INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Palermo, formația lui George Pușcaș, a fost retrogradată în Serie C! Locul de baraj pentru Serie A îi va fi luat de Perugia, clubul lui Vlad Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 17:31

Palermo, formația internaționalui român George Pușcaș (23 de ani), a fost retrogradată în Serie C din cauza problemelor financiare.

Curtea Federală Națională din Italia a decis astăzi ca Palermo să fie declasată până pe ultimul loc din Serie B și să înceapă următorul sezon din al treilea eșalon. De vină sunt neregulile contabile ale patronului Maurizio Zamparini (77 de ani).

Formația lui George Pușcaș terminase sezonului regulat pe locul 3 în Serie B și era calificată în semifinalele play-off-ului pentru promovare. Locul îi va fi luat de Perugia. Formația la care evoluează mijlocașul român Vlad Dragomir (20 de ani) terminase pe locul 9.

De această decizie vor profita și Venezia, care scapă de retrogradare, și Foggia, care din retrogradată directă se transformă într-o participată la meciul de baraj.

9 goluria marcat George Pușcaș pentru Palermo în sezonul regulat

Zamparini e vinovat

Maurizio Zamparini, controversatul om de afaceri care a fost în spatele lui Palermo în ultimii ani, încerca de mult timp să găsească soluții pentru salvarea financiară a clubului. La finalul anului 2018 anunța o înțelegere cu un consorțiu englez, care ar fi „dus echipa spre cupele europene”. Totul a căzut.

Procurorii italieni l-au acuzat pe Zamparini de nereguli contabile. Omul care i-a girat acțiunile, contabilul Anastasio Morosi, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Vezi și: 

Antrenorul lui Florin Andone a fost demis! Cine ar putea fi noul antrenor al lui Brighton

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Superliga
Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon
Campionate
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (5)
torque07
torque07  •  14 Mai 2019, 09:22

Nu mi se pare normal ca din cauza unor nereguli financiare personale ale lui Zamparini sa fie penalizata intreaga echipa, jucatorii, preparatorii si cel mai trist suporterii. Au cea mai mare galerie din serie B. Ar trebui pus la plata el si bagat in puscarie pana crapa ca nu mai are mult oricum.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  13 Mai 2019, 23:51

În liga 1 dacă ar aplica legea nu ar mai exista nicio echipa veche!!! Ca sa nu mai zic de titluri furate cupe și bani din Europa!!!

1013850201981154
Mircea Gabriel  •  13 Mai 2019, 23:27

Palermo ar fi trebuit sa fie retrogradata pentru meciurile trucate. Pentru jocurile doesebit de dubioase pe care le-a facut in acest campionat. Doar o echipa care nu si-a dorit a ajuns in situatia lor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează