite.

Articol de , - Publicat joi, 25 iulie 2024 23:39 / Actualizat joi, 25 iulie 2024 23:42

Universitatea Craiova a fost învinsă de Maribor, scor 0-2, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Deplasarea din Slovenia a fost marcată de 4 momente inedite.

  • Returul este programat joia viitoare, la Craiova
  • Dacă trece de Maribor, Universitatea Craiova va juca în turul 3 preliminar din Conference League cu pierzătoarea dublei Ajax/Vojvodina.

1. De ce Universitatea Craiova a evoluat fără sponsor principal la Maribor

Universitatea Craiova a evoluat în tricouri albe în Slovenia, dar de pe partea frontală a echipamentului românilor a lipsit sponsorul principal, compania de betting Betano.

În locul logo-ului partenerului comercial al juveților a apărut un mesaj în limba engleză: „Play responsibly (n.r. Joacă responsabil)”. Juveții nu și-au putut afișa sponsorul principal pe tricouri în Slovenia, întrucât în această țară este interzisă reclama la jocuri de noroc și la firmele de betting.

+2 FOTO

2. Maldonado și-a smuls jambierele de nervi

În minutul 31, Denil Maldonado a pierdut prim-planul cu adversarul direct, Beugre, și l-a ținut evident pe atacantul lui Maribor, care ar fi scăpat periculos spre poarta românilor, în poziție centrală. Fundașul alb-albaștrilor a făcut fault și a primit cartonașul roșu.

Niciun jucător al Craiovei nu a protestat, situația a fost clară. Degeaba a încercat hondurianul să-i explice "centralului" danez... Maldonado a ieșit supărat pe decizia luată, și-a smuls jambierele de nervi până să iasă de pe gazon!

4 detalii de la chinul Maribor - Craiova » Recordul lui Bancu, prostia și nervii lui Maldonado și de ce Universitatea a jucat fără sponsorul principal pe tricouri

Va rata și returul din Bănie. În locul său va juca Badelj, care a și intrat aseară pe teren.

3. Nicușor Bancu, 20 de meciuri pentru Craiova în Europa. Toate!

Nicușor Bancu, 31 de ani, a ajuns la cota de 20 de meciuri jucate în cupele europene pentru Universitatea Craiova. Titularul postului de fundaș stânga de la prima reprezentativă, de un deceniu la juveți, este singurul fotbalist al grupării care a bifat toate meciurile echipei în competițiile continentale.

Căpitanul oltenilor a revenit în formula de start a formației chiar dacă a adunat doar 35 de minute în startul Ligii 1 în două etape.

352 de meciuria adunat Bancu pentru Craiova, 29 de goluri și 54 de assist-uri

4. De 27 de ani, o echipă din Slovenia n-a eliminat una din România

Universitatea Craiova trebuie să tragă serios pentru a nu fi eliminată prematur din Europa. Rezultatul de la Maribor îi descumpănește pe olteni. Și-ar însemna o pată pe imaginea fotbalului românesc. De 27 de ani, o echipă din Slovenia nu a eliminat una din România!

De când HIT Gorica a răpus Oțelul. Să nu uităm și momentul 2001, când România a pierdut la baraj în fața Sloveniei biletele pentru Mondialul din Asia...

Sezon

Competiție

Meciuri și rezultate

97/98

Cupa Uefa

HIT Gorica – Otelul Galați, 2-0 și 2-4

02/03

Cupa Uefa

Rapid Bucuresti – NK Gorica, 2-0 și 3-1

06/07

Champions League

ND Gorica – Steaua Bucuresti, 0-2 și 0-3

13/14

Europa League

Domzale – Astra Giurgiu, 0-1 și 0-2

18/19

Europa League

Rudar Velenje – Steaua (FCSB), 0-2 și 0-4

22/23

Conference League

Sepsi OSK - Olimpija Ljubljana, 3-1 și 0-2

22/23

Conference League

NK Maribor – CFR Cluj, 0-0 și 0-1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (13)
Doru.S
Doru.S  •  27 Iulie 2024, 00:02
Postat de S0s0 pe 26 Iulie 2024, 12:13

Club de păcălici penibili, care nu are ce să caute în Europa. La primele participări, fusese scuza că au întâlntit echipe din Seria A și Bundesliga. Apoi, i-au eliminat albanezi, israelieni, iar acum, sloveni. Incapabili, amatori, penibili la fiecare apariție, de la patron pân la marile vedete de carton, care mai urlau și că merită la Euro. Poate la europeanul sătesc, cel mult.

Mai bine mergea U Cluj. Sabau e mai antrenor decat Galca

username_2
username_2  •  26 Iulie 2024, 16:59
Postat de Doru.S pe 26 Iulie 2024, 09:46

Foarte bine ce a aceasta lege ce interview reclama la jocuri de noroc. Ei tin la sanatatea natiei, noi nu, distrugem, iar daca apare unul precum Ciolacu care.vrea sa scoata jocurile de noroc din orase , il aratam cu degetul

ar trebui și presa să ceară interzicerea reclamelor la pariuri, măcar cum era înainte, erau permise reclame la pariuri între orele 22-06, acuma sînt permise non stop în România, caz unic în UE...da atîta timp cît presa se adapă din același borcan cu patronii și cluburile, n-avem ce face, mai mult nu zic că iar primesc cartonașe și suspendări

ipsilante
ipsilante  •  26 Iulie 2024, 14:10

Iubesc Stiinta, sunt foarte dezamagit (a cata oara?) si as dori sa fac cateva obsevatii, strict personale. 1-Cand nu tragi la poarta, nu ai cum sa inscrii. Fotbalistii stiintei nu pot sau nu stiu sa traga, tintit, periculos, spre poarta, de la distanta si semidistanta; 2-jucatorii straini adusi, in timp, de Stiinta, cu exceptia lui Koljic (pana la accidentare!), au fost mediocri, submediocri sau rebuturi, de care s-a scapat greu si scump; 3-conditia fizica si viteza, asa cum s-a vazut la CE, compenseaza partial diferenta de valoare si da sanse echipelor mai modeste. Baietii nostri ar trebui sa alerge de doua ori mai mult, 90 de min, pentru a-si depasi conditia modesta dar, nu o fac pentru ca nu vor sau nu pot; 4-cu burta plina nu poti sa alergi, cu foamea-n gat, iti sfaraie calcaiele... nici munca fara bani dar nici bani fara munca... 5-Galca face treaba buna dar are nevoie de TIMP, SUSTINERE si FOTBALISTI capabili sa-l inteleaga, cu disponibilitate la efort. COMPLETAREA LOTULUI este cel mai urgent, sensibil si important obiectiv al clubului. Altfel, o sa spunem, inca o data, adio performanta si in actualul sezon. FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează