SPORTURI  »  HOCHEI  »  PROBLEME ÎN FRH

Steaua şi Miercurea Ciuc au fost invitate să joace într-un campionat mai puternic. E o varianta mai bună?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2012 22:20

După ultimele probleme din hocheiul românesc, cele mai puternice echipe din campionatul intern, Steaua şi Miercurea Ciuc, au primit o invitaţie de a-şi măsura forţele într-o competiţie mai puternică.

Se încearcă formarea unei ligi inter-regionale la nivel de cluburi, care să cuprindă echipe din România, Croaţia, Serbia, Ungaria şi Slovenia, conform Libertatea. În acest moment, Liga MOL cuprinde 3 echipe din România şi 5 din Ungaria.

Printre echipele care ar dori să "adere" la noua competiţie se află şi liderul din Austria, ATSE Graz, dar există şi o problemă: distanţa mare dintre oraşele aflate în noul campionat şi lipsa unei infrastructuri bine puse la punct în România, care dispune de doar două autostrăzi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Superliga
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Europa League
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Campionate
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (9)
kron
kron  •  09 Martie 2012, 14:40

pentru cei care nu a nimic in comun cu hockeyul - este vorba si despre Corona din Brasov problema cea mai mare - din cauza accesului este tocmai echipa din M Ciuc e vorba de liderul austriac din liga nationala - o liga care nici nu este bagata la pariuri echipele mari din austria joaca tot intr-o liga internationala Austria - Croatia - Slovenia, Croatia, Ungaria, Cehia deci va fi o liga internationala total inferioara nu cred ca o echipa romaneasca varezista financiar la asa ceva PAPAGALILOR - DEZINFORATI CITITORII - MAI INTAI CITIT SI DUPA SCRIETI -

arabu79
arabu79  •  19 Ianuarie 2012, 15:53

Eu am mai spus si in alte ocazii... Sa comenteze hochei numai cei care au vazut un meci intreg la viata lor... chiar si la tv... Nu avem nevoie de toti troll-i, care nu au nici o treaba cu acest sport. Daca vreti politica sau cancan mergeti la adevarul sau la click si exprimati-va opinia despre originea ungurilor si alte aberatii acolo. In loc sa va faceti grupe de copii sa invete hochei, ca sa ajungeti la un nivel la care sa puteti pune probleme echipelor secuiesti, voi vreti sa distrugeti ce sa construit acolo.

flafy
flafy  •  19 Ianuarie 2012, 10:05

daca intra steau poate intra fara probleme si Corona pentru ca Corona este cel putin la acelas nivel cu steua....iar in articol scria ca Miercurea Ciuc si steaua sunt cele mai puternice echipe din Romania dar defapt Miercurea Ciuc e de departe cea mai puternica,urmata de Corona Brasov si abea pe urma steaua....dar ce poti sa le ceri jurnalistilor de la GSP....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează