FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, 28 MARTIE, 20:45, ANTENA 1

Ioan Timofte: "Nu-mi explic de ce sîrbii vînd pe atîţia bani deşi au campionat mai slab!"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2009 00:00

Fostul internaţional Ioan Timofte a prefaţat duelul dintre România şi Serbia, fiind de părere că absenţa lui Cristi Chivu se va resimţi în jocul echipei naţionale.

"Sîrbii au un antrenor cu mare experienţă în fotbalul internaţional, ne va fi foarte greu în meciul de sîmbătă. Campionatul lor este mai slab decît al nostru, dar au două echipe de top, Steaua Roşie şi Partizan Belgrad.

Joacă an de an în cupele europene, intră în grupele UEFA şi se descurcă foarte bine. Totuşi, nu-mi explic cum reuşesc să vîndă jucători pe sume atît de mari.

Nouă ne va lipsi Cristi Chivu, dar se întoarce Adrian Mutu căruia sper să-i fi revenit golurile după reuşita din campionat. Am încredere şi în Maximilian Nicu, să vedem cum ne vom decurca sîmbătă" a spus Timofte la GSP TV.

În această iarnă, Partizan i-a vîndut pe Tosici şi Ljajici la Manchester United, pentru circa 20 de milioane de lire sterline!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Superliga
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
Superliga
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
Concluzie șocantă: cum a influenţat negativ regula U21 numărul jucătorilor tineri în Liga 1
Nationala
Concluzie șocantă: cum a influenţat negativ regula U21 numărul jucătorilor tineri în Liga 1

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (13)
 •  26 Martie 2009, 18:22

la noi campionatu e mai puternic pt ca avem foarte muli straini..cu medie de varsta 26 27 de ani..cu experienta...dar pe care nu iei mai mult de 3..4 milioane de euro..ei se bazeaza pe jucatori sarbi..tineri..19 20 de ani..care pe deasupra sunt si foarte talentati...astai diferenta...ca dak stai sa te gandesti un pic...nu prea iti vine in minte vreun roman tanar de mare valoare in campionatul nostru..

 •  26 Martie 2009, 17:03

ar fi cateva explicatii:sunt mult mai seriosi si responsabili comparativ cu romanii, la noi presa umfla fals jucatorii -dica ,radoi etc. ai nostri si cei mai buni au prbleme chivu cu accidentarile, mutu in trecut.

 •  26 Martie 2009, 16:19

la ce fata de tembel normal ca e greu sa-ti explici.vand scump jucatori de foarte tineri, valorosi cu rezultate pt grupa lor de varasta. si in afara valorii si varstei mai au ceva. pun osul la munca, sunt crescuti in cultul mincii si al ambitiei;)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează