INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Criticat de români, lăudat în Belgia » Stanciu apărat după penalty-ul ratat: "Are o inteligență incredibilă în joc! Va ajunge în Bundesliga sau Premier League"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2016 18:28

Rudi Verkempinck, secundul lui Christoph Daum de la echipa națională a României, a vorbit despre cel mai scump transfer al celor de la Anderlecht, Nicolae Stanciu, pentru care s-au plătit 9,8 milioane de euro Stelei.

"L-am urmărit pe viu prima dată la meciurile cu Sparta Praga. A fost fenomenal ce a reuşit, a înscris de trei ori. Are o inteligenţă incredibilă în joc şi îmi aduce aminte de Victor Vazquez (n.r. fost fotbalist al Barcelonei, dar care a devenit unul dintre simbolurile lui FC Brugge).

Vede totul foarte repede şi ia decizia cea mai potrivită, chiar dacă e în criză de timp. E un adevărat număr "10" şi execută excelent şi loviturile libere", a spus Verkempinck pentru sportmagazine.knack.be.

Belgianul care îl ajută pe Daum la națională a vorbit și despre ratarea penalty-ului din meciul România - Muntenegru 1-1: "Mental e foarte stabil şi are o voinţă ieşită din comun. În acest moment, era cel mai bun jucător din România. E un profesionist desăvârşit şi iubeşte fotbalul".

"Liga belgiană este doar un pas intermediar în cariera lui. Va ajunge într-un campionat foarte puternic, cum este Bundesliga sau Premier League" 
Rudi Verkempinck

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (30)
ava7ar
ava7ar  •  09 Septembrie 2016, 12:15

Se gasesc comentatorii astia cu cate 4 perechi de co.aie sa spuna ca stanciu e jucator slab. Cum dracu va credeti voi mai presus si mai competenti decat cei care l-au urmarit atata timp si care au cheltuit atatia bani sa-l aduca la echipa?...

ava7ar
ava7ar  •  09 Septembrie 2016, 12:07
Postat de kingdon pe 08 Septembrie 2016, 10:23

nu este vorba de ardere aici, nici ca a ratat un penalty. se intampla oricuri. el saracul a luat mingea sa bata ca sa demonstreze ca e cel mai tare din parcare la momentul asta, cu toate ca este fragil psihic, i-au facut manevra sa se intarzie executarea rapid si ii jucau ochii in cap de frica. i-au facut primplan pe el la TV, s-a vazut clar. sincer nu am nimic cu baiatul, dar mi se pare ca este doar un produs de marketing, in 2 ani ajunge din fundul Moldovei speranta Romaniei. come on, nu vad nimic, nu are viziune in joc, nu da pase pe pozitie viitoare, nu verticalizeaza cand trebuie, nu are ruperi de ritm, nu elimina oameni din joc, nu devieri, nimic. NU este si nu va fi un coordonator de joc. parerea mea, sper sa ma insel. aaaaa, da bine in varza, asta da, ca le mai nimereste asta este. in rest.......

In comentariul tau ai pus, probabil din greseala un cuvant, care te caracterizeaza, acela este ”VARZA” Din cate observ tu nu ai nicio treaba cu fotbalul, daca nici Stanciu nu a dat multe pase decisive, verticalizari si nu a facut ruperi de ritm in multe dintr partidele jucate in ultimii 2 ani, lasa-ma sa-ti zic ca esti praf.

kingdon
kingdon  •  08 Septembrie 2016, 10:28
Postat de guderian pe 08 Septembrie 2016, 08:57

Adica, cum s-au ars? A jucat la ei deja 2 ani de zile si a fost un esec?:)))) A ratat un penalty intr-un meci in care a dat o pasa de gol, a jucta bine, aia e. Baggio ce sa mai spuna , ca Italia a pierdut Cupa Mondiala cu Brazilia, in '94, dupa penalty-ul ratat de el?

devierea aia nu o poti numi pasa de gol. a tras la poarta si a sarit din Savici. sincer....

Vezi toate comentariile (30)
Comentează