INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LILLE - REAL MADRID

Lille - Real Madrid 1-0 » COLAPS blanco în Franța! Prea târziu și prea puțin pentru vedetele apatice ale Madridului

Lille - Real Madrid // foto: Imago Images +6   FOTO
Lille - Real Madrid // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2024 23:56 / Actualizat joi, 03 octombrie 2024 00:27

Real Madrid s-a văzut învinsă în Franța, 0-1 cu Lille în etapa secundă a grupei de Liga Campionilor, cu unicul gol înscris în prelungirile primei reprize.

Rezultatele etapei 2 din grupa de Champions League

De numai 6 minute au avut nevoie albii pentru a pune în pericol poarta adversă. Vinicius l-a întins pe Chevalier cu un șut la firul ierbii, însă a fost doar o paradă de încălzire pentru portarul francez.

În minutul 19, Endrick a „arat” terenul cu fundașii în spate, a ajuns în poziție periculoasă de finalizare, dar l-a luat la țintă pe Chevalier, aflat într-o seară de grație. Pe aici s-a stins avântul Realului.

Fără vlagă, Real Madrid a clacat contra lui Lille

Șase minute mai târziu, Lille a ratat o dublă-ocazie uriașă prin nouarul Jonathan David. Andriy Lunin, înlocuitorul lui Thibaut Courtois, l-a blocat senzațional în două rânduri!

Real a continuat în aceeași manieră apatică, având mari dificultăți în a desface apărarea gazdelor. Lui Vinicius nu i-a ieșit nimic, Endrick parcă nu a mai existat pe teren, un context prielnic pentru ca francezii să dea lovitura.

În minutul 45, Zhegrova a șutat din lovitură liberă. Camavinga a blocat balonul cu brațul stâng, arbitrul din camera VAR l-a avertizat pe „central” că se impune revederea fazei, iar Maurizio Mariani a dictat penalty. Jonathan David nu a mai iertat, a finalizat cu sânge rece, astfel că Lille a intrat la cabine în avantaj.

Real Madrid s-a trezit prea târziu

Indiferent ce le-a spus Carlo Ancelotti la pauză elevilor lui, cuvintele italianului nu au avut efect. Los blancos nu au pus în pericol poarta adversă nici după introducerile lui Kylian Mbappe - revenit miraculos după accidentarea musculară de acum câteva zile - și Luka Modric.

Fără prea mult efort, Lille a ținut departe de propria poartă un Real Madrid lipsit de vlagă și de idei.

Abia în ultimele minute au venit câteva ocazii notabile ale madrilenilor. În '86, Arda Guler a centrat pe 6 metri, Bellingham a deviat, dar Tiago Santos a respins de pe linia porții. Câteva secunde mai târziu, Rudiger a fost blocat senzațional de Chevalier, candidat la titlul de omul meciului. Chevalier a mai scos o minge complicată, în minutul 90, la capul lui Arda Guler. O rafală de ocazii ratate, spre deliciul publicului.

Final 1-0, piedică neașteptată, iar misiunea blanco se complică.

FINAL » Lille - Real Madrid 1-0

Lille - Real Madrid, echipe de start:

LILLE (5-3-2): Chevalier - Tiago Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmundsson, Bakker - Bouaddi, Andre (cpt.), Cabella - Zhegrova, David
Rezerve: Mannone, Caillard - Mandi, Sahraoui, Meunier, Fernandez-Pardo, Bayo, Cossier, Toure, Baret, Lachaab
Antrenor: Bruno Genesio

REAL MADRID (4-1-2-1-2): Lunin - Carvajal (cpt.), Militao, Rudiger, F. Mendy - Tchouameni - Valverde, Camavinga - Bellingham - Endrick, Vinicius
Rezerve: F. Gonzalez, Mestre - Mbappe, Modric, Rodrygo, Guler, Vazquez, Vallejo, F. Garcia, Ramon
Antrenor: Carlo Ancelotti

  • Cu Thibaut Courtois accidentat, Andriy Lunin i-a luat locul. Ucraineanul a apărat poarta blanco în cea mai mare parte a campaniei precedente din Champions League.
  • Cu Kylian Mbappe incomplet refăcut după accidentarea musculară suferită recent, Carlo Ancelotti l-a ales pe Endrick titular. Atât Mbappe, cât și Rodrygo încep partida pe banca de rezerve.

Stadion: Pierre Mauroy (Villeneuve d'Ascq)
Arbitru: Maurizio Mariani (Italia)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Știm ora când se joacă Simona Halep - Anna Blinkova, al doilea tur la WTA Hong Kong
Tenis
Știm ora când se joacă Simona Halep - Anna Blinkova, al doilea tur la WTA Hong Kong
Primele probleme pentru fanii FCSB în Grecia: 9 arestați imediat după ce au intrat în Grecia!
Europa League
Primele probleme pentru fanii FCSB în Grecia: 9 arestați imediat după ce au intrat în Grecia!
Și natația se revoltă! Prima medaliată olimpică a înotului românesc ridică vocea în scandalul sutelor de rente viagere înghețate » „Deblocați-le! Pe Lipă n-o interesează, e prioritar să rezolve premierile pentru sine!”
Special
Și natația se revoltă! Prima medaliată olimpică a înotului românesc ridică vocea în scandalul sutelor de rente viagere înghețate » „Deblocați-le! Pe Lipă n-o interesează, e prioritar să rezolve premierile pentru sine!”

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează