SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Apartament cu chirie

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2008 00:00

Steliana Nistor (foto), medaliată cu bronz împreună cu echipa României, la Beijing, locul 5 la individual compus şi locul 7 la paralele, a primit ieri cheile unei locuinţe în Sibiu, din partea Consiliului Local. Gimnasta va putea locui în apartamentul de 60 de metri pătraţi în următorii cinci ani, dar contractul poate fi prelungit. "Datorită rezultatelor foarte bune obţinute de gimnastă la competiţiile sportive la care a participat, reprezentînd România, dar şi datorită faptului că Steliana Nistor este cetăţean al Sibiului, Consiliul Local a decis acordarea unei locuinţe corespunzătoare sportvei", se arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (14)
 •  19 Septembrie 2008, 20:42

haideti sa le felicitam ca doar au muncit pt medalii. Sa nu uitam de aurul Sandrei si sa-i spunem cu totii "multumesc" si sa fim mandrii ca Sandra Izbasa a adus Romaniei aceasta medalie valoroasa.

 •  09 Septembrie 2008, 01:19

Dany:nu am spus ca Stela nu are valoare.Dimpotriva,daca e s-o compar cu Sandra cred ca este mult mai valoroasa. DAR!Comentariul se refera la REZULTAT. Rezultatul e sec dar real:BRONZ CU ECHIPA. Afirmatia ca acest bronz ii apartine Stelei e o jignire la adresa celorlalte.Medalia a fost obtinuta de TOATE fetele,fiecare cu contributia ei.Revenind la premiere:aceasta se face pe REZULTAT,nu pe POTENTIAL.Iar rezultatul spune sec:BRONZ cu echipa.Daca potentialul nu se masoara in medalii, e gratis.

 •  06 Septembrie 2008, 18:58

Cadoul?... Dar in ceea ce priveste rautatile la adresa Stelei, numai un om care nu a muncit poate afirma asa ceva. Medalia de bronz se datoreaza fetei acesteia. Faceti un simplu calcul. Scoateti notele Stelei si dublatele pe ale Sandrei si vedeti daca punctajul Romaniei este mai mare decat cel al Rusiei Credeti ca ea este multumita de rezultatul de la seniorat, dupa ce a fost cea mai buna junioara a lumii si specialisti vedeau in ea o a doua Nadia.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează