INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA GALAXY - REAL SALT LAKE 1-1 (4-5, LA PENALTY-URI)

David Beckham a ratat la penalty-uri cîştigarea titlului MLS cu LA Galaxy

David Beckham, Beckham, MLS
David Beckham, Beckham, MLS

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2009 00:00

Zi neagră pentru David Beckham în Statele Unite! LA Galaxy a fost învinsă la loviturile de departajare de către Real Salt Lake, scor 4-5 (1-1, după 90 de minute), şi a ratat cîştigarea titlului ligii americane.

Consideraţi favoriţi la cîştigarea MLS, cei de la LA Galaxy au cedat în ultimul act al play-off-ului, oferind titlul de campioană grupării Real Salt Lake. Magee a deschis scorul pentru Galaxy pe finalul primei reprize, după o fază lucrată de la David Beckham şi Landon Donovan.

În actul secund însă, Findley avea să restabilească egalitatea, profitînd de o gafă de proporţii în apărarea adversă. LA avea să îl piardă şi pe portarul Rickets, acesta suferind o accidentare, iar meciul s-a îndreptat spre penalty-uri.

David Beckham a deschis balul cu gol, dar Kirovski, Buddle şi Landon Donovan nu l-au putut imita, făcînd ca LA Galaxy să cedeze, scor 4-5. Pentru britanic urmează acum un nou împrumut la AC Milan, pînă la începerea noului sezon de MLS.

La loviturile de departajare, pentru Real Salt Lake au înscris Clint Mathis, Robbie Findley, Ned Grabavoy, Chris Wingert şi Robbie Russell. Au ratat Kyle Beckerman şi Andy Williams. Los Angeles Galaxy a punctat prin David Beckham, Gregg Berhalter, Mike Magee şi Chris Klein. Au ratat Jovan Kirovski, Landon Donovan şi Edson Buddle.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, contrariat de UEFA: „Nu înțeleg, de ce așa?!”
Nationala
Mircea Lucescu, contrariat de UEFA: „Nu înțeleg, de ce așa?!”
Stanciu, șocat de ce a trăit la Cipru - România: „N-am mai văzut așa ceva de când sunt la națională!”
Nationala
Stanciu, șocat de ce a trăit la Cipru - România: „N-am mai văzut așa ceva de când sunt la națională!”
Comentatorul a anunțat ce au pățit fanii români în Cipru: „Lucrul ăsta nu e în regulă”
Nationala
Comentatorul a anunțat ce au pățit fanii români în Cipru: „Lucrul ăsta nu e în regulă”

Totul despre mâncatul compulsiv: cauze declanşatoare, cum îl identificăm şi cum îl gestionăm + 3 trucuri pentru a scăpa de foamea psihologică

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (13)
 •  23 Noiembrie 2009, 18:32

De fapt titlul e intentionat pus asa. Nimeni nu ar fi intrat daca cineva ar fi pus titlul:"LA Galaxy a pierdut la penalty-uri....". Asa intri zicand ca asta iara a ratat penalty intr-un meci decisiv(ca si ala cu portugalia). E si gresit titlul oarecum. Daca nu ai sti, din titlu reiese ca David Beckham a pierdut titlul la penalty-uri si a castigat LA Galaxy. Daca e sa respectam normele limbii romane.

 •  23 Noiembrie 2009, 13:32

Titlul e corect, putea fi formulat altfel pentru o intelegere mai usoara, dar poate nu a stiut autorul cum. Inteleg ca nu ai mai facut gramatica de 20 de ani, dar limba romana nu trebuia sa o uiti.

 •  23 Noiembrie 2009, 12:16

imi cer scuze daca am gresit cu ceva,dar fraza in sine chiar reda ratarea lui beckham la penalty..pierzand meciul cu echipa sa..nu am mai facut gramatica de vreo 20 de ani dar titlu in sine este atat de ambiguous ca trebuie sa stai cu un dictionar in fata sa descifrezi ce o vrut sa spuna....sunt tare curios sa-mi spuna cineva de la "litere" adevaratul sens al titlului...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează