INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID-BARCELONA 0-2

VIDEO / Rio Ferdinand: "Dacă mă veţi vedea făcînd ce-a făcut Alves, vă dau voie să mă faultaţi dur!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 19:28

Fundaşul şi căpitanul lui Manchester United, Rio Ferdinand, s-a declarat de partea lui Real Madrid în conflictul cu Barcelona cu privire la simulările oaspeţilor de aseară, care l-au determinat pe arbitru să-i arate cartonaşul roşu lui Pepe şi să dea alte galbene şi lovituri libere în favoarea catalanilor.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE SIMULĂRILE JUCĂTORILOR DE LA BARCELONA ACUZATE DE REAL!

"Simulările astea sînt jenante! Cînd Pedro va revedea faza credeţi că se va gîndi «Oare ce-a fost în capul meu?». Probabil jucătorii de rugby se amuză teribil la meciurile de fotbal. Dacă mă veţi vedea pe mine vreodată ieşind pe targă şi apoi alergînd să reintru pe teren vă dau voie să mă faultaţi dur cu ambele picioare", a scris Rio Ferdinand pe Twitter.

"Gestul lui Alves nu va fi apreciat de prea mulţi, dar dacă s-ar fi ridicat imediat, Pepe ar fi primit doar galben, iar fanii Barcelonei vor fi mulţumiţi că a procedat aşa", e de părere şi Michael Owen.

" Dani Alves, eşti o ruşine! Mai rostogoleşte-te pe teren puţin!", a scris pe Twitter şi jucătorul nord-irlandez de golf Rory McIlroy.

"Nu pot să cred că Pepe a luat roşu pentru aşa ceva", a opinat Chad Ochocinco, fost jucător de fotbal american şi apropiat al jucătorilor ambelor cluburi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (14)
andr33y1986
andr33y1986  •  04 Mai 2011, 10:12

Circarilor..pai daca vre-o fetita de-a voastra ajunge in anglia pai o sa mature astia cu ei pe acolo...cand juca rio fotbal piticu ala nu stia cu ce se mananca sportu asta asa cum nu stiti nici voi.Cand la impins terry pe piticu nu a mai jucat 3 luni:)))lasa-ti vrajeala ati mai furat o cupa voi nu vedeti ca nu ma copii si fetele tin cu campioana asta falsa...ieri imi zice un spectator din asta de circ "pai daca e asa bun pepe de ce nu a dat gol pana sa il elimine":))))))))))vaiii pai nu cand a jucat pepe magicianu ala isi cauta bagheta pe jos:))))))

ciocaneanu
ciocaneanu  •  01 Mai 2011, 20:41

Vedeti sa nu faceti ulcer pt. Madrid sau Barcelona! Fanii adevarati se duc sa vada un meci la matineu unde poti urmari multi dintre jucatorii tineri care promit. E usor sa stai acasa sa te uiti la TV cu berea-n brate si sa te dai cunoscator. Romanii au fost mereu asa: cu chilotii peticiti si cu nasul pe sus!

petru_stelistu
petru_stelistu  •  29 Aprilie 2011, 21:53

Auzi lupopa,eu am spus ca stilul lui Man.Utd. din ultimii 2 ani se aseamana cu cel al portughezului,nu cu cel al celor de la Madrid. Si asta datorita crizei financiare prin care trece echipa engleza.Mourinho,ar avea rezultate mai bune cu alti jucatori.Ce a gasit el la Real nu e pe stilul lui.Orice antrenor ocupa aceeasi pozitie in campionatul Spaniei cu ce jucatori are Real in acest moment.As putea sa-ti explic mai multe,dar nu am timp.In ceea ce priveste vorbele lui Rio Ferdinand,nu poate fi in masura sa comenteze despre alte meciuri si asta multi stiu de ce.Alti jucatori,mult mai respectati,nu si-au dat nici o parere deocamdata..In finala,ai sa vezi mai bine ce stil au cei de la Manchester

Vezi toate comentariile (14)
Comentează