SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Probleme pentru Ion Țiriac! Autoritățile din Spania îi cer să anuleze turneul de la Madrid

Ion Țiriac, directorul turneului de la Madrid
Ion Țiriac, directorul turneului de la Madrid

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 16:01 / Actualizat sambata, 01 august 2020 16:09

Turneul de tenis Mutua Madrid Open, programat să se desfășoare între 12 și 20 septembrie, ar putea fi anulat ca urmare a creșterii numărului de cazuri noi de coronavirus din capitala Spaniei.

Madrid Open ar fi trebuit să se desfășoare inițial între 3 și 10 mai, însă turneul a fost mutat în luna septembrie din cauza pandemiei de coronavirus. Însă incertitudinea planează din nou asupra turneului.

Într-un comunicat emis pe site-ul oficial al turneului, organizatorii informează că se tem cu privire la posibilitatea organizării turneului în cele mai sigure condiții, după ce în ultimele zile numărul de cazuri de coronavirus a crescut alarmant în Madrid. Drept răspuns, Antonio Zapatero, secretar adjunct al sănătății publice în cadrul Guvernului, a sfătuit organizatorii ca turneul să nu se mai țină.

Cuvântul final îi aparține lui Ion Țiriac, directorul turneului

„Organizatorii Mutua Madrid Open analizează și evaluează cu atenție toate posibilitățile, continuând să se concentreze pe siguranța tuturor celor implicați în turneu”, se mai arată în comunicat, unde este menționat că „decizia finală cu privire la organizarea turneului în 2020 le aparține lui Ion Țiriac și Super Slam Ltd., deținătorul licenței turneului”.

Până acum, Rafa Nadal (34 de ani, 2 ATP) este cel mai important nume care și-a anunțat intenția de a participa la turneul de la Madrid.

Citește mai multe știri din tenis:

Liderul mondial NU merge la US Open » Ashleigh Barty se teme de coronavirus: „Nu mă simt confortabil”

Marca dezvăluie condițiile de la turneul refuzat de Simona Halep: „Există pericolul de contagiere chiar la micul dejun!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
valer.gazzaev
valer.gazzaev  •  01 August 2020, 17:18

Tiriac nu va dori in veci sa anuleze si se va agata de orice posibilitate. Siguranta e cea mai importanta insa si va cantari mai mult decat ce spune acest individ.

johnwick
johnwick  •  01 August 2020, 17:06

gol! ne-am făcut echipă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close