INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Turcii s-au îndrăgostit de Marius Șumudică! Românul, cel mai în vogă antrenor: „Își doresc să lucrez acolo!”

Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu
Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 11:25 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 11:49

Marius Șumudică (49 de ani) a devenit unul dintre cei mai apreciați antrenori din Turcia. Parcursul bun al lui Gaziantep a făcut ca fanii rivalelor din campionat să și-l dorească pe „Șumi” pe băncile tehnice ale echipelor favorite.

Șumudică a dezvăluit faptul că suporterii lui Trabzonspor și Goztepe, două echipe din prima ligă din Turcia, au umplut Twitter-ul de mesaje care îl cer pe român antrenor la echipele favorite.

„Am analist turc, care îmi spunea că Twitter-ul e plin de comentarii, de la Trabzon, de la Goztepe, care spuneau că și-ar dori să merg să lucrez acolo. Eu mă bucur că sunt apreciat aici”, a spus Șumudică în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Șumudică vrea continuitate la Gaziantep

Totuși, antrenorul se gândește doar la cum ar putea să îmbunătățească jocul lui Gaziantep, actuala sa echipă, care este neînvinsă de la reluarea fotbalului în Turcia!

„Aș vrea să mai împrospătez echipa, să mai aduc patru jucători. Eu sunt bucuros că am scăpat matematic de la retrogradare, mi-am îndeplinit obiectivul. Suntem surpriza campionatului. Ieri am întors jocul după ce am fost conduși cu 0-1 de o echipă disperată (n.red. Konyaspor), care e 75% retrogradată”, a spus acesta.

3 egaluri și 2 victorii este bilanțul echipei lui Șumudică în cele 5 meciuri disputate de la reluarea campionatului. În ultimul meci, cu Konyaspor (3-1), Gaziantep era condusă cu 1-0 în minutul 86, însă a marcat de trei ori în ultimele minute! Golul egalizator a fost înscris de Alexandru Maxim, care a ajuns la 5 goluri în Turcia.

Pentru Gaziantep urmează un meci dificil în deplasare, cu Kayserispor, echipa românilor Silviu Lung Jr. și Săpunaru. Kayseri are mare nevoie de cele 3 puncte, afându-se pe primul loc retrogradabil. În cazul lui Gaziantep, situația este limpede. Echipa lui Șumudică nu poate urca mai sus de a opta poziție, însă a scăpat definitiv de grija retrogradării.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Presiune pe selecționerul Mirel Rădoi » Fotbaliștii ceruți la echipa națională: „N-are cum să nu fie acolo!” + „E numărul 1 în momentul de față”

Silviu Lung Jr., aproape de transferul carierei. Internaționalul român a fost ofertat de un club mare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
771545396317549
Eugen Iustin  •  11 Iulie 2020, 13:46

Antrenor de mijlocul clasamentului în Turcia, un campionat de mână a 3a.

109620883845176
Gabriel Topai  •  11 Iulie 2020, 13:39

Ai intrat doar sa te amuzi....si te amuza ce? Uita-te in oglinda si ai sa te amuzi amarnic.

persanu
persanu  •  11 Iulie 2020, 12:21

:))))))))) Sumudica mai bine fă-te jurnalist la gsp, ca vad ca stai bine la promovare media. Vezi ca sunt câțiva fani real Madrid și te vor la real :)))). Deci ce știre, il lauda 5,6 aiurit și il vor la echipa lor :))))) extraordinar. Dacă mai exista ziarul la tarabă (habar nam dacă mai e) nu mai dădeam nici 50 de bani sa citesc asa ceva. Acum am întrat doar sa ma amuz.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează