INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REAL ZARAGOZA

Săpunaru nu s-a decis dacă rămîne în Spania: "Zaragoza are prima opţiune în vară, vom discuta şi vom vedea ce va fi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 noiembrie 2012 17:45

După calificarea echipei sale în "optimile" Cupei Spaniei, Cristian Săpunaru a fost protagonistul conferinţei de presă de azi a clubului din Aragon.

Fundaşul de 28 de ani a vorbit în spaniolă, spre deosebire de conferinţele precedente cînd a apelat la un translator, trecerea de la portugheză la spaniolă nefiind prea dificilă pentru el. Săpunaru nu a decis încă ce va face de la vară, cînd se încheie contractul său cu formaţia pregătită de Manolo Jimenez, preferînd să se concentreze pe salvarea de la retrogradare şi o clasare cît mai bună la finalul sezonului.

"Am început prost, prima repriză a fost dificilă, în repriza secundă ne-am mai revenit, dar am suferit iar după eliminarea lui Postiga. E bine că ne-am calificat. 

Fiecare meci e important, acum pe mine mă interesează partida cu Mallorca, Cupa a trecut deja.

Înfrîngerea cu Celta (n.r. 0-1 etapa trecută) a fost puţin injustă, cred că nu meritau să cîştige, un egal era mai normal, aşa că sîntem fericiţi că măcar ne-am calificat mai departe în Cupă. 

Ne simţim bine şi vrem să batem în următorul meci, nu ne gîndim la înfrîngere. Personal, mă simt mai bine ca atunci cînd am venit. Sper să joc cît mai mult şi să-mi ajut echipa. Nu vreau să vorbesc prea mult despre viitor, e prea devreme, voi discuta cu clubul, care are prima opţiune şi vom vedea", a declarat Săpunaru.

Real Zaragoza se află pe locul 13 în Primera Division, cu 15 puncte în 13 meciuri, la doar 4 puncte de zona fierbinte a clasamentului. Mallorca - Zaragoza se va juca duminică de la ora 22:00.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează