Regulament Superkombat

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie -1 02:00

 

REGULAMENTUL CONCURSULUI

“Cîștigă 100 de bilete la Finala Cupei Ligii AdePlast: Steaua – Pandurii!

  

 ORGANIZATORUL

  1. Organizatorul concursului este S.C. Convergent Media SA, societate ce detine cotidianul Gazeta Sporturilor si site-ul www.gsp.ro, cu sediul social in municipiul Bucuresti, strada Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/2690/1995, cod de identificare fiscala RO 7447520. ORGANIZATORUL va derula concursurile pe baza prezentului regulament, intocmit in conformitate cu legislatia in vigoare si care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

  1. DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE

Concursul “Cîștigă 100 de bilete la Finala Cupei Ligii AdePlast: Steaua – Pandurii! de pe site-ul www.gsp.ro se desfasoara in perioada 15 – 19 mai 2015, pe teritoriul Romaniei.

 

  1. PARTICIPANTI SI MOD DE DESFASURARE

Oricare cititor al cotidianului Gazeta Sporturilor sau utilizator al site-ului www.gsp.ro poate participa la acest concurs, insa pentru a fi eligibili pentru premiu, participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani.

Nu au dreptul de participare prin prezentul regulament angajatii ORGANIZATORULUI, persoanele sau angajatii oricaror altor entitati implicate direct sau indirect in organizarea si/sau derularea concursurilor, precum si rudele de gradul I ale tuturor celor mentionati mai sus. In cazul in care se constata incalcarea acestei prevederi, Convergent Media isi rezerva dreptul de a retrage premiul castigat atribuit. Bunul si/sau obiectul respectiv va fi reportat pentru un concurs ulterior.

 

Participantii la acest concurs trebuie sa raspunda corect la intrebarea concursului si sa completeze formularul de concurs cu datele reale: Nume, Prenume, Oras, e-mail, telefon.

 

Datele sunt necesare pentru identificarea castigatorului si contactarea acestuia!

 

- Participantii la acest concurs trebuie sa raspunda la urmatoarea intrebare:

 

Care sînt echipele învinse in semifinalele Cupei Ligii AdePlast de Steaua si Pandurii Tg. Jiu?

 

Castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti pe data de 19 mai 2015. La tragerea la sorti vor participa toti concurentii care au raspuns corect  la intrebarea concursului. Extragerea se va face cu ajutorul functiei Random din Excel.

Castigatorul va fi publicat pe site-ul www.gsp.ro pe 19 mai 2015.

 

  1. PREMIILE CONCURSULUI

Premiile concursului reprezinta:

 

  • 100 bilete la finala Cupei Ligii AdePlast: Steaua – Pandurii Tg. Jiu

 

Fiecare castigator va primi cite doua bilete finala Cupei Ligii AdePlast: Steaua – Pandurii Tg. Jiu. Finala va avea loc miercuri, 20 mai, de la ora 20:00, pe stadionul National.

 

Premiile nu pot fi schimbate pentru contravaloarea lor in bani sau pentru un alt obiect.

 

  1. RIDICAREA PREMIILOR

 

- Premiile se ridica miercuri, 20 mai, de la sediul Gazetei Sporturilor, din Strada Dionisie Lupu, nr. 64-66, Cladirea Astoria Center, parter, Bucuresti, sector 1.

 

Pentru informatii suplimentare puteti suna la numarul de telefon la numarul

021/ 406.65.21.

 

In cazul in care un cistigator nu poate fi contactat si nu vine sa ridice biletele cistigate, acesta va pierde premiul fara varianta unei alte compensatii.

 

  1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI DREPTURILE DE IMAGINE

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5066. Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si print. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorii concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea cistigurilor determina neacordarea cistigurilor.

 

Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea loteriei publicitare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC CONVERGENT MEDIA SRL: Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Departamentul Marketing. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul este obligat sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

 

Dreptul de acces la date - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.

 

Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.

 

Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.

 

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.

 

Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

 

  1. IMPOZITUL PE VENITUL OBTINUT

Organizatorul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. In cazul cistigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, organizatorul retine cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Cistigatorii premiilor in bunuri sint beneficiarii cistigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de catre organizator. Nu se va plati echivalentul in bani pentru cistigurile in bunuri si nici nu se vor achizitiona alte produse decit cele stabilite de prezentul regulament.

 

  1. FORTA MAJORA

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.

Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

 

  1. ALTE PREVEDERI

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.gsp.ro.

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.gsp.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.

Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate vor fi facute la adresa organizatorului, S.C. Convergent Media SA, din municipiul Bucuresti, str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, parter, pina la sfirsitul concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 021/406.65.21

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

 

 Gazeta Sporturilor

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează