INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

Gigi Becali, intervenție la TV imediat după FCSB - Virtus: „Am tras concluzii, da!” + Avertisment pentru Pintilii și Charalambous: „Își caută alibi!”

Gigi Becali, patronul FCSB +19   FOTO
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2024 22:48 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 22:52

Gigi Becali (66 de ani) a comentat victoria cu Virtus din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, 4-0, și a prefațat „dubla” din următoarea rundă, cu Maccabi Tel Aviv, o echipă pe care latifundiarul consideră că FCSB trebuie să o învingă, având în vedere cotele de piață.

FCSB a trecut de Virtus, campioana din San Marino, în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, 7-1 în tur, 4-0 la retur.

În a doua rundă a calificărilor, campioana României va avea un test mult mai dificil. În față îi va ieși Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului.

Gigi Becali: „Am tras concluzii după meciul de astăzi: Musi și David Popa sunt valoroși!”

Referitor la meciul de astăzi, Gigi Becali a spus:

„Cum să nu mă uit la meci? Dacă nici la ăsta, când mă distrez? Am tras concluzii: Musi, David Popa sunt jucători valoroși. Posibil ca Musi să fie un jucător care în acest sezon să-i ia locul lui Coman. O să fie luptă între ei. Are mare lejeritate în a controla balonul. E talentat.

La Băluță, concluzia e una singură: e jucător de bază! Sau Ștefănescu. Pot să-l critic, dar e jucător de bază. Vă spuneam că Băluță e cel mai important. O spun și acum. Nu înseamnă că dacă e jucător de bază, stă pe teren. Trebuie să te demarci! De asta îmi place și Popa!”, a spus Gigi Becali la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Gigi Becali: „De unde e atât de bună Maccabi? 33 e peste 23!”

Ulterior, latifundiarul și-a mutat atenția către următoarea „dublă” din Europa, contra celor de la Maccabi. Becali le-a transmis un mesaj indirect antrenorilor Charalambous și Pintilii, comparându-le pe FCSB și Maccabi în funcție de cotele de piață estimate de Transfermarkt: 33 de milioane de euro în cazul campioanei României, 23 pentru adversară.

„Nu e rea Maccabi, dar dacă tot lotul valorează 23 de milioane, de unde e atât de bună? Peste noi nu e! Care număr e mai mare, 23 sau 33? Nu știu dacă aproximări sau nu, dar văd acolo că cel mai valoros jucător e 4 milioane.

Eu îl dau pe Olaru cu 4 milioane? Nu! Așa că să nu-mi mai spună mie că ce valoare are Maccabi. Că am vorbit și cu Pintilii, mi-a spus că ce joacă ei...

Își caută alibi, în caz că se întâmplă ceva... ca Dan Petrescu, nu?

Dacă avem pretenții de Liga Campionilor, trebuie să-i eliminăm! N-am spus că va fi simplu, dar la ce văd acolo, normal e să o scoatem. 33 este mai mare decât 23. Vorbim despre valoarea lotului. Dacă cădeam cu PAOK, era 100. Să zicem mersi că am căzut cu ăștia, de 23”, a comentat Becali.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Suporterii și-au pierdut răbdarea! Ce s-a întâmplat după Hermannstadt - FCSB: imaginile surprinse pe gazon
Superliga
Suporterii și-au pierdut răbdarea! Ce s-a întâmplat după Hermannstadt - FCSB: imaginile surprinse pe gazon
Florin Tănase, îngrijorat după ce FCSB a ajuns penultima din Superligă: „Am jucat cu echipe din subsol”
Campionate
Florin Tănase, îngrijorat după ce FCSB a ajuns penultima din Superligă: „Am jucat cu echipe din subsol”
Măldărășanu dezvăluie ce le-a spus jucătorilor înaintea meciului: „Jucați fără stres, că eu plec!”
Superliga
Măldărășanu dezvăluie ce le-a spus jucătorilor înaintea meciului: „Jucați fără stres, că eu plec!”

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (39)
rav410wrc
rav410wrc  •  17 Iulie 2024, 16:02
Postat de flojo pe 16 Iulie 2024, 23:44

Ești cel mai bun exemplu a ceea ce poate face fecesebismul dintr-o persoană! Ești penibil, jenant, n-ai nicio treabă cu fotbalul, doar respiri și cred că nici nu știi de ce!

Ciorbistule, sufla bine-n lingura ca sa nu te arzi !! ;)))

Thegenius
Thegenius  •  17 Iulie 2024, 14:04
Postat de balderis pe 17 Iulie 2024, 09:03

Iar vrei noroc mă ? Voi numai cu norocul trăiți , nu puteți să cîștigați și voi o dată măcar, ,,pă valoare” !!?

cand am picat cu galatsarai in preliminarile ucl in 2008 cum a fost? singurul adevrsar greu si l-am trecut. noi am avut mai mult ghinion la tragerea la sorti decat noroc. asa ca idee,in 2014 cu 2 ore inainte de tragerea la sorti ludogorets a fost cap de serie si nu puteam pica cu ei. si ghici ce s-a intamplat dupa?

Thegenius
Thegenius  •  17 Iulie 2024, 14:03
Postat de MinaLia pe 17 Iulie 2024, 02:49

Daca ma iau dupa ce ai spus (ghilimelele sunt pentru citate), cu "malmo,campioana danmearcei si sparta pragapar mai dificle" insemnand 3 echipe diferite, atunci FCSB, campioana Romaniei si "ludgorets" ce inseamna daca nu stii ce e FCSB sau cum sa dregi gramatica? Tot trei echipe diferite?

ai tras la masea? unde am scri eu de campioana Romaniei. repet,te-ai facut de rusine ca te-ai grabit si nu ai citi si acum incerci sa o dregi? repet,am scris campioana danemracei,campioana lithuaniei si campioana poloniei pentru ca au nume imposibil de scris.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează