SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Simona Halep, mărturii emoționante: „Acum este greu să recuperez timpul pe care l-am pierdut” + „Ar trebui să le ofere jucătoarelor o șansă să rezolve problema”

Simona Halep, foto: Instagram
Simona Halep, foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2024 18:39 / Actualizat marti, 23 iulie 2024 19:09

Simona Halep (32 de ani) a oferit un interviu emoționant după ce sportiva a revenit în tenis. Halep este momentan accidentată.

Un jurnalist al publicației We Are Tennis, Craig Gabriel, a venit în România pentru a o chestiona pe sportivă despre revenirea în tenis, despre momentul greu în care a aflat că este exclusă din circuit și despre revenirea sa. Sportiva a fost întrebată dacă ea consideră că legile care condamnă dopajul ar trebui modificate.

Simona Halep, mărturii emoționante: „Acum este greu să recuperez timpul pe care l-am pierdut” + „Ar trebui să le ofere jucătoarelor o șansă să rezolve problema”
Simona Halep continuă colaborarea cu Banca Transilvania, foto: Imago Images

Simona Halep: „Într-un final am câștigat și am arătat adevărul”

Întrebată dacă vede jumătatea plină sau pe cea goală a paharului, Simona Halep a răspuns că ea vede ambele părți. Aceasta a specificat că partea pozitivă este faptul că a câștigat procesul, dar partea negativă este timpul pe care l-a pierdut.

„Aș spune că văd ambele părți, pentru că partea plină, să spunem cea pozitivă, este tot ce s-a curățat. Într-un final am câștigat și am arătat adevărul, că nu am trișat niciodată în tenis.

Partea goală este pauza pe care am avut-o doi ani. A venit cu multe lucruri negative: epuizare mintală și probleme cu corpul pentru că am stat așa mult. Acum este greu să recuperez timpul pe care l-am pierdut, dar cea mai importantă parte este cea emoțională, pentru că toți avem nevoie să fim echilibrați și să fim pozitivi. Prin ce am trecut a fost foarte dificil.

M-am zbătut emoțional, mintal și mă zbat în continuare. Nu mă așteptam să fie așa dificil să revin și chiar dacă am câștigat, îmi stă puțin pe cap”, a declarat sportiva, conform We Are Tennis.

Simona Halep: „A fost ca și cum lumina din capul meu s-a stins”

Simona Halep a povestit cum a trăit ziua când a aflat că a fost exclusă din circuitul WTA, dar și ziua când a aflat că poate reveni.

„I-am trimis un mesaj lui Patrick (n.r. Mouratoglou) pentru că el era antrenorul meu la acel moment. I-am întrebat dacă este adevărat și ei au spus că da. Dar după aceasta, soarele a dispărut. A fost ca și cum lumina din capul meu s-a stins! Am fost într-un moment în care nu știam ce se întâmplă.

Am fost mereu atentă, verificam de 100 de ori ce luam. A fost doar faptul că aveam încredere în oamenii cu care lucram și am luat suplimentele. Au fost sigure pentru că pe etichete nu era nimic interzis. Am întrebat de sute de ori dacă sunt sigure, iar răspunsul a fost afirmativ”, a declarat sportiva, conform sursei citate.

Despre momentul în care a fost anunțată că va reveni în circuit: „Era 6 dimineața, eram în Dubai și mă sună Howard. Eram foarte stresată pentru că știam că răspunsul va veni în acea zi. Howard, avocatul meu, mă sună. Avea un mare zâmbet pe buze. A spus «Poți să crezi?» și am răspuns «Nu».”

Simona Halep: „Mulți oameni m-au judecat pentru că am vorbit despre Sharapova”

Simona Halep a vorbit și despre o eventuală schimbare legată de legile care condamnă dopajul.

„Nu pot să spun ce să se schimbe, nu e treaba mea, pentru că nu sunt profesionistă în acest domeniu. Poți să mânânci ceva, multe cazuri, mergi să mănânci, nu poți să controlezi tot ce mănânci sau bei. Se întâmplă.

Dacă este un nivel care îți afectează performanța, OK, sunt de acord. Eu am fost împotriva dopajului toată viața. Am fost foarte vocală și mi s-a întors. Mulți oameni m-au judecat pentru că am vorbit în trecut despre Sharapova. E un caz diferit, oamenii trebuie să înțeleagă!

Dar, oricum, ar trebui să le ofere jucătoarelor o șansă să rezolve problema, să poată arăta că nu este nicio intenție. Este prea dificil să treci prin asta fără vină”, a declarat Simona Halep, conform We Are Tennis.

Simona Halep a revenit pe teren în martie și a jucat la Miami Open. În mai, sportiva română s-a accidentat în primul tur al Trophee Clarins, iar Halep a anunțat că recuperarea va mai dura.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
267890
267890  •  25 Iulie 2024, 14:02

Individa asta nu are nici elementarul bun simț de a tăcea din gură. Să fie clar - si pentru GSP - Halep nu a fost declarată nevinovată, ci a fost iertată de pedeapsa maximă - care i se cuvenea. De ce a fost iertată? ...ar trebui ca jurnaliști să cerceteze. Eu le-as sugera să meargă pe ideea că a cumpărat juriul. Vi se pare asa de imposibil? Oricum, mie mi se face scârbă când o văd rânjind.

Sportfans
Sportfans  •  24 Iulie 2024, 11:09

Nu interesează pe nimeni!Să-și vadă de interesele ei, de viața ei, de problemele ei....să fie sănătoasă și fericită!Are imaginea pătată și este judecată ca atare! În lumea tenisului nu a fost niciodată privită ca o vedetă sau un star, tot timpul au planat suspiciuni asupra ei...rezultate neverosimile, retrageri înaintea unor meciuri după care urmau controale anti doping, nereguli în legătură cu pașaportul biologic samd! Rugam să ne vorbiți despre prezent!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează