FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ - GLORIA BISTRITA 2-2

Rosu incins

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2007 00:00

Gigel Coman si Bolohan au luat fost eliminati de pe banca de rezerve, dupa ce arbitrii s-au temut ca vor fi linsati. Ultimele 10 minute ale meciului "U" - Gloria au incins pina la explozie atmosfera pe teren si pe bancile de rezerve. Coroian a egalat in minutul 90+2, iar scandalul care s-a declansat imediat pe margine a fost pe punctul sa degenereze. Arbitrii s-au temut de-un linsaj, iar Balaj a notat in raport ca Mugur Bolohan a sarit la tusierul sovre, caruia i-a strigat: "Ba, bine v-a facut Ganea!".

Blestemele au curs pe margine, iar Balaj, acuzat de gazde ca n-are caracter, a aratat doua "rosii", lui Gigel Coman si lui Mugur Bolohan, ambii de la "U". "Mi s-a parut ca arbitrii ne taie inainte ca Gloria sa dea al doilea gol. Am protestat, am injurat, dar am facut-o cu totii, pentru ca stadionul nu e opera. A venit al patrulea arbitru, Erdei, si i-a zis ceva lui Balaj, care m-a eliminat. Ei pot sa zica orice, sa scrie orice in raport, ramine cuvintul meu contra cuvintului lor", a declarat Bolo.

"Am injurat, dar nu pe arbitru, ci asa, in general! I-am si zis, dar mi-a raspuns ca nu am voie sa injur in fata lui!", a zis, la rindul sau, Coman.

si Bistrita acuza
Directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, s-a legat si el de arbitraj. "In minutul 19 nu am primit un penalty la patrunderea lui Ciju", a acuzat Horoba. Totusi, bistritenii s-au aratat multumiti de rezultat. "Scor echitabil. Repriza a doua ne-a apartinut", a spus, la rindul sau, antrenorul oaspetilor, Ioan Ovidiu Sabau.

Atacul lui Falub

Antrenorul clujenilor a considerat ca arbitrajul lui Balaj a fost cu tenta. "Am intilnit niste arbitri care ne-au obligat sa ne retragem dupa pauza. Eu nu vorbesc despre niste oameni fara caracter, cum e acest arbitru pe care nici nu stiu cum il cheama. Domnul Horoba se pricepe foarte bine la arbitri, ca si antrenorul secund Cojocaru. Sa vorbeasca ei", a afirmat Falub. Acesta a acuzat faza dinaintea golului, cind Sabo a fost trintit la pamint fara ca Balaj, aflat la citiva metri, sa fluiere. Imediat, Coroian a facut 2-2.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează