INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Mircea Rednic, la un pas de revenirea în Belgia: „Sunt în discuții avansate” + De ce e supărat pe Gică Hagi

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iunie 2021 14:01 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 14:10

Mircea Rednic, 59 de ani, e liber de contract după plecarea de la Viitorul. Antrenorul spune că negociază revenirea pe banca unei echipe, una pe care a mai antrenat-o în trecut, Mouscron, din Belgia.

„A preluat altcineva echipa, un fost jucător, coleg cu care am jucat la Standard Liege, el m-a sunat. Să vedem… Eu oricum am vrut să mă întorc în Belgia. 

Și, în plus, e o oportunitate, eu întotdeauna mi-am dorit să mă implic într-un club, și ca antrenor, și financiar, sunt condiții foarte bune, au o academie de fotbal peste ce e aici la noi în țară, sunt susținuți și de primărie, e strategic bine așezat la granița cu Franța, e o chestie interesantă. 

Să vedem, sunt în discuții avansate, dar n-am luat încă o decizie…”, a mărturisit Rednic într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

Rednic a mai antrenat de 3 ori în Belgia: 

  • Standard Liege (2012-2013)
  • Gent (2013-2014)
  • Mouscron (2016-2018)

Rednic, supărat pe Hagi

Deși spune că nu vrea să vorbească prea mult despre perioada petrecută la Viitorul lui Gică Hagi, Rednic nu ascunde că a fost dezamăgit de felul în care oficialii echipei din Ovidiu s-au purtat cu el.

„Ce m-a deranjat e felul în care am fost demis, mai era un singur meci din campionatul regulat și pe care l-au și pierdut, deci putea să se ia o decizie după acel meci. Asta m-a deranjat, restul, să fie sănătoși!

El (n.r. - Hagi) știe foarte bine cum s-au pierdut meciurile alea, am avut 7 jucători lipsă, dintre care vreo 4 cu Covid, doi accidentați, și meciul cu Botoșani, și meciul cu Iași, și am fost nevoit să folosesc mulți jucători tineri. 

În fine, eu asta o iau ca pe o experiență, dar m-a deranjat felul, decizia care s-a luat, mai erau trei zile, nu murea nimeni. Și s-a adeverit că nici ei n-au câștigat meciul ăla, după aia. Nu murea nimeni dacă mai era un meci”, a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

De-a lungul carierei, Rednic a mai antrenat Rapid, FCM Bacău, Al-Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, CFR Cluj, Al-Faisaly, Politehnica Iași

GSP LIVE. Ioan Sdrobiș nu îl menajează pe Mircea Rednic: ”Și-a diluat calitatea, s-a ocupat cu alte treburi”

Citește și alte articole:

Dorin Rotariu negociază cu o echipă importantă! Unchiul său, Iosif Rotariu, a făcut anunțul: „Este vorba despre o echipă din cupele europene”

EXCLUSIV Edward Iordănescu, interviu cu cărțile pe față: de ce a plecat de la CFR Cluj, ce condiții pune viitoarei echipe și ce spune despre națională

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
nicu72
nicu72  •  13 Iunie 2021, 08:29
Postat de cirus11 pe 12 Iunie 2021, 16:14

Scuze, scuze... un antrenor slab care a scos rezultate doar cu sprijin puternic din partea patronilor pe cai necurate.

Inca un nimeni care arunca noroi in oameni realizati, din frustrarea ca el e un nimeni. Normal trebuia sa fii cenzurat, pentru ca faci acuzatii grave nedovedite, dar deh, la ziarul asta se permite...

sdaniel1972
sdaniel1972  •  12 Iunie 2021, 14:20

Rednic, esti un slabist, si pe deasupra si cu interes... Fraier o fi cine te o mai angaja in tara... Viva fiica-ta , mare smecher cu tine alaturi!

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  12 Iunie 2021, 19:22
Postat de cirus11 pe 12 Iunie 2021, 16:14

Scuze, scuze... un antrenor slab care a scos rezultate doar cu sprijin puternic din partea patronilor pe cai necurate.

Pana una alta, acest antrenor "slab" e cam cel mai bun la titluri castigate dintre romani. Si stie sa si vorbeasca. Si asa cum e el slab, a afus la Iasi nicte no-name de jucatori, alde Omoh si Luckassen, de au salvat echipa aia dupa dezastrul lasat de Prunea. La Dinamo a fost asa de slab ca era e primul loc in play-out inainte sa dea liber tuturor titularilor in ultimele 2 etape si sa termine pe locul 3, fapt ce i-a fost reprosat de Negoita cand l-a data afara. Si au venit apoi Prunea si Neagoe de au facut un lot muuuult mai bun, nu??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează