Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  BELGIA - ROMÂNIA

EXCLUSIV „Mă așteptam la mai mult de la Dennis Man și Stanciu” » Experții GSP Live: „Am fost previzibili, multe greșeli neforțate”

Belgia - România / foto: Imago Images +39   FOTO
Belgia - România / foto: Imago Images

Articol de , - Publicat duminica, 23 iunie 2024 00:05 / Actualizat duminica, 23 iunie 2024 09:02

Leo Grozavu, Raul Rusescu și Dan Alexa au fost invitații lui Alexandru Barbu la o ediție specială de GSP Live, dedicată partidei României cu Belgia, pierdută de „tricolori” cu scorul de 0-2.

Concluzia celor trei a fost unanimă: Belgia a fost clar echipa mai bună, însă eșecul nu este unul dur. Totodată, toți l-au lăudat pe Florin Niță, goalkeeper-ul naționalei lui Edi Iordănescu, cel mai bun român de pe teren.

Raul Rusescu: „Nu a funcționat compartimentul ofensiv”

„Nu a funcționat compartimentul ofensiv, mă așteptam mai mult de la Man și Stanciu. Am pierdut extrem de multe mingi, nu am avut putere de decizie în ultimii 20 metri.

Nu am avut prospețime, cred că am pierdut lupta din punct de vedere fizic. A fost greu în fața Belgiei, sunt mult mai puternici, s-a văzut. Cu toate acestea, adevărul este că stăm nesperat de bine după două partide”, a spus Raul Rusescu, fostul atacant de la FCSB, Unirea Urziceni, Braga sau Sevilla.

Leo Grozavu: „Prea previzibili, am pierdut multe dueluri!”

„Este o victorie meritată a Belgiei, Niță - omul meciului pentru România. Am pierdut multe dueluri, am fost mult prea previzibili, nu am fost agresivi. Am produs puțin ofensiv. În repriza secundă, Belgia a fost mai așezată. Am avut șansa noastră, puteam întoarce situația, mă refer la ocazia lui Man.

Până la urmă, nu este un eșec dur. Ne ajută golaverajul. Belgia a fost mai bună astăzi din toate punctele de vedere. Au fost multe inexactități, fără să fie greșeli forțate. Cred că ne vom califica de pe locul 1-2, dar această înfrângere ne mai aduce cu picioarele pe pământ”, a spus și fostul tehnician de la Poli Iași, Sepsi sau FC Botoșani.

O victorie clară, fără dubii, a Belgiei, dar ne-am prezentat mai bine decât mă așteptam la începutul turneului. Am avut ocazii, puteam egala. Din punctul meu de vedere, Niță a fost omul meciului. Mă așteptam să nu fim aceeași echipă din partida cu Ucraina

- Dan Alexa, antrenor CS Tunari

Citește și:

Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează